- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Hát ez elég érdekes. Azt mondod, hogy minden egyes custom ROM-mal ugyanezt csinálja, de gyári ROM-okkal nincs ilyen probléma?
Teljes repart-ot szoktál csinálni és wipe-olást is? Nem nagyon hallottam még ilyesmiről.
Esetleg megpróbálhatod a legfrissebb nightly-kat (cm-9-20120729-NIGHTLY-galaxysmtd.zip), azok is baromira stabilak. De ha minden custom ROMmal ugyanaz a gond volt, valszeg nem ez lesz a megoldás... -
MK VII
veterán
Ez elég rémisztő....
Nekem is volt már olyan,hogy sleepbe pl rádugtam a töltőt és kikapcsolt a telefon.
Én pl. CM9-et nem szeretem.. Inkább a cuna 2.5. bár ez is csinál hülyeségeketSajnos ez egy ilyen dolog...
Az Android sosem lesz stabil összeszedett rendszer akármelyik Android függő is állítja... Mondjuk más nem is tudna mondani csak,hogy Android a a rendszerek csúcsa
Szerintem meg pont,hogy az alja,de hát én is ezt használok,mert sajnos Win-t nem lehet Galaxy S-re tenni..
Ha lehetne már rég száműztem volna az Androidot a telefonról...
Mondjuk az érdekes,hogy mindegyik ICS rommal ugyan azokat a hibákat produkálta,de még CM7 alatt is. -
-
-
assemble
addikt
Én nem szoktam, és mivel azt írtad, hogy a stabilitás fontos, alapvetően szerintem nem is jó buzerálni.
Ez gyárilag is tud mindent ami nekem kell: sok RAM, rootolt, voodoo, ami kell. Xda-n a topicjában ha valakinek valami fura bug-ja van CM9-en, csomószor kiderül hogy nem gyári kernelt használ és az az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest