Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
gippazoid #6479 üzenetére
Meséljek ?
Mesélek . . .Vettem egy Huawei GT 4 et , de túl szép ahhoz , hogy melóba befogjam . Kap ütést és hasonló . Ezért azt megtartottam " hétkönapra " . A GW 6 ot eladtam , mert szintén sajnáltam volna befogni melózni ezért fájó szívvel , de mennie kellett .
Így lecséltem egy patika GW 4 re , aminek az ára már nem is mérhető , pedig szép gyéri kinézetű és alig használt . Kapott egy üvegfóliát és az lesz ( most hat hétig egészségügyi szüneten vagyok ) majd a melós vekker .
Ha baja esik nem fáj annyira az összege miatt . Lehet pótolni .Kb ennyi ha tudod követni .
Így ide is tudok pakolni lapokat , mert néha kontrollnak is jó . -
-
gelbelex
őstag
válasz
gippazoid #5158 üzenetére
Szia,
hasonló szempontok fontosak nekem is... (Az időjárás kivételével, azt mobilon nézem.)
Már régóta az ALX08-as a kedvencem (mindig visszatérek, ha ki is próbálok valamit). Sok alapszín, külön színek az időre/dátumra/lépésre/pulzusra, többféle/kikapcsolható mutatók/mp-mutató,54 complication.
Nálam: áttetsző mutatók, élénk kék az idő, élénkzöld a lépésszám, piros a pulzus (elég gyors is), a többi sötétzöld, minden megfelelően látható.
Viszont lépegetős a mp-mutató, nem folyamatos. (De én pont örülök neki, az ilyen lapokon nálam valamiért nem egyenletesen megy a mutató, hanem gyorsul-lassul, rossz nézni.) -
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
gippazoid #2708 üzenetére
Mit olvasok? Kódok lenyúlása? Meg Ne lopj?
Én 36 évig úgy tudtam a lopás akkor lopás ha valaki tulajdonát annak engedélye nélkül valaki eltulajdonítja és ezzel mondjuk kárt okoz.
De ha te önszántadból publikusan kiírsz egy kódot ide a topic-ba és azt valaki felhasználja az mióta lopás?
Huha...Úgy látszik frissítenem kell a tudásomat ilyen téren mert le vagyok maradva.
Akkor az ingyen elvihető hirdetések is lopásnak számítanak ha elmegyek értük?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- UFIX mikrózható telefon / tablet kijelző melegítő zsák szervíz kellék
- Új Marketing Egyedi VIP Telefonszám Sim kártya Könnyű szám
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Cicás Emoji szivecskés szív Power Bank 2600 mAh hordozható töltő! 5V 1A + 295 ft házhoz
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest