Hirdetés
Aktív témák
-
meekrab
tag
Akinek megvan a Can Knockdown 2 dobjon már egy privátot!
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Létezik olyan oldal, ahol a free appokat, játékokat a gépren tudom letölteni és usb-n keresztül a telefonra rakni? Ahol most vagyok nincs wifi-s net és kellene 1-2 új játék
-
meekrab
tag
2 kérdésem lenne
ADW launcherben be lehet valahogy állítani, hogy időrendbe tegye az appokat ahogy van alapból a tw launcherben?
Másik: az miért van, hogy filmet néznék az xboxon, úgy, hogy a telefonon van a film és usb-n dugom az xboxra, de az xbox nem látja.. a sima pendriveokat látja. (Hátha van valakinek itt xboxa is)
-
meekrab
tag
Az miért van, hogy a témázgatunk topiknál nem tudok bejelentkezni? Raknék fel képet de amikor beírom a nevemet és a jelszavamat kiírja, hogy sikeres bejelentkezés, de utána ugyan úgy nem vagyok bejelentkezve.
-
meekrab
tag
Egyébként én a telefon térerejével nagyon nem vagyok megelégedve. Egyszer maximumon van egyszer 0.. de legtöbbször kb 2 csík van, ott ahol barátnőm 15 ezres telefonján maximumon van... Az első SGS-t ki is cseréltettem emiatt... de ez sem sokkal jobb.. És ahogy láttam képeket másoknak is elég gyenge a térerő
-
meekrab
tag
válasz tariattila #31186 üzenetére
pdafanclubbon írták, hogy az nem működik. egyébként 1. hsz-be ki lehetne írni, hogy 2.2 re frissítés előtt tudják az emebrek, hogy unlock kódot nem nagyon lehet kinyerni..
Egyébként nekem mindig a hotfile-os letöltést adja be sam..-en.
Értem, hogy tilos, de ez hozzátartozik a rom frissítéshez.. egyébként most is bele van írva, hogy ki kell nyerni az unlock kódot, ha ezt bele írnánk szerintem nem lenne gond.. nem a menetét kellene beleírni, hogy hogyan kell unlockolni, csak 1 figyelmeztetést.. na mind1
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Valaki tudna adni egy linket a JPU-ról? Ami az 1. hsz-ben van, az nagyon lassú (kb 10 kb/s-el jön) A samfirmware-s letöltés pedig valamiért megállt és nem engedi újra letölteni..
Egyébként én meg attól félek, hogy lezár a telefon.. nem tudtam unlock kódot generálni 2.2 alatt sehogy..
-
meekrab
tag
Romot szeretnék ma frissíteni. A kérdésem az lenne, hogy miután felment a JPU kell rootolni, vagy egyből mehet az 1. hsz-ben linkelt kernel és utána a DOC rom?
-
meekrab
tag
Sziasztok
Az van, hogy az adw launcher ex nevezetű launchert használom. Újraíndítottam a telefont és a sima tw launcherrel indult újra és semmilyen programot/játékot nem lát a telefon, amit az adw launcher alatt telepítettem fel. Az alkalmazások kezelésénél sem hozza be az ikonját sem, és azt írja, hogy 0 kb.. Mitől lehet ez? Az a baj, hogy a home switcher-t sem látom, és nem tudok visszalépni az adw-re.. Máshogy lehet változtatni a launchert? Vagy a programjaimat hogyan tudnám láthatóvá tenni újra?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
meekrab
tag
Telepítettem ezt a one click lag fixet.
Először megcsináltam ezt az EXT2 tools-t. Fel is rakta szépen. Ezután jött a lagfix. Itt valami hibát irt ki és kilépett. Megnéztem quadrantot 1900 lett, tehát valamit mégis felrakott.. Viszont nem engedi törölni a lagfixet és így az EXT2-t sem. Kérdésem a következő lenne:
Ha romot szeretnék frissíteni ODIN-nal ez bekavarhat neki? Ha igen, akkor hogyan tudom eltávolítani a lagfixet és az EXT2 tools-t? -
meekrab
tag
válasz tariattila #30286 üzenetére
0 Ft-ot kéne Tesóm is SGS-t akar venni, megtetszett neki Mondtam neki, hogy ne legyen 2 SGS a családban, inkább vegyen egy DHD-t és ha neki jobban bejön az SGS elcserélem vele.. de mondtam, hogy még gondolkozok
A legjobban a HTC csábít. Maga a név Kicsit minőségibbnek, megbízhatóbbnak tartom.
B.Ricsike: Sikerült a root, csak az unlock nem De már nem sz...dok, lehet ma lefrissítem
Más: Ez a one click lag fix működik Telenoros 2.2-vel? Érdemes kipróbálni? Lehet nem frissítenék romot, nekem csak a sebességgel van baj, kinézettel nincs.
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Közvélemény kutatás: Ti elcserélnétek az SGS-t egy HTC Desire HD-ra? Várnék pro-kontra érveket köszönöm!
-
meekrab
tag
válasz tariattila #30077 üzenetére
És ezt a JPF-et valahonnan le lehet szedni? Mert szerintem az is elég lenne, ha egy JPF-et visszaraknék majd.
Vagy esetleg 2.1 és arra KIES-sel a JPF.
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
válasz tariattila #30071 üzenetére
Főzök egy DOC-ot a konyhában Pénteken főztem egyet, de az már elavult JS3 vagy JPY legyen alapnak szerinted? Azt olvastam, hogy a JS3 nem annyira jó, vissza is hívták, már KIES-en sem elérhető sehol.. De lehet kacsa..
Még 1 kérdés.. A mostani romot le tudom valahogy menteni, hogy ha pl valami gond lesz és szervízbe kell vinni, akkor odinnal vissza tudjam rakni? Szervízben lett rárakva a 2.2, szóval a 2.1-el visszaállítani érdekes lenne. A garanciapapíron rajta van, hogy frissítve volt.
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
válasz tariattila #30069 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszodat Akkor este neki is ugrok.
Az efs-t lementettem vagy 3 helyre. -
meekrab
tag
Azon gondolkoztam, hogy ha lezár a telefon és visszamásoljuk az efs-t akkor nem lesz jó? Elvileg abban a mappában vannak ezek az adatok is. Lehet ez egy esztelen f...ág... Valaki mondjon rá valamit
-
meekrab
tag
Telenoros 2.2-nél van már valami módszer az unlockra? Se az sgs tools, se a generate unlock windows nem megy,, szeretnék romot frissíteni, de a kód nélkül nem merek nekilátni...
-
meekrab
tag
Sehogy sem akar sikerülni ez az unlock kód generálás... Mennyire fontos ez? Mivan ha lezár a telefon, nekem meg nem lesz kódom?:S Vagy van valami megoldás erre? 2.2 van fent. Probáltam az SGS unlock tools-t és a Generate Unlock Windows-t is..
-
meekrab
tag
Sziasztok
Doc kitchenben szeretnék romot főzni. Lenne pár kérdésem.
Először is, hogy telenoros vagyok, ezért gondolom a CSC-nél a PAN-t válasszam igaz?
Vagy XEH?Modemből melyiket ajánljátok? JPY?
Mik ezek a tweaks-ek? Melyiket érdemes belerakni?
Ennyi lenne. A JS3-as romot szeretném felrakni. Válaszotokat előre is köszönöm!
Szerk.: Az első hsz-ben ez van irva: Töltsük le a Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPY kernel-t. Töltsem le én is ezt és ezzel csináljam, vagy azzal, amit a kitchenben belerak?
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Sziasztok!
Sehogy sem sikerül a telefonom rootolása (z4root, superoneclick, update.zip-es megoldás..) Felrakjam a sztupy romot és onnan mentsem le az efs-t és unlock kódot? Biztonságos ez?Másik kérdésem, hogy mi a külömbség a JS3 és a JPY doc romokban? Melyiket ajánljátok?
-
meekrab
tag
JPY vagy JS3 doc romot ajánlotok?
-
meekrab
tag
Na én voltam az, akinek nem ment a rootolás 2.2-n. Kiprobáltam update.zip-el, ugy sem engedte. Valami Hibát írt ki, hogy E: veri... nemtom mi Rakjak fel egy sztupy-t? És akkro onnan efs meg unlock?
-
meekrab
tag
válasz ForRedGlory #28069 üzenetére
Nekem kicsit átláthatatlan az egész. Sztem még mindig az alap Touch Wizes a legjobb
-
meekrab
tag
válasz pingwin92 #28005 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de azt a játékot az iphone 4 is lassan nyitja meg osztályban van 1 iphone 4, a ninjump nevű játékkal kipróbáltuk az indítást és az iphone kb dupla annyi idő alatt hozta be, mint az SGS úgy, hogy az SGS-emen alap rom van
Vegyél iphone 4-et nem járt még le, nincs minden második embernek kb..
A másik dolog meg, ha neked megéri dupla annyit fizetni egy telefonért aminek alma van a hátán és 2 mp alatt hozza be a telefonkönyvet nem 4 akkor fizess.. arrol nem is beszélve, hogy dupla annyiért kapsz egy kisebb, csunyább kijelzőt..
Van nekem is 1-2 ilyen iDiot ismerősöm, akik ugyan így be vannak hülyítve.. de ha megkérdezem. hogy miért vesznek iphonet akkor annyit tudnak rá mondani, hogy azért mert apple..
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Tudna valaki segíteni rootolásban?
Telenoros 2.2 van. z4root kilép, superoneclick a waiting for devicenél lefagy(maga a program windowsban) Van még valami más program, vagy valami megoldás? -
meekrab
tag
EZt nem hiszem el.. Már lassan 1 hete próbálom rootolni a teleofnt, de nem megy.. a super one click a waiting for device-nél megáll és fent a windowsban kiirja a program neve mellett, hogy Nem válaszol. Windows 7 van fent, telefonon telenoros 2.2. Tudnátok ajánlani valami más megoldást rootra?
Szerk.: Zolesz engem érdekelne, hogy a can knockdown játék hogyan muzsikál.. Nekem msot eléggé fagyogat..
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Ha DOC romot rakok fel, akkor a ktchenben be tudom állítani, hogy a kinézete ne változzon semmit az alap JPY-hoz képest?
-
meekrab
tag
Erről a lagfixről tudtok valamit? Ezt csak feltelepítem és kész? Telenoros 2.2-re felmehet?
-
meekrab
tag
Sziasztok
Próbálnám rootolni a telefont super one clickel, de a waiting for device-nél megáll és fent kiirja h Nem válaszol... Rendszergazdaként inditottam a programot, telefonon usb hibakeresés be van pipálva... Mi lehet a gond? -
meekrab
tag
Ha szinkronizálom az appjaimat appbrainel, akkor a játék mentéseimet is elmenti? Pl Angry Birds?
-
meekrab
tag
Ha Appbrain progival szinkornizálom az appjaimat, akkor a mentések is megmaradnak? Pl Angry Birdsben.
-
meekrab
tag
Nekem telenoros 2.2 van rajta. Ma volt net, telefonálás, kb 2 óra játék, közepes fényerő és msot van 67%-on. Reggel 6 kor vettem le a töltőről. Ja és egész nap be volt kapcsolva a wifi..
-
meekrab
tag
Valaki nem osztanáé meg velem privátban, hogy hol tudom megvásárolni a Spaghetti Marshmallows teljes verzióját?
-
meekrab
tag
Van valami különbség a KIES-sel és az ODIN-nal frissített JPY között?
-
meekrab
tag
Van valami különbség KIES-sel felrakott és az ODIN-nal felrakott JPY között?
-
meekrab
tag
Nektek megy az appbolgyó?
-
meekrab
tag
Szombaton megyek Pestre valaki nem vállalna rom frissítést? Sima JPY-ra?
Vagy valalaki Egerben?[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Nem tudjátok, hogy lehetne a menüben mappákat csinálni és abba berakni az appokat? Nagyon jo lenne ha lenne rá valami megoldás... valami program vagy nemtudom...
-
meekrab
tag
Elméletileg ha van 3 gombos download+recovey akkor nagy gond nem leeht rom frisítéskor igaz? Most szeretném kies-sel frissiteni registry patchel, de kicsit félek, hoiyg elrontom a telefont.
-
meekrab
tag
válasz Zomb€€ #26065 üzenetére
Hogy tudtál játékot venni? Én is akarok, de nem tudom, hogyan kéne.. Ha appbrainről próbálok, akkor a linket nem találja.. 200 Ft-t nem lenne pénz egy játékért.
Egyébként a menüben lehet csinálni valahogy mappákat? Jó lenne a játékoknak és az appoknak 1-1 mappa nem lenne x oldal...
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Egyebkent mi a kedvenc jatekotok a telefonra? Nekem most a ninjump. Kivancsi lennek, ha valaki jatszik meg ezzel, mennyi a rekordja. Nekem 9140
-
meekrab
tag
És képernyő fliából melyiket ajánljátok? Amelyik alá nem megy por, nem vesz le a telefon fényerejéből nagyon stb..
-
meekrab
tag
válasz theiron320 #26030 üzenetére
Kicsit tényleg nehezen megy bele.. először én sem dugtam bele teljesen... egyébként gyári fülessel is nagyon szépen szól...
-
meekrab
tag
Van itt valaki egri aki vállalna rom frissítést?
-
meekrab
tag
Bcsi lejárt a szerkesztési idő.. szval nem hosszan nyomok rá, hanem menü gomb, szerkeszt és ott a játék ikonjára
-
meekrab
tag
Miért van ennyi uninstall program? Az miér tnem jó, ha hosszan rányomok az appra és úgy törlöm? Akkor hagy maga után valami szemetet?
-
meekrab
tag
Nem ertem miert van ennyi uninstall program. Ha hosszan ranyomok az appra es ugy torlom akkor hagy valami szemetet v mi?
-
meekrab
tag
válasz rene0619 #25140 üzenetére
Siekrült. Bekapcsoltam a szinkronizálást és felengedett, de lehet nem amiatt.. uj a market is nálam pl edig nem így nézett ki.
Szerk.: Ja és bementem egy szervízbe. Rákérdeztem a 2.2-re azt modnták, hoyg hétfőn kapják meg. Mondták, hogy ők nem is KIES-t használnak, szóval teljsen elképzelhető, hogy ott "más" 2.2 települ és ezért gyorsabb, jobb az.
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Segítsetek! Kiserélték a telefonomat és msot meg nem tudok a marketre menni se a gmailemre... Azt irja hosszuú töltés után, hogy Can't establish a reliable data connection to the server. This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continues, call Costumer Care.
-
meekrab
tag
válasz ATM_automata #24896 üzenetére
Le lehet sd-re menteni. Kiprobalom koszi a segitseget.
Orok hala e.vid!
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
válasz ATM_automata #24889 üzenetére
Hnap cserélik a telefont(térerő gondok) és azt szeretném, hogy a mostani galaxyról valahova a névejgyeket lementeni, holnap az újra pedig rárakni.
-
meekrab
tag
Hogyan tudom a névjegyeket lementeni a gmail fiókomba? És utána hogyan fogom tudni visszarakni a telefonra?
-
meekrab
tag
Állítólag a hivatalos telenoros 2.2 azért lassú, mert a KIES nem jól frissíti vagy valami ilyesmi. Be kell menni a szervízbe és ott rárakatni. Majd hnap lehet bemegyek és akkor leírom a tapasztalatokat.
Szerk.: És a szilikon tokokról mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Játékok mentését, highscoreokat csak rootolva lehet lementeni? Hnap cserélik a telefonomat és jó lenne ha ezek megmaradnának.
-
meekrab
tag
Van olyan rom, vagy esetleg valami megoldás, ami ugyan úgy néz ki mint az eredeti, sehol sincs benne változás kinézet ügyileg, de gyorsabb és jobb a gps?
-
meekrab
tag
Ha rootolom a telefont és utána nyomok egy resetet akkor eltűnik a root nyoma igaz? Ícsütörtökön cserélik a telefonomat(térerő gondok) és le szeretném menteni az appokat.
-
meekrab
tag
Nektek térerő gondotok nincs? Mert ahol barátrnőmenk a telefonján maxon van a térerő nálam ott 1 csík van vagy egy sem. Gondolom ennek nem kellene így lennie. Még benne vagyok a 72 órában ma visszaviszem.
Szerk.: Ja és szokott "akadozni" is beszélgetés közben.
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
Es az normalis, hogy hazban, vonaton egyet sem lat?:S telenor 2.1 mert ha nem visszaviszem meg nem telt le a 72 ora
-
meekrab
tag
Van itt valaki Eger kornyeki aki vallalna rom felrakast?
-
meekrab
tag
Lenne egy játék Sheep Launcher Pro! a neve. Le szeretném tölteni, de fizetős. Ugye marketen nem is találja. Honnan tudnám leszedni? És fizetni hoygan tudnék? Paypal?
-
meekrab
tag
Az egyébként normális, hogy 45%on van az akksi és fent ott az információs sávon azt jelzi, hogy kb háromnegyedig van?
-
meekrab
tag
Kipróbáltam, hogy nekem van-e download mod a telefonon. És van bejött, kiirja h downloading és h do not turn off target.. már egy ideje ezt irja.. most újra indihatom vagy várnom kell valamire?
-
meekrab
tag
válasz ForRedGlory #23684 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ! Valami ilyesmi programra gondoltam. Aszittem valamit buherálni kell de hál istennek nem
Lehet félre értetted én ilyet szeretnék, amiylen a képen van. A telenornál alapbol olyan van, amikro egy "üveg lapot" kell elhúznod a képről. De sztem mindehol ilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
válasz ForRedGlory #23679 üzenetére
Az az üveg elhúzós és nekem az kéne amikor ha jobbra huzom felold ha balra akkor pedig némít. http://href.hu/x/e34d
-
meekrab
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy le tudom valahogy cserélni ezt a lockscreent a sima 2.1-es androidosra? Mást nem akarok változtatni(menü stb..) eredeti telenoros 2.1-van a telefonon de ez a glass-os lockscreen nagyon nem jön be:S
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest