- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Parancsolj!
Скачать циферблат для WearOS Digital Sport PAKSU — SWHUB(Nem ismerem a forrást, nem vásároltam még az oldalon, úgy találtam csak meg keresővel, szóval légy körültekintő!)
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Ezzel az appal telepíthetőek az említett új számlapok;
-
axlfsi
veterán
Előregisztrálni, igaz? Hja, de még nem használható (van hír róla, hogy mikorra készül el?)OK, csak el kellett volna olvasnom a hírt!
"The new Galaxy Time watch face is available from 31 March 2024 in Germany. Space fans who want to wear their passion for space on their sleeve can find out more from the German Google Play store."[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Omega, majd Breitling is volt a napokban,... ezeket nem szedik le vajon idővel? Illetve, ha letiltják akkor a már letöltött számlapot is törlik távolról vagy az megmarad, amíg én nem törlöm? 🤷
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Banderasz74 #4088 üzenetére
Ha valaki lemaradt volna, de tetszik neki, generáltam 3 db-ot a későn érkezőknek
390ZE0WNFW53NGGHD6JZ9YP
N9AD15BRPRTXVGLZ99GAWTQ
4QVPSAN8ML1NN9QUP8TSPQB˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Én nem tudom srácok, lehet csak a bőség zavara (mint ahogy a sok streaming szólgáltató miatti tartalom felhígulás következményeképpen is, gyakorlatilag alig találsz értelmes néznivalót) de én nagyon-nagyon régen nem találtam magamnak olyat, ami tetszik is... 1 hete az a "piros-fekete cágeros" megy és úgy érzem, nem is tudnám lecserélni mire (aztán lehet csak én vagyok nagyon válogatós öreg koromra)
-
axlfsi
veterán
válasz Csocsesz75 #3278 üzenetére
Harmadikat vittem