- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
A watch6 még wear os 4-en áll, a leírásban pedig írja, hogy wear os 5-re készült:
Ez az órafelület a Wear OS-hez készült, időjárási információkat jelenít meg.
Csak a WearOS 5 támogatása, a WearOS 4 és régebbi verziók esetén látogasson el a következő oldalra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbsix.weatherplus
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbsix.weathersuper -
$atirka
senior tag
Azért sajnos van 1-2 ami "megfogja" picit.
Azt elviselem, vagy kuka. Sajnos pont az egyik kedvencem ilyen.Próbáld ki, kíváncsi lennék, hogy Nálad hogy megy. Egyből nem jelentkezik a lassulás, aztán csak nézek, hogy mi van. Csere után újra gyors a vekker.
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
gjoco1
addikt
Én előszeretettel használom a FACER lapokat , igaz a free verziókat ( talán kettőt meg is vettem ) , és egyértelműen momdhatom , hogy nem zabál többet
Talán akkor , ha váltok lapot , akkor kicsit többet mókol , mire betölti . Azt nem szeretem . Sok időt vesz igénybe a váltás . És bizony van , hogy naponta cserélem . Száz környékén van , amiket már eddig begyűjtöttem . Egyik jobb , mint a másik . Sőt , van animációs lapom is talán négy , amit imádok ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
synar
őstag
Elkészültem a 24 órás analóg óralappal.
A beállításokban sok változatot tudsz magadnak összeállítani:
- Az AOD fényereje 4 fokozatban állítható,
- A háttér és index fényerje a mutatótól függetlenül is csökkenthető szintén 4 fokozatban.
- Választható 9 háttér szín vagy off,
- 2 mutató center, vagy off
- 3 index stílus
- 9 keret árnyék vagy off
- Ezenkívül további 20 színtéma ami csak az indexet és a mutatókat érinti az AOD és normál felületen egyaránt.
Szokás szerint feltöltöttem ide néhány Screenshot-ot.
Az APK-t innen letöltheted: [link][ Szerkesztve ]
-
gippazoid
Topikgazda
Kedves Mindenki!
Szerintem jól látszott, hogy OFF-ba tettem a 3 db telefon rendelős, kuponos hozzászólást mint topic gazda.
Ezzel rendezve van a történet. Egyelőre itt vagyok és teszem a dolgom, naponta sokszor benézek.Ha viszont mindenki elkezdi írogatni hogy a kupon téma vagy bármi más offtopic itt, akkor az már szemetelés. Eredetileg volt 3 hozzászólás OFF-ban, amit mindenki át tud görgetni, mert messziről látszik, hogy szürke. Most lett 7 db. Így jobb?
Nem szeretnék törölgetni, mert attól előbb-utóbb szétesik a topic.
Bízzátok rám ezeket a dolgokat, a moderátorok bizalmat szavaztak nekem, ha ezt megvonják, mert nem jól teszem a dolgom, akkor lehet jelentkezni és jobban csinálni.
Köszönöm a megértést!
Gippazoid Novelties Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk