Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
De mikor a listában látom a neveket pl a phone/contacts-ben akkor ha rányomok egy névre először még a részletek jelennek meg nem? (hogy mit van még a telefon számon kívül az adott névhez rendelve?) Én ezt plusz lépest nem szeretném elkerülni mivel tw alatt elég a listában az adott nevet elhúzni és már hívja is a teló.
-
Kari1
aktív tag
Az AOKP romban van olyan feature mint a TW3-ban hogy ha a telefonkönyvben egy nevet jobbra húzok akkor hívom ha balra akkor sms-t írok neki? Ha nincs akkor van vmi más amivel plusz egy érintés nélkül lehet vkit hívni?
-
Kari1
aktív tag
válasz Gabeboy74 #32375 üzenetére
Nekem pl az tetszik hogy ha hosszan megnyomom a home gombot akkor a fotó alkalmazások jönnek be. Amik között könnyen lehet váltani. Bár a mostani portok még nem jönnek be, szvsz egy Samsung kiadás biztos stabilabb lenne.
(Amúgy ha valaki tudja hogy ezt a fajta feladatkezelőt hogyan lehet átültetni gb-re pls írja meg mivel az ics-ben ez tetszik a legjobban)
-
Kari1
aktív tag
Valaki le tudná írni hogy hogyan kell feltenni egy stock romra a Onecosmic rom-t
mivel most már odáig eljutottam hogy mikor felteszem ICS_4.0.3_r1-RC3-I9000.zip (most már nincs boot loop de) mikor bejön a platypus logo nem jelenik meg bootanimáció (vártam kb 5-10percet de semmi :S) -
Kari1
aktív tag
Sajnos most nem megy :S
cwm-ből feltettem a onecosmoc kernert újraindítottam a telót akkor be is jött a platypus logo ekkor bementem a recovery-be és feltettem a onecosmic rom-t de ekkor is bootloop lett :S
(2 szer kellene a kernelt felttenni?) nem értem így miért nem jó -
Kari1
aktív tag
Szeretném eltenni a az új Onecosmic RC3as romot de végül mindig boot loop lesz belőle
(Ahogy csinálom)
-feltettem egy stock jvu romot
-erre egy kernelt amin van CWM (cf-root kernel-t)
-majd cwn-ből kiválasztottam a onecosmoc rc3.zip kernelt feltettem
- ezután pedig az onecosmic rc3.zip rom-t
-és ezután kapok boot loop-tHa vmi-t nem jól csinálok pls segítsetek (az is jó lenne hogy ha nem jó sorrendben ill módszerre csinálok vmi hogy leírnátok hogy mely fájlokat kell feltenni hogy működjön a onecosmoc rom)
-
Kari1
aktív tag
Jvq rom-hoz jó a supercurio kernelje? Mivel xda-n nem látom hogy lenne hozzá supercurio kernel. Ha esetleg nem jó hozzá valaki tudna ajánlani egy jó kernelt?
-
Kari1
aktív tag
Ha van egy olyan Galaxy s amin nincs download mod akkor ha jig-gel előhozom a download mod-t és felteszem pl a legújabb gyári romot akkor lesz rajta recovery és download? Ha nem akkor egy + kernel cserével lesz-e esetleg rajta clockworkmod reconery?
Azért kérdezem mivel most nekem is kell majd egy olyan telót frissítenem amin nincs recovery és download mod viszont valaki írta hogy nem sikerül előhoznia ezeket és brick-kelte a telefont azért szeretném tudni hogy érdemes e ezzel kezdeni és ha nem sikerül akkor jig vagy lehet ezen telefonoknál egyből jiggel próbálkozni? -
Kari1
aktív tag
válasz Kevin's #12087 üzenetére
Ha a "zug" gsm boltokban már a 2év samsung garis telefont meg lehet kapni ~86e Ft-ért, bolti garisat pedig ~78Ft-ért, akkor nem csoda hogy a használt kb. 50e Ft
Bocsi, nem az üzletedet akarom rontani, de szvsz az elektronikai cuccot sokat rontanak az értékeikből (1-2 kivételt eltekintve) ezért én pl. mindent addig használok amíg kb. bírj vagy már értéktelen lesz eladás szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
Valaki tudja hogy mitől lehet az, hogy a Marketben a My apps alatt eltűntek a programok csak a Google maps és a Youtube látszik hogy installálva van de ha közben rákeresek másik app-ra ami telepítve van akkor rendesen kiírja hogy telepítve van csak a my apps-ban nem látszik. Esetleg valami ötlet hogy hogyan lehet a my apps részt visszahozni?
-
Kari1
aktív tag
Közben már sikerült megcsinálnom. Köszönöm a segítségeket.
-
Kari1
aktív tag
Helló,
Ezt a mod-t hol találtad?
"Battery mod + CRT screen-off, CM7, %"
Ugyanis ha egy stock jvp-re + Supercurio kernel-re akarom feltenni akkor instal után a betöltésnél megakad a telefon folyamatosan újraindul. Már harmadjára teszem újra a rom-t.Esetleg ha valaki tud olyan file-t ami ilyen stílusú battery icon-t + tv screen anim-t tartalmaz és updete-zip ként lehet telepíteni pls linkelje be.
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest