Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz schawo #25898 üzenetére
Szerintem vásárolj Nokiát, ha neked a user experience egy rakás kaki....Ha mindenki így vélekedne, akkor szerintem még mindig az n95 valamelyik variánsa lenne a csúcsmodell, és se alma, se android, se winfón7 nem lenne....
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz rvgy75 #25897 üzenetére
Az nem csak egy program
Ezek szerint végre belerakta a kernelbe a BLN támogatást is....Bagan:7.8-ra nyugodtan mehet fel a 8.0 no-wipe verzió is, semmivel sem rosszabb, mint a teljes resetes cuccos...Természetesen más szakács által főzött cuccokra ez nem érvényes, de egy új akksikijelzés, meg roló miatt tuti nem resetelném az egészet, hiszen a rendszer tök ugyanaz marad....
-
titán
válasz user137 #25889 üzenetére
Elfogult a saját telefonnal szemben? Ennek semmi értelme. Nincs tökéletes telefon, ez tény, de ez ezer sebből vérzik.
A dolphin sem oldja meg a problémát, hiszen az is csak egy skin a gyári böngészőn.
Az akkuidő ezen sokkal rosszabb, mint többi tapison, ha csak azt tudná, amit a többitől megszoktam, akkor semmi bajom nem lenne. Az hogy 2 v 1 napig bírja, az nagyon nem mindegy, hiszen én sokat használom skype-pal, így az egy nap az nem egészen fél napra csökken, míg a többi skype mellett is bírja egy napig.Nekem nem kell a minőségérzet, ez a b*zi user experience túl sok hangsúlyt kapott. Én elviselnék akár egy akadós felületet is, ha a hibák jórészt eltűnnének. Az a baj, hogy az összes értékelés, review szinte csak ezzel foglalkozik, emiatt a gyártók is, és leszarnak minden mást, hiszen ez adja el a telefont. Sajnos Galaxyra ez különösen igaz. Ez a legkevésbé akadós telefon a legtöbb hibával.
(#25892) hülyegyerek ha ezt elmondják vásárlás előtt is, tuti nem ezt veszem. Itt is kérdezem, de itt annyi elfogult van, hogy senki nem szólt időben a hiba hegyekről. Épp ezért is szólok a leendő tulajnak, hogy legyen lehetősége választani.
Akkor hogy az előnyök is ide kerüljenek.
Nagy kijelző
Legjobb audió kimenet( jobb mint bármi másik telefoné, nem vicc)
Gördülékeny felület[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
rvgy75
aktív tag
Külsöre nem sok változás.van egy uj program vagy nem tom mi, bln control a neve.visszatért a régi tárcsázó.gyorsnak gyors mint a többi.erre rá tudtam tenni A SGS battery icon moddal a kör alaku aksi mutatót a 7.8 ra nem akart felmenni.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
GML
őstag
Üdv. valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hogy a fenében tudok csatlakozni egy JoukiSpot-tal létrehozott ad-hoc hálózathoz? A háló gyakorlatilag nyitott, de mégis ISBB-vel titkosított és ahogy tapasztaltam, eddig symbianos telefon tudott hozzá csatlakozni. Eléggé égető a téma, jó lenne, ha találnék rá valami megoldást. Sajnos a sekélyes nyelvtudásommal nem sokra mentem a külföldi fórumokon, de ahogy kivettem azok közül, amit a gugli kidobott régi oldalakon, hogy a Joiku, csak a szuityifonnal, saymbiannal, nomeg pécével
-
rene0619
aktív tag
válasz schawo #25885 üzenetére
Ne haragudj, de ilyen hozzáállású hozzászólást egy SGS vásárlás előtt állónak:S
1. Az Apple az amerikaiaknak való, semmi ész nem kell hozzá!
2.Az SGS igenis nagyon jó készülék, és meg merem kockáztatni hogy minden jelenlegi HTCnél jobb (ezt elhihetitek, az idáig kijött összes HTC-t teszteltem!!!). Az hogy akkuidőben gyengébb...minden nap töltő közelben vagy, akkor nem mindegy? ha alszol akkor lehet töltőn, kit zavar!!!
3. Az eddigi készülékeim közül( volt SE walkman mobil és Nokia 5800, HTC hero pl) ennek van a legjobb, legtisztább és legdinamikusabb hangtartományú hangzása!Ennyit erről.
Ez is egy szubjektív vélemény...
-
csabám
addikt
Mitől függ hogy milyen pr kódot ajánl fel a teló? ROM: doc's jpy v7.0 (kitchen). Az a furcsa h múltkor még XEH - es volt, viszont most XEU - s lett és nem ajánlja fel a független hun kódot. Pedig ugyanúgy csináltam mindent mint tegnap mikor felhúztam rá a romot. Sztyupi, majd CWMből kitchen rom. Mondjuk ma telepítettem a darky 8 - at. . . Lehet, h ő a ludas?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Bagan
aktív tag
Darky mar tenyleg bekaphatja. Tegnap raktam fel a 7.8 at erre itt van a 8.0. teljes resetet toltam a mobilnak, format sd cardal.
ugy voltam vele 1 hetig hatha nem jon uj verzio, de latom mar megint jott.
Nem szeretek romot rakni romra, magyarul szeretem ha tiszta rendszerre frissitek.
8.0rol valaki meselhetne. erdemes felraknom es szenvedni fel napot a belakassal? -
hülyegyerek
addikt
Hát te egy igazán szerencsétlen ember lehetsz...Veszel egy ennyire szar,fos,okádék telefont, amin semmi sem jó, se a böngésző, se a gps, se az emil, se az üzemidő. És beírsz egy olyan baromságot, hogy az alma bezzeg tud telefont gyártani.
Félrevezeted az újonc vásárlókat, baromságokat írsz, és még ráadásul a teló saját topikjában teszed???
Van ám az almának saját topikja....Szóval :
-a gyári böngetővel a JPU-ig nem volt bajom, még a JM2-n is egészen kiváló volt.
-nem tudom, te milyen emil-kliensről beszélsz, de szerintem a gmail teljesen jól teszi a dolgát ,nem csinál baromságokat....
-üzemidőről annyit, hogy szerintem próbáld ki a kalibrálást, ha ennyire gáznak tartod...én egy 5800 után sokkal jobbnak érzem a galaxy üzemidejét, mint azt, pedig az is tűrhető volt.
-gps tényleg szar, ezen nincs mit szépíteni, de kb. ez az egyetlen olyan hibája, amit tényleg fel tudok róni neki. (nameg a vaku....)
-arról szerintem meg ne beszéljünk, hogy romolni kell, meg buherálni, mert ez is ki lett már tárgyalva egy párszor....aki előző telefonjain romolt, vagy egyszerűen szereti az új dolgokat az piszkálgatni fogja, akinek meg nincs igénye az ilyesmire, az nyugodtan hagyja gyári állapotban, úgy is bőven jó az egész.[ Szerkesztve ]
-
-
user137
őstag
erősen elfogult a véleményed, vagy csak csalódtál, mert nincs tökéletes telefon?
A böngészőre van megoldás, a DolphinHD, a skype-ra ugye már tudjuk, az üzemidővel nekem is bajok vannak, de nem hinném, h ez a Samsung hibája, inkább a LiPol akksiknak kéne egy picit (nempicit) fejlődni még, sokan várnak erre, többek közt az autóipar is. Az, h 2 napig vagy 1 napig bírja egy teló, az részletkérdés, egy 6310i egy hetet stabilan tartott évekkel ezelőtt, oda kéne "visszajutni" a mostani fejlettséggel.
BTW, nekem is az iPhone minőségérzete és szoftvere kellene egy akciós SGS árában a HTC felületével... jah hogy ilyen nincs?
-
Dare2Live
félisten
hehe ja és akkor a GPS csodát még ki is hagytad.
Baromira idegesítő, hogy még agyon buherálás után sincs egyetlen normális Androidos mobil a piacon. (Motokat nem próbáltam, de azon felül kb mindent.) Komolyan mondom leszarnám mennyi csak müködjön minden, ne legyen alapzaj.... nem lehet Iphone4re Androidot rakni?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
p06
senior tag
És bocsi a dupláért de miért van az hogy hosszabb sms-nél multimédiás üzenetet küld? Elég vicces.
-
Bilux
veterán
Én megvárom a februári mézeskalácsot
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Jadro
veterán
Ez a Darky kezd komolytalan lenni. "Much sexier Dropdown-Menu'". Most komolyan ezek a komoly változtatások és ezért pakolgassa fel az ember kétnaponta a romokat? Egy kcisit ülhetne még rajta és nem jutnánk el egy-másfél hónap alatt az 5-ös verziótól a 8-asig. (Sőt, lehet hogy a 4.2-sel kezdtem.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
csabám
addikt
Mi ez a 2.3.1 Darky 8 - as romjában? Megint szintet léptünk?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
munnergep
senior tag
Főztem egy romot a Doc féle konyhában, de utólag nem tudok rá témát tenni. Pedig eddig cserélgettem a témákat rendesen, de most nem akarja megadni magát. CWben kiírja, hogy telepítve, meg minden szép és jó, reboot, aztán dög ugyanúgy néz ki minden, theme meg sehol
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
kutkut
addikt
Köszi. Azt a marketes t9-et az alapbillenyűzettel (samsungos) lehet használni? Mármint kinézetre? - Mert nekem az jött be a legjobban.
Amúgy a quickpic megvan, és tudom még ajánlani a "floating image" nevű appot. Jobb mint egy 3D tévé.Az mit takar, hogy "a galéria kis felbontású képeket használ"? Mennyire kicsi?
Meizu MX3 32GB
-
q2w3
senior tag
-
kutkut
addikt
válasz Zolesz007 #25874 üzenetére
Szia! Milyen a Darky 8?
Nagyon sok jót lehet hallani a Darky féle romokról, de ennek nincs valami hátránya?
Ugyanis állítólag a régebbi romoknak volt néhány hátránya.
Gondolok itt arra, hogy a böngésző kockázik-e, hány tabot lehet megnyitni, ilyenek...
Aztán nekem nagyon fontos a T9 (XT9). Van magyar nyelvű?
(valahol azt olvastam, hogy nincs benne "ő" betű, azaz magyar karakterek)
(bocsi, ha nem túl érthető, késő van)Ja és még egy:
a galériában nem olyan élesek a képek, mint egy másik képnézegető appal. Ez mitől lehet?
Van rá gyógymód valamelyik romban? Darky?Amúgy azt tudtátok, hogy 2.2-es TW-ben az applistát is " össze lehet csippenteni". - elég jól néz ki
Meizu MX3 32GB
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tárcsázót hál istennek visszarakta a régire, redőny átlátszóbb, akksi töltésnél nem írja ki hol tart (ha kihúzom 89-et mutat), hirtelen ennyit vettem észre.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Zolesz007
őstag
Közepes anyagminőség, Közepes GPS (ezt úgy kell érteni, hogy általában jó, de sokaknál néha nagyon meghülyül), nincs LED, hozzá kell nyúlni(értsd ROM csere), hogy igazán jó legyen.
Szerintem(nekem) ennyi, ami hátrány.
Ami viszont jó benne, hogy strapabíró. Egy ismerősöm nemrég bódult állapotban megtaposta 1-2 szer az SGS-ét, megúszta képernyő cserével(az üveg ráadásul el se tört csak a panel).
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
iwtss
tag
Sziasztok!
Szeretnek toletek egy kis segitseget kerni.Holnap delelottig el kell dontenem hogy szeretnek -e egy ilyen telefont vagy nem. (hasznaltan tudnek 8Gb-s verziot.) Mivel nem ismerem a telefont es tudom hogy tokeletes telefon nem letezik ezert titeket szeretnelek megkerni hogy irjatok le nekem mindent amit tudni erdemes a telefonnal kapcsolatba. Fokent a hatranyait.(Az ido szuke miatt nem tudom elolvasni a topicban levo osszes kommentet)Aki segit nekem annak elore is koszonom szepen hogy forditott ram idot. -
Zolesz007
őstag
-
bok92
addikt
Üdv!Valaki esetleg megtudná mondani,hogy mi a teendő olyankor, ha a rootolás nem úgy sült el ahogy kellet volna?Z4root-tal(1.2.1) rootoltam a telót(2.1,Jm2,update 1 )
és meg is jelent a Superuser ikon, viszont a pl: a Titanium Backup nem működik,mert kiírja,hogy Error,nincs root jogosultságom.Az usb hibakeresés pedig kivan kapcsolva.Restore is volt, viszont azon csodálkoztam,hogy több mint 10 percig tartott a rootolás,és annak is az lett vége,hogy a "Z4root váratlanul megállt".Ezután lefagyott,majd kivettem az akksit,és utána viszont ott volt a Superuser ikon. -
Drakuf
tag
Erre én is kíváncsi vagyok.
-
Padam
aktív tag
Egy kep meg az akkuval kapcsolatban az uj verzioval
[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
Darky's 8.0
* Fixed the battery icon [everything is perfect now]
Replaced Kernel with Advanced Voodoo 5 Final v69.3 [stable // no OC]
* Sharpness Fix [fonts are sharper]
* Extra Tweaks [improved performance]
* Better Memory Management [less RAM hungry]
* Kernel Tweaks for better GPS [improved speed & accuracy]
* Lagfix still disabled [easier updates & less problems]
* Full BLN Support [ready to use out of the box]Reworked the whole theme [fixed a lot of bugs, improved the look] // say thanks to R64!
* Much sexier Dropdown-Menu [more transparent]
* Modded some Samsung Apps [Gingerbread Look]
* Themed Phone Dialer [matches the 2.3 look]
* Modded Epic lockscreen [changed colours to match the theme]
* Changed music background and controls [Grey background instead of purple and buttons glow orange, not blue anymore]
* Modded Tabs in Samsung Apps to fit the Gingerbread Theme [clean]
* Changed Contacts image [Fits better with the theme now]
* Changed the SMS Notification Icons [now 2.3 Look]
* Fixed the progress-bar [now orange]
* Fixed the loading-bars [smoother animation]
* Fixed the Contact Icon Borders [Aspect Ratio now correct]Other changes
* Changed Android Version to 2.3.1 [just accept it as it is]
* Fixed order in SMS / MMS App [modded by darkyy]
* Added the latest BLN App [BackLightNotifications] -
meekrab
tag
Bcsi lejárt a szerkesztési idő.. szval nem hosszan nyomok rá, hanem menü gomb, szerkeszt és ott a játék ikonjára
-
HUTCHDB
nagyúr
Melyik magyar nyelvet ismero bongeszot ajanljatok?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
meekrab
tag
Miért van ennyi uninstall program? Az miér tnem jó, ha hosszan rányomok az appra és úgy törlöm? Akkor hagy maga után valami szemetet?
-
kano
nagyúr
válasz TwentySix #25854 üzenetére
Én is ma próbáltam az én telóm GPS-ét (hivatalos Froyo van rajta), de nagyon pontatlan.
Ezzel nem igen tudok így megbarátkozni.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
odium
aktív tag
válasz tariattila #25836 üzenetére
Konyhában vagyok. Melyik kernel ajánlott a 3 közül? Nálad melyik van?
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #25853 üzenetére
Nekem a 6.2-vel meg elso alkalommal rogton felmaszik barhova, es jo, pontos, de ha kilepek a programbol, vagy alagutba megyek, ahol eldobja a jelet egy pillanatra, onnan mar nem zar vissza. Latja muhooodot, de nem lockol ra vissza.
Ujrainditas, es ujra jo.... Kicsit igy nehezkes, most fozok is egy ROM-ot a kicsinben hirtelen felindulasbol....Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
tariattila
veterán
válasz TwentySix #25848 üzenetére
na ez az!
nekem van hogy 10-ből 10-re lockol és 5-10m között a pontosság...
és mégis menetközben néha elhánnya magát...
ezt nem értik meg sokan...
azzal jönnek, hogy gyorsan talál jelet... az még semmit nem jelent mert nekem is gyors...ez a 6-ból 5-re SE lockolás meg magáért beszél...
-
theiron320
aktív tag
Feltettem sztupyt úgy idegesitett.8 Műholdat lát ebből hetet használ.Nem tudom mi baj lehet darky-nál.
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
odium
aktív tag
válasz tariattila #25836 üzenetére
Bepróbálkozom. Legrosszabb esetben teljesen újrarakom a telót. Úgyis már három no wipe Darky volt, ahhoz képest jól bírja
-
Aarchy
csendes tag
Ok akkor máshogy teszem fel a kérdést.
Tehát azt szeretném elérni, hogy ha az alap videófelvevővel (Kamera) felveszek vmit, mondjuk 720p-be, akkor azt továbbítani tudjam gmail-el, és csatolja is a fájlt. Most azt írja, hogy a fájl túl nagy, ezért nem attacholja (gmail 25 megát enged csatolni, a vidifájl pedig 15 volt).Ha tudja vki az okosságot, előre is köszi!
-
stevebee
csendes tag
válasz JJ hunter #25290 üzenetére
helló, megtaláltam (itt), usb résznél pda-ról modemre és vissza is megvolt, de semmi. Telefon töltődik, de nem jelenik meg az értesítési sávban usb csatlakoztatva, vagy aminek meg kéne jelennie. (A leírt módszert megcsináltam háttértár és KIES módban is, az XP meg minden esetben az "Az USB-eszközt nem lehet felismerni" hibát adja. Akkor most factory reset? Az mit fog csinálni? (T-s függő a készülék). Olyan lesz a telefon, mint amikor a dobozból kivettem?
-
johnny23
tag
Hali !
Ha frissiteni akarok Darky 7.0 -ról 7.8-ra,akkor ki kell kapcsolni előtte a lagfixet ?
-- new gamer --
-
JJ hunter
aktív tag
válasz tariattila #25814 üzenetére
en ebbol csak azt veszem ki,h 6 holdat lat es abbol 5ot hasznal. hogy erted, h nem lockolt?
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
tariattila
veterán
valóban a battery stat fájl felülíródik tehát ajánlott romolás után!
én nem raknám rá... de lehet simán menne... nem tudom...
én mindig wipe romot raktam eddig... most első alkalommal raktam Doc 6.2-re 7-et no wipe-al... de eddig remek...már le is főztem a wipe verziót az új kernellel... de amíg nincs rá szükség ígyhagyom
reggel 7:40 óta most 40%-on áll.... el sem hiszem -
theiron320
aktív tag
Valami gps fixet használtál miután feltetted a darky-t vagy csak simán megy?
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
odium
aktív tag
válasz tariattila #25814 üzenetére
Szerinted konyhás Doc (JPY) Darkyra no wipe-al mehet? Vagy ne kísértsem a sorsot?
Más:
Tegnap, asszem az XDA-n olvastam, hogy a battery wipe ajánlott minden romolás után. -
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Melyik most a legstabilabb 2.2-es rom?
-
Harti
senior tag
válasz ATM_automata #25774 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Campona-ban lévő Samu márkabolttal, teljesen elégedett voltam a hozzáállásukkal, ők is említették, h sokkal jobban járnak a Telenorosok, ha márkaszervizben frissítenek, le is dumáltam velük, h holnap viszem be a telót és megcsinálják. Csak azon lepődtem meg, h másfél órát kell rá várni, valaki tudja, h miért?
Köszi az infókat ATM!
-
tariattila
veterán
na skacok.... ha valakit a konyhai rom bizonytalanná tenne... annak üzenem: ez az eddigi legjobb ROM-om....
és még ez a régi.... az újakban még komolyabb kernel figyel...szóval : lecc kúúúk........
-
mars622
tag
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy alap böngészőben nem jön be semmi?
Wifin vagyok csatlakozva, Opera tökéletes, de az alap böngésző nem hoz be semmit. (Weboldal nem érhető el...) Már ujraindítottam, de nem javult. Mit kellene tenni? Alap Telenor 2.2[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz dancsuri #25815 üzenetére
Szivesen kipróbálnám, egyedül a Non-Wipe dolog tart vissza, ugyanis szeretném ha teljesen új lenne, és semmi nem maradna meg. Nem várható belöle Wipe-os verzió igaz?
Vagy Factory Reset, Wipe Cache, Dalvik Cache, és feltolom ezt mondjuk a mostani Darky Rom-omra, és ugyanott vagyok, mintha Wipe-os lenne?
Vagy Szüz gyári ROM-ra mondjuk JPY-ra feltolom és talán ugy a legtisztább?
-
e.vid
senior tag
válasz dirty.yakuza #25800 üzenetére
(Letiltási garancia mellékelve!)
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
dancsuri
veterán
válasz B.Ricsike #25810 üzenetére
Igen a 6.1-et használom (szinte minden elérhető romot próbáltam már) ami ennél a romnál tart (egyenlőre) a felrakás utáni azonnali maximális használhatóság (nem rakok hozzá semmit) és mivel szinte állandó progikat futtatok, kijelenthetem, hogy nincs lassulás nem szaggat, nem merül (annyira), minden funkció üzemel, alapbol 3 felület közül választhatsz, 32 Samsung App. Stb. Akinek nem macerás a romfrissítés egy próbát megér, legalább megismerném más véleményét is.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
-
dancsuri
veterán
Na ez is érdekes Galaxy Player 50
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
B.Ricsike
őstag
válasz dancsuri #25806 üzenetére
Ugylátom itt csak te használsz Jim ROM-ot . Én is szemezgettem vele, pontosabban a 6.1essel.
Gondolom neked sem ez az elsö kipróbált módosított ROM-od. Kérdésem az lenne, hogy milyen jelentösebb különbséget tapasztalsz más ROM-okkal szemben? Miért érdemesebb szerinted ezt a Hamster's ROM-ot használni? -
JJ hunter
aktív tag
válasz theiron320 #25773 üzenetére
szia!
na megcsináltam az előbb a gps testet. íme az eredmény.
-
rvgy75
aktív tag
Felrakta én is a 7.8 de már vissza is raktam a 7.6-t. Nagyon merült vele
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
kutkut
addikt
válasz dirty.yakuza #25800 üzenetére
Én azt nem értem miért kell eladni egy ilyen telefont.
Meizu MX3 32GB
-
brumi1024
veterán
Miért lehet az, hogy felraktam egy no wipe darky 7.8-at 7.6-ra és nem működik a wifi-m a telón? Nem lát hálózatot és kikapcsol.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz theiron320 #25773 üzenetére
szia!
hnap délelőtt kipróbálom, és leírom.
-
Leonardo91
senior tag
Darky 7.7 és 7.8 közt mi a különbség?? Mert én nem nagyon vettem észre semmit
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat