Hirdetés
Aktív témák
-
iwtss
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
iwtss
tag
Tudnatok segiteni ? Most nezegetem quadrantba a szstem information t es latom hogy current freq: 800 Mhz. Alapobol nem 1000 Mhz n kellene mennie ?
[ Szerkesztve ]
-
iwtss
tag
Valakinek otlete erre?
-
iwtss
tag
Hi!
2.2.1 JS5 van fent a telomon es fel szeretnem rakni az Androidos Unlock screent. Feltettem CWM bol ezt : XWJS5_DEODEXED_AOSP_lockscreen_update de megsem tortenik semmi.Mit toltam el ? (Rootolva van a telefon) -
iwtss
tag
Sziasztok!
Felraktam Doc ot 1-masfel napig jo futott a rendszer 1300+ os ertek quadrantba letelt ez az idoszak azota laggol a telefon,es epphogy 1000 et eleri quadrantba.Valakinek valami otlet hogy mitol lehet ??
-
iwtss
tag
válasz tariattila #35692 üzenetére
Hat ugy nez ki hogy gorditek lefele es mmegall tovabb megy megall (3-4mp ig all tovabbmegy) neha ez elojon pl a zenelistanal is.Amugy ilyen lagok lehetne hardver hiba miatt??
-
iwtss
tag
Netan van itt valaki aki ilyen fulest hasznal az SGS hez ?
-
iwtss
tag
Valaki gondolt mar arra hogy ezt kiprobalja ?
-
iwtss
tag
Most raktam fel speedmod kernelt es arra ra doc ot (eddig darky volt fent es piros cwm).Kerde hogy ebbe a cmwbe hogy kell a lagfixet bekapcsolni ? (cwm/ott valami/LAGFIX option/ enabled lagfix) ennyi lenne ?
-
iwtss
tag
Tudna valaki segiteni? Most raktam fel a JPY t es rootolni akarom a telot.Bemasoltam a z4root ot a belso sd kartyara.Ott ranyomok arra hogy PERMANENT root es kesz ? utana ujra kene indulnia vagy valaminek kellene tortennie ?
[ Szerkesztve ]
-
iwtss
tag
Sziasztok!
A Doc konyhaban a themes ful mit takar ? -
iwtss
tag
Sziasztok!
Fel szeretnem rakni az uj darky rom ot (wipe osat) akkor eleg csak ezt leszednem ? vagy elotte fel kell meg rakni ? pl darky 8.1et ? -
iwtss
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi miatt lehet hogy a hivasnaplo ha legorgettem szaggat es darabosan gordul lefele? (emellett van meg par erdekesseg) hardveres vagy rom ? (Darky 8.0 van fent)
-
iwtss
tag
Aki szokta hasznalni a Call Meter NG nevezetu appot az pls irjon nekem egy privatot.
-
iwtss
tag
Akinek van valami tapasztalata/otlete az tudna nekem segiteni ??
Ebben a kerdesben -
iwtss
tag
Hali!
Szerintetek ha kulso sd re rakok appokat/jatekokat akkor elofordulhat akadas vagy valamifele lassulas a telefonon a mem.kartya class erteketol fuggoen ?? -
iwtss
tag
MicroSD kartyara lehet appokat,jatekokat telepiteni a marketrol ?
-
iwtss
tag
Van itt olyan kollega aki vodafone-os es hasznalta mar a mobilweb napijegy opciot ??
-
iwtss
tag
Sziasztok!
Ti milyen micro sd kartyat hasznaltok a telohoz ? Valaki tudna valami jo 8/16 Gb s kartyat ajanlani ? ill. ugyan ez lenne a kerdesem a kepernyovedo foliarol is melyiket ? hol ?
(Ha nem lenne szabad ilyet kerdezni a topicba akkor elnezest kerek )
-
iwtss
tag
Sziasztok!
Szeretnek toletek egy kis segitseget kerni.Holnap delelottig el kell dontenem hogy szeretnek -e egy ilyen telefont vagy nem. (hasznaltan tudnek 8Gb-s verziot.) Mivel nem ismerem a telefont es tudom hogy tokeletes telefon nem letezik ezert titeket szeretnelek megkerni hogy irjatok le nekem mindent amit tudni erdemes a telefonnal kapcsolatba. Fokent a hatranyait.(Az ido szuke miatt nem tudom elolvasni a topicban levo osszes kommentet)Aki segit nekem annak elore is koszonom szepen hogy forditott ram idot.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest