Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
jano_77 #2579 üzenetére
Szerintem túl bumfordi lesz tőle az óra, főleg a Classic, de neked kell eldöntened, most ebben mi mit tudunk segíteni?
A sima 5öst egy darabig spigen tokban hordtam, de már azt is leszedtem róla, a 6 classicot is csak magában hordom, ez egy használati tárgy, ha az évek alatt beszalad egy-két karc na bumm, 5 évesen úgyis e-szemét lesz, akármit teszel is vele, szemben egy komolyabb kvarc vagy karbantartott automata szerkezettel. Az árát meg sem így, sem úgy nem tartja.
De még órás csoportokban is szétszedik azt, aki egy Rolexet körbefóliáztat, és kb ugyanezt mondják: használati eszköz, ha ezt valaki nem tudja elfogadni, akkor fektessen aranyrögbe.
És a zafírt azért bár nem lehetetlen, de nem is egyszerű megkarcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest