Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Bvhajni
csendes tag
Kedves Mindenki!
Én is egy galaxy tulaj vagyok, akinek ez az 1.androidos okos telefonja és nagyon nem értek még hozzá! Az első fontos dolog amit szeretnék rajta beállítani az az, hogy a 3g/gprs ne tudjon csatlakozni a netre csak wi-firől, mert wi-fi van elérhető nálam,de az előfizumban adatforgalom meg nincs!
A kérdés: van egy program a netről amit ha letöltök, akkor nem engedélyezi a 3g/gprs kapcsolatot csak a wi-fit, ha jól tudom a neve apn on off. Ezt meg is találtam, viszont mikor akarom telepíteni, akkor kiírja, hogy rendszerezközök beállítása hozzáférésinév írása..de ezzel nem tudok mit kezdeni és nem engedi letölteni a progamot!
Légyszi segítsetek!!Nem akarok hatalmas számlát a 3g net miatt!!
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest