- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halli!
Nos, láttam a prividet,írtam is egy közepesen hosszú szösszenetet,de mire a végére értem volna, opera bezáródott valami hibával
.. ment a levesbe.. és pont el kellett mennem.
Na de akkor mégegyszer:
Sajna nem tudok gyakorlati segítséget adni. Nekem is csak szűk fél éve van meg az omnia, nem csináltam még ROM-cserét.
Kicsit "fázok" tőle, sok lenne nekem egy levélnehezékért 40e ft (annyiért vettem anno)
Pláne,hogy igazándiból teljesen jól működik a cucc..(többnyire , dehát ez winfos..izé.. win,)
Plusz asszondják, elég jól sikerült rom ami rajta van. Ha jól lőttem be, pont a te általad linkelt Romovics van nekem is.. DE! Ez nem magyar ám!Ez az, amiért szemeztem anzo ROM-jaival.
Romfrissítés után ahogy olvasgattam,nem szabna gondnak lenni a szolgáltatóddal.. miért is lenne? Szóval ugyanúgy mennek majd a dolgok, max kicsit más felületen.
PIM backup: először is a lényeg, hogy a mentés vagy a kártyán legyen, vagy a my storagen. A device esetén asszem törlődik Olyan mintha a c meghajtóra raknád, aztán oda telepítenél egy új rendszert.
A visszaállítás meg annyi, hogy az új rendszeren megint elindítod a PIM-et, és nem backupot, hanem restore-t választasz, majd megadod neki,hogy hol van a mentés.
Aztán még kérdez azt hiszem párat, pl hogy mit akarsz visszaállítani.. csak telszámok, csak sms.. stb... (gondolom értelemszerűen all) aztán már pakol is fel..
Ha van minimális angolod, menni fog.. (én nem tudok angolul, csak amit összeszedtem pc miatt, mégis sikerült elsőre)
Sajnos az utóbbi hibádra a fentiek miatt nem tudok érdemit válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged