- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabeboy74 #2610 üzenetére
"Bármilyen ügyesek is a programozók, az a fránya 512MB nem lesz több, és képtelenek lesznek optimalizálni tökéletesen az ICS-t vagy a már sokak által nagyon várt JB-t."
Ezzel erősen vitatkoznék. Nekem ugyan Nexus S-em van, de ugye fő hardverelemek tekintetében ugyanaz, mint a Galaxy S.
A gyári ICS szar volt, de az ügyes fejlesztők szépen kijavították. Alapvetően tele volt bugokkal, amiről nem a hardver tehet. Néhány nap után a Google vissza is vonta az OTA-t, aztán kb. 3 hónap múlva adta ki az update-et. Azalatt a custom verziók is nagyon stabilak és gyorsak lettek.
Viszont a JB adta ezen a telefonon eddig a legnagyobb felhasználói élményt, és ezt a hétköznapi erőteljes használatra is értem. Pokoli gyors, gördülékeny, a fogyasztása a legjobb eddig. Szóval lehet, hogy komolyabb játékokhoz kevés a RAM, meg a weboldalakat is gyorsabban renderelik az újabb gépek, viszont pont a napi szintű használatra lett kiváló a telefonom JB-vel. Úgyhogy én azt javaslom, hogy várjátok lelkesen a stabil verziókat, jó lesz az. -
válasz
assemble #2495 üzenetére
Én sem értem. Pontosan így van, gyárival nem csinálja, cserébe az még néha eldobja a hálózatot 10-30 percekre. Mondjuk ez aránylag ritkán van.
Mindent a leírások alapján csináltam lépésről-lépésre. Különböző ROM-okkal, kernelekkel, Android főverziókkal. Ja azt nem is írtam, hogy még egy JB-t is felraktam végül, de az sem nyert.
A napokban volt még itt valaki, akinek CM9RC2-nél ugyanígy újraindult sleepben, de aztán nem kérdezősködtem. Ha olvas, akkor jelentkezhetne, hátha valamit kiokoskodunk. -
Gondoltam megosztom hétvégi vesszőfutásom történetét édesapám Galaxy S-ével.
Szerettem volna neki egy stabil ICS-t, de végül nem jött össze. Hétvége folyamán kérdezgettem is itt néha, de sajnos nem jöttek be a tippek.
Tehát: először felraktam a CM9RC2-őt. Most megnéztem megint az új az első hsz-t (amihez egyébként gratulálok), és mindent pont úgy csináltam. (Ráadásul 1.6 óta androidozom, most Nexus S-em van, custom ROM-okat is próbálgatok rajta.) CF-Roottal kezdtem, aztán 3 wipe a recoveryből, stb, stb., stb. Príma lett volna, de egy idő után elkezdett rendszeresen újraindulni sleepben. Próbáltam Devil kernelt, Semaphore kernelt, aztán próbáltam TsunamICS-t. Mindig rommá wipe-oltam, elolvastam külön a ROM-ok install leírásait is. Mindegyik ugyanezt csinálta, valamint emellett töltés közben egy idő után kikapcsolt. Végső elkeseredésemben felraktam az utolsó CM7 verziót, és ugyanaz a jelenség, sleepben reboot.
Végig ROM-oltuk a hétvégét, aztán végül visszament a gyári.
Azért még mindig várnék egy-két tippet, vagy olyat, aki látott már hasonlót. -
Még mindig nem az igazi a CM9. Ritkábban ugyan, de a Devil kernellel is újraindul sleepben.
Van valami ötlet a megoldásra, ami nem jár wipe-pal? -
Feltettem a CM9 RC2-őt. Sleepben rendszeresen újraindul.
Mit lehetne kezdeni vele? Volt valakinek hasonló tapasztalata? -
Köszi mindenkinek a gyors választ!
-
Sziasztok!
Ez a CF-Root: CF-Root-XX_OXA_JW4-v4.4-CWM3RFS.zip jó vajon JW5-höz is?
Rootolni szeretném. Köszi! -
Sziasztok!
Én Nexus S-t használok, viszont édesapámnak van egy szeretett Galaxy S-e. Eddig gyári, de szeretne egy kis ICS-t, esetleg JB-t.
Mit ajánlanátok a témában? Legyen gyors, megbízható és tudjon magyarul. Egy lelkes felhasználónak kell, nem geeknek.:-) Én telepítem fel, és utána kb. két hónapig nem leszek otthon, úgyhogy fontos a megbizhatóság.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest