- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
Aktív témák
-
TNash
csendes tag
Nevetséges amúgy, hogy Európa többi országában a Samsung folyamatosan frissíti a 2.2.1-es verziót, itthon meg kidobnak egy ennyire elkapkodott borzalmat....Értékelem a Telenor igyekezetét, hogy az Android OS terén vezető szolgáltató legyen, de ez a rom egy trehány munka. Nagyon remélem, hogy januárban, legkésőbb február elején egy gyors, bugoktól mentes rom lesz elérhető itthon is, hiszen a többi országban az új romnak köszönhetően jobban ki tudják használni a rendszer adottságait, addig mi borzalmasan le vagyunk maradva. Akármelyik szemszögből is nézzük, ez a felhasználókkal szemben abszolút nem tisztességes!
-
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel/kéréssel fordulnék hozzátok, ami szerintem mindenkinek jól jöhet. A hosszúsága miatt előre is bocs.
Nem szeretne valaki készíteni 1 olyan leírást amivel romolás/rootolás után vissza lehessen kapni az eredeti/gyári állapotot? Mert ha odinozok, bukom a garanciát. Ha bukom a garanciát, biztos lesz valami baja, amivel szervizbe kéne vinni, onnan meg majd visszaadják, hogy nem nyert. És nekem még 2 évig van garanciám, szóval addig tényleg bármi megtörténhet és addig jó lenne nem a gyári rommal szenvedni, amikor azt hivatalosan csak a szervizben lehet megcsinálni, különben ugye ugrott a gari. Ha mondjuk van egy hangszóró hiba, amit nem a romolással rontunk el, akkor mehetünk buherálni a 2 éves garancia helyett, ami egy ilyen drága telefonnál nem a legelőnyösebb.
Az 1. hsz alapján már megtudnám csinálni a romolást, mert nagyon szépen le le írva, de jönnek az olyan problémák, hogy product kód átállítás, efs mappa lementése, de ezt ha jól tudom csak rootolással lehet lementeni, ami csak a leírás végén szerepel és addigra már késő (vagy nem?) - 2.2.1-nél.
A másik az unkock kód generálás... ???
Gondolom ehhez is root kell.
Szóval a lényeg az lenne, hogy valaki készíthetne erről egy leírást, hogy először is mielőtt rárakunk valami romot mit, hogyan mentsünk le, roololás, rootolás "visszacsinálása". Ezek után azt, hogy hogyan kapjuk vissza azt az állapotot, mintha semmit se csináltunk volna vele. És akkor nem lenne állandóan ugyanaz, hogy "segítség baj van a product kóddal, IMEI-vel, efs mappával", mert ezekre előre fel tudnánk készülni. Ezzel szerintem el lehetne kerülni a századik ugyanolyan hsz-eket.
Nekem ilyenem van:
PDA: I9000XWJM7
PHONE: I9000XXJM1
CSC: I9000OXXJM4
Ha valaki leírná, hogy ezt hogyan tudnám visszarakni, én és szerintem még sokan mások nagyon hálásak lennénk.A segítségért előre is köszi.
-
muveszur
addikt
-
TNash
csendes tag
Szerintetek ha a meglévő Telenor 2.2-es-t Kies registry patches 2.2.1-re frissítem, akkor az garancia vesztéssel jár? Egyáltalán próbálta már valaki?
Csupa jót olvastam arról a frissítésről és ha KIES módosítással egyszerűen felvihető, akkor lehet hogy nem hezitálok...
-
keIdor
titán
-
Jadro
veterán
válasz
keIdor #24732 üzenetére
Nem lesz belőle elég, ha tényleg hordoz elég érdemi változást. De ez a sok, egymástól pár szkinezési dologban eltérő rom nem igazán hoz lázba. Pláne úgy nem, hogy tartalmaz még pár fixet ugyan, de azokat külön is fel lehet tenni szépen. Egy idő után már kitapasztalja az ember hogy mi az ami elég neki.
-
Zolesz007
őstag
válasz
muveszur #24726 üzenetére
Köszönöm tökéletes! Azt hittem a Battery-t is elviszi de tévedtem.
Keldor papa: Igazából olyan kevés a hibája mondjuk a 7.5-nek hogy nem is tudom mik azok így már egyáltalán nem igénylem tőlem akár darky 9 is jöhet. (egy időben DOC-ból is 2 naponta jöttek a ROM-ok) Majd ha egyszer nagyon frissíteni lesz kedvem felrakom az aktuálissat... Sose értettem mire jó ez a minden héten új ROM...
-
keIdor
titán
Kíváncsi leszek mikor mondjátok azt, hogy na akkor elegem lett a buherált romokból. Látom pár embernél már mindjárt kiborul a pohár.
Kijön a Dárky 8.0 mondjuk 4 nap múlva úgyis felteszitek, de gondolom most már lassan elegetek lesz. -
TNash
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek valami ötlete arról, hogy a telenor contact alkalmazással mit lehetne kezdeni? Felesleges program, amely nem mellesleg állandóan kényszerbezárást eredményez....(telenor 2.2). Taskkillerrel ne próbáljátok bezárni, mert teljesen kiakad tőle a rendszer...
-
ATM_automata
őstag
válasz
hülyegyerek #24671 üzenetére
Ahogy néztem, általános android rom betegség, főleg a főzött romoknál, hogy nem tökéletesek. T-Mobile Pulse alatt is mindig ez volt, meg ahogy nézem talán a Desire alatt is ez van...
Több oka lehet, egyrészt gondolom a kapkodás, meg az, hogy nem figyelnek oda rendesen akik csinálják, másrészt meg a sok módosítás egymásra is hatással van és újabb problémákat vet fel.
-
muveszur
addikt
válasz
Zolesz007 #24720 üzenetére
Itt van a Darky 7.0-ból a twframework-res.apk. Itt tuti, hogy nem átlátszó a notify redőny, szerintem mást nem változtatott benne Darky.
system/framework mappában nevezd át a twframework-res.apk fájlt twframework-res.apk.bak-ra, majd töltsd le ezt, és másold be. Majd jelezz vissza, sikerült-e.477il4:
Sikerült megcsinálni az üzeneteket, ahogy írtam? -
seven7
aktív tag
valami alakul xda-n: [rom KITCHEN] Doc's and Stefunel's Ultimate ROM Kitchen (29/12-2010)
-
mexel
veterán
válasz
muveszur #24716 üzenetére
Köszi,már elolvastam mindent, csak a friss rendszeren semmilyen hozzáférési pont nem volt, újat kellett létrehozni. Azt hittem valamilyennek lenni kell
Így a legjobb, ha nincs létrehozva akkor tutira nem lesz adatforgalom. (céges kártya és nem lehet előfizetni normális mobilnetre, így pedig öngyilkosság lenne. Úgyis wifin lesz használva )
-
muveszur
addikt
válasz
Zolesz007 #24717 üzenetére
Darky 7.5-re akarod igaz? Mindjárt megcsinálom...
477il4:
7.5 nél esetleg valaki megsughatná, hogy azzal a fehér üzenet -et hogy lehetne egy csöppet sötété tenni?
Rootexplorrel menj be a system/app mappába, majd a Mms.apk fájlt nevezd át Mms.apk.bak fájlra. Majd ezután töltsd le ezt a fájlt, majd másold be ugyanide. -
477il4
tag
7.5 nél esetleg valaki megsughatná, hogy azzal a fehér üzenet -et hogy lehetne egy csöppet sötété tenni?
más:
van nekem upc-s netem a gépemen, és mi kellene ahoz hogy tudjak netezni, wifi router lenne a nyerő? esetleg valaki ajánhatna valami olcsot ami müködne a galaxyval.. -
Zolesz007
őstag
Én is már csak NoWipe-ba raktam fel a 7.5-öt 7.0-ára a CSC fix és a jobb akksikijelző meg a wifi-fix miatt, de ezt a 7.6-ot szerintem most kihagyom. Most ez a 7.5 tökéletesen megfelel. Viszont valaki nem tudja, hogy gyorsan egyszerűen, hogyan tudnám a notif-bar-t átlátszóról visszaállítani?
-
muveszur
addikt
Beállítások--->Vezeték nélküli és hálózati--->Mobilhálózatok--->Hozzáférési pont neve.
Egyébként nem ártana elolvasni a használati útmutatót...mod: Igen az lesz az... Ha nincs apn beállítva, akkor nem is fog netre menni.
más:
Akinek nincs 3 gombos recoveryje, annak nincs kedve kipróbálni a következő megoldás?
-Vedd ki az akksit.
-Nyitsd meg az Odint a PC-den, és csatlakoztasd a telefont a géphez.
-Nyomd le a Hangerő LE és a Hangerő FEL gombokat folyamatosan
-Miközben nyomod a gombokat, tedd be az akkumlátort.Elvileg így el kell indulni a download módnak. Kinek van kedve kipróbálni?
-
mexel
veterán
Még mindig nem jöttem rá, hogy hol tudom apda-ban megnézni az apn beállításokat hogy mi van beírva. Ezeket.
Ezt hol tudom beállítani, melyik menüben?------------------
Na lehet megvan, hozzáférési pont létrehozása. Ez lesz az. Ha nincs hozzáférési pont, akkor garantáltan nem fog netre menni ugye, csak wifin.2: JPA wifi drivert érdemes feltenni?
-
muveszur
addikt
Egyébként szerintem tök egyszerű ez a Darky-féle rom kérdés...
Fogjátok magatokat, letöltitek az összes verziót, és a zip-ből faszán kicsomagoljátok magatoknak azt, amire szükségetek van.
Én már ezt az utat járom...Van már néhány app, aminek a telepítője itt figyel nálam... -
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #24712 üzenetére
Ezzel a dialerrel is variál mint kutya ba****on. Egyszer transparent, egyszer meg nem. Mikor mennyien akarják az egyiket vagy a másikat.
Meg is álltam egyelőre a 6.0 verziónál és foltozgatom ahogy írod Te is. Ez így lassan követhetetlen.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
hülyegyerek #24671 üzenetére
Véleményem szerint Darky kicsit elsieti... Túl gyorsan ad ki romot minimális módosításokkal. Mondjuk tuti az a célja, hogy lenyomja Doc topicját, és hogy nézem jön fel rá mint a talajvíz (megtekintések száma és hozzászólás alapján is)
Nem érdemes a 7.0-át leváltani, max felteszi az ember azt a JPA-s wifit, a többi módosítás nekem inkább hátrány: szar akku kijelző, átlátszó információs ablak, a fontok sem izgatnak.
-
mexel
veterán
válasz
Zolesz007 #24703 üzenetére
IMEI jó, a telefon beállításoknál a telefon évjegyénél látszik hogy a hálózat Telenor.hu.
Mobilhálózat állapota:szétkapcsoltHuhh: Sikerült. Mégis az unlock kód kellett, másodikra elfogadta.
Köszönöm a segítségeket.Keresési szó: hálózati zár - hálózatzár feloldása ha valaki még így járna
-
Bavid
senior tag
Az új Galaxy S
Május előtt nem hiszem hogy itthon elérhető lenne.
-
sublimo
csendes tag
Hogyan tudom feltenni az iGO8-at a galaxy s-emre? Másolással próbálkoztam, sikertelenül
Előre is kösz !
-
mexel
veterán
Először azt írta, hogy a hálózatzár feloldása sikertelen. Utána ha telefonálni akarok akkor azt írja nincs sim, vagy sim hiba. Na ilyenkor mi van?
PIN kódnál PIN-t kérne.
Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest