Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Parancsolj!
Скачать циферблат для WearOS Digital Sport PAKSU — SWHUB(Nem ismerem a forrást, nem vásároltam még az oldalon, úgy találtam csak meg keresővel, szóval légy körültekintő!)
-
axlfsi
veterán
Ezzel az appal telepíthetőek az említett új számlapok;
-
axlfsi
veterán
Előregisztrálni, igaz? Hja, de még nem használható (van hír róla, hogy mikorra készül el?)OK, csak el kellett volna olvasnom a hírt!
"The new Galaxy Time watch face is available from 31 March 2024 in Germany. Space fans who want to wear their passion for space on their sleeve can find out more from the German Google Play store." -
axlfsi
veterán
Omega, majd Breitling is volt a napokban,... ezeket nem szedik le vajon idővel? Illetve, ha letiltják akkor a már letöltött számlapot is törlik távolról vagy az megmarad, amíg én nem törlöm? 🤷
-
axlfsi
veterán
válasz
Banderasz74 #4088 üzenetére
Ha valaki lemaradt volna, de tetszik neki, generáltam 3 db-ot a későn érkezőknek
390ZE0WNFW53NGGHD6JZ9YP
N9AD15BRPRTXVGLZ99GAWTQ
4QVPSAN8ML1NN9QUP8TSPQB -
axlfsi
veterán
Én nem tudom srácok, lehet csak a bőség zavara (mint ahogy a sok streaming szólgáltató miatti tartalom felhígulás következményeképpen is, gyakorlatilag alig találsz értelmes néznivalót) de én nagyon-nagyon régen nem találtam magamnak olyat, ami tetszik is... 1 hete az a "piros-fekete cágeros" megy és úgy érzem, nem is tudnám lecserélni mire
(aztán lehet csak én vagyok nagyon válogatós öreg koromra)
-
axlfsi
veterán
válasz
Csocsesz75 #3278 üzenetére
Harmadikat vittem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest