Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
ronnni5000
tag
valaki nézze meg léci mit irtam 3al feljebb...
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #20045 üzenetére
Lehet, hogy igazat mondasz. Rápróbálok az új modemmel, de a PDA-t nem teszem fel, mert egy fikarcnyi időm sincs arra, hogy újrapakoljak mindent.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz leslien #20044 üzenetére
Ezt most nem vágom, valaki magyarázza már el...
A KIES-be ki a tököm "rakja ki" a froyo-t? A telenor, Voda, tmobile? Nem a samsung által jelenik meg? A függő mobilokon van valami szarság, amiért érzékeli a KIES, hogy nem frissíthetem? Nem értek hozzá, lehet láma kérdések, de ez nem teljesen tiszta nekem.
Mi van akkor, ha a héten megyek Németországba, felteszem ott a KIESt, akkor sem lesz jó?
-
ronnni5000
tag
ooo basszameg feltettem az uj docra a yo ok kernel miután a lagfixet és a tweakeket kikapcsoltam és amugy minden oké de a docos bekapcsolokép eltünt (az a pdafanclub os) :S:S:S mitöl változott vissza az eredetire???? de legalább a téma megmaradt és a progik meg remélem minden más
-
tariattila
veterán
válasz Paul119 #20038 üzenetére
ha lenne esély arra hogy a nexus s is bekerül szolgáltatókhoz vagy hasonló árban mérnék mint az SGS-t akkor érdemes lenne várni rá... de ez ugye csak hiú ábránd
tehát marad az SGS (de ha a pénz nem számít akkor az I4 is jó lehet)CHIPman én biztos a komplettet raktam volna fel... ennek így mi értelme volt?
neked a modem lett volna fontos nem?[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
jó kérdés!? csávesz csak ennyit mondott!majd közöltem vele sógesz Angliában simán csak kies-sel frissített . Magyaroknál csak így lehet mondta, már megint vki gazdag lesz !! nem jó ez így
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Padam
aktív tag
Most raktam fel a K10I 256hz KERNEL-t a következőre: ZSJPE/BUJP8-ra.
Egy kérdésem lenne:
Az Advanced Speedmod ULK features-en belül miket ajánlatos átállítani? (lagfix es tweak options-on belül)[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Most próbálgatom a JPU-t, úgy látszik a samsungék is olvasgatnak az XDA-n, ugyanis ez a kernel már 339mb ramot lát az 512-ből, kicsit vicces
-
ronnni5000
tag
srácok mit csináljak olyankor ha ujra akarom tenni a docot és resetelni akarok?? master vagy factory?? csak mert elvileg nem lehet....akkor már be se lehet utána kapcsolni a telot?? vagy ha uj full wiipe-os romot teszek fel az mindent letöröl rola ugy teszi fel?? nem vágom ezt
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #20037 üzenetére
De, kernelt raktam fel. PDA-ból kimentettem a zImage-t, és tar-ban felraktam. Különbséget meg nem tudok, sebességre nekem a JPK is elég gyors volt, és mivel a fw ugyanaz, csak a kernelt cseréltem le, így nem is tudnék mondani mást.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Paul119
addikt
válasz korpicschess #20036 üzenetére
akkor a samsung mellett teszem le a voksomat
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
CHIPman
nagyúr
Felraktam a JPK-mra a JPU kernelt, tényleg 200-zal többet ad:
Total: 1196, CPU: 1355, memory: 1678 I/O: 1729, 2D: 302, 3D: 914.
A WiFi-m persze ezen sem megy.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
shaft72
tag
Immár én is egy bódog Galaxy S használó lettem
1) Próbálta már valaki az utángyártott 3000mAh-s akksit a telóhoz? Mennyire lesz tőle szappantartó?
2) Van valami progi hozzá, amivel automatikusan fel tudom venni a beszélgetéseket?
Köszi!
-
Paul119
addikt
ÜDv szerintetek melyik éri meg jobban az iphone 4 vagy a galaxy s? előre is köszi
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #20028 üzenetére
Na zsírkirály ez az anzo téma
Mostanság lehet, hogy egyszer újra húzom az SGS-t, hogyha nem merül idióta módon, mert akkor megfelelő lesz egy időre.. bár már elég jól be van rendezve.. arra van valami jó backup, hogy homescreen, ikonokat meg ilyesmi lementsen? Esetleg még a Folder Organizer beálllításokat.
Quadrant 1540 körül futott azthiszem, viszont gyorsabbnak tűnik az egész az animációk miatt.
Olyat viszont produkált, hogy a status barba belefagytak ikonképek... de most úgylátom nem maradt átlátszó, hanem fekete lett, de így is jól néz ki.
Elégedett vagyok a telefonommalAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ronnni5000
tag
köszi rendes vagy hogy válaszolsz amiket kérdezek...amugy nem ajálnlom senkinek hogy doc romre feltesze az ex2 lagfixet mert énkétszer probáltam és mindkétszer tönkrebaszta az egész telom be se kapcsolodott és romozhattam mindent 0 ról....de hogy miért azt nem tudom...csak szoltam elöre
-
tariattila
veterán
válasz ronnni5000 #20026 üzenetére
azért mert a 2000 feletti eredmények ext2 fájlrendszerrel érhetők többnyire el...
Doc (és más is) az ext4-re esküszik... amivel kb 1400-1600 körül mozognak az eredmények
érzetre pedig nem sok különbség van...
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz ronnni5000 #20026 üzenetére
Miért, meddig menjen?
-
ronnni5000
tag
és az miért van hogy lagfixxel meg tweakekkel doccal jo kernellel meg minden királysággal csak 1600 ig ér el a quadrant teszt?
-
ronnni5000
tag
snsnsnsnsnsns bocsikaa
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ronnni5000 #20018 üzenetére
ez azért összetettebb sajna...
ha Doc van speedmod kernellel és tényleg váltani akarsz akkor a lagfixet (ha aktiváltál valamit) mindenképp kapcsold ki és normál (rfs) fájlrendszerrel fuss neki a frissítésnek!
Sőt ez esetben a repartitiont feltétlenül ajánlom pipálni!
erre az új romra pedig érdemes megvárni, hogy melyik kernelt lehet felrakni ( lehet, hogy a speedmod is felmehet rá, lehet nem... ezt az okosok tudják miután ránéztek mit változtattak a romban csamcsungék)
-
CHIPman
nagyúr
SamFirmware
I9000XXJPU Quadrant test: First test score 1214. Second test score 1267. Latest test: 1259.
ERRE VÁRTUNK!hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
ronnni5000
tag
összes tweak és lagfixnel a ex4j van fent de benchmarkon csak 1600 és 0500 között vagyok am nagyon gyors ) és az a fura amikor a raspdeep kernelt tettem fel ugye az 1400 re felhuzta a legujjab,az is nagyon gyors de a benchmark ott is csak 1600 ig ment fel max...de hogy miért nem lett több a teszt azt nem értem.. másfélszer annyi procival ugye...
-
ronnni5000
tag
ja és még annyi hogy docot soha nem lehet resetelni gaz?? sem master sem factory...ahogy hallottam...ha ez igaz akkor hogy üritem ki néha a sok szart a telombol?? am bocsi a sok kérdésért
-
ronnni5000
tag
nekem most a legujjabb doc van fent a k10i-vel....érdemes erre az uj bizonyos jpu-ra áttérni szerintetek?? és arra rátenni ezt a kernelt és lagfixelni vagy maradjak a docnál????
-
zs0ti
csendes tag
válasz tariattila #20002 üzenetére
Azt láttam,hogy előtte sztupy-d volt(jelenleg nekem is az van) ,de gondolom ezzel meg vagy elégedve ha megtartottad!
-
migabi24
nagyúr
válasz ronnni5000 #20014 üzenetére
Nem kell
-
ronnni5000
tag
üdv tudja valaki hogy ha samfirmwareröl pl most a legujabb jpu-t telepitem akkor re-partitionnal kell vagy nem?? csak az van odairva hogy 512 pittel kell.....segitsen léci valaki
-
leslien
nagyúr
üdv mindenkinek! most jövök West End Samu-ból froyo -t kérdeztem dec közepe ( jó, ok legyintettem ) viszont tényleg igaz h nem lehet majd kies-sel frissíteni, csak odinnal!!!
akinek telenoros a teloja annak főleg csak a szervizben lehet frissíteni! BaegLáttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
CHIPman
nagyúr
SamFirmware
I9000XXJPU = Froyo release 2.2.1.SamFirmware
Samsung I9000 Firmware I9000XXJPU (Android 2.2) December 3. 2010. ONLINE!Itt megváltás?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csináltam egy restartot, a puzzle ráhúzásánál egyből a rendes számot dobta ki, viszont utána bármilyen számról csörgettem meg a puzzle után az első nem fogadott hívást mutatja állandóan, holott mint írtam a hívásnaplóban tökéletesen jeleníti meg a nem fogadott hívásokat.
Valaki tudja, hogy ez mitől lehet?
-
Zolesz007
őstag
Na kérem szépen most vettem egy Logitech Cordless Mediaboard PRO for PS3-mat. 10k az ára ahol még lehet kapni. Működik az egér és a billentyűzet is. ESC a vissza gomb Home a Home gomb és a Menünek van egy Menü gomb Pöpecül működik. TV-re kötve a telefont igazi kis HTPC-t varázsolhatunk belőle.
Amit nem tud vagy még nem találtam meg:
-Lock screen feloldás: F3-al ugyan felébred a kép, egérrel elhúzom a képernyőt de hiába érek a szélére nem oldja fel.
-A zoom. Képeknél nem zavaró mert ott van kis gombocska, de a böngészőben nincs zoom jelecske viszont a duplakatt működik. (alternatív böngésző kéne)
Már csak egy HDMI out kábel kéne és akkor felhőtlen lenne a boldogság.Fold 5
-
B.Ricsike
őstag
Ezt a legujabbn mai YA-OK kernelt esetleg próbálta már valaki? (ha nem én kipróbálom nemsoká ). Valamint annyi, hogy az okés, hogy a speedmod kerneleket lehet cserélgetni semán, de mondjuk ha a speedmod helyett most a ya-ok ot akarom, akkor érdemes a lagfixet visszaállítani, illetve a tweak-eket? Vagy maradhat itt is, és mehet rá simén az uj kernel?
Valamint a megemelkedett órajel befolyással ven e esetleg a CPU élettartamára? -
korpicschess
veterán
Rátoltam, de bootscreenben áll. Mennyi idő ami még normálisnak mondható?
szerk.. bebootolt[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerkesztés közben lejárt...
Ha meg kitörlöm azt a számot és utána hívogattam vagy 4 telefonról, akkor meg tök üres infót kaptam, holott a fent leírtak alapján a többit jól jelzi.Nem értem...
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #20004 üzenetére
ja vágom!
az fog változni amit Anzo berak az update zip-be! más marad...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hi!
Mitől lehet az, hogy a nem fogadott hívásnál, ha puzzle-t rányomom, akkor más számot mutat, mint amiről hívtak, vagyis szinte mindig azt mutatja... ? Viszont a hívásnaplóban meg rendesen sorban mutatja a nem fogadott hívásokat és a fentről legördülő menüben is, viszont ha arra ráklikkelek, megint mást mutat.
:/
-
korpicschess
veterán
Hú nem tudom a nevét. Doc ROM mellett volt talán a pfc-s topicjában.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
zs0ti
csendes tag
20ezredik hozzászólásra gondolt,szerintem!
-
tariattila
veterán
válasz CHIPman #20000 üzenetére
GHz akart lenni
bakker... a 10k -ról rankesz miatt késtem le...a 20k-t meg Te vitted el... jól van! a 30k előtt figyelek mindenkitkorpicschess: mert most milyen témád is van?
de igen...cwm-ből flasheled felzs0ti !!! én nem dicsértem mert soha sem próbáltam... 1Ghz bőven elég ezekkel a romokkal és kernelekkel...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest