- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
Én van hogy napokig nem használom a tablet-et, ha megy a Wifi, 2 nap alatt 10%-ot esik, ha wifi ki van kapcsolva, akkor semmit. Nem mutat hálózati forgalmat, nem használom semmi extrára, szinte csak játék és meseolvasás megy rajta a gyereknek. De még egyszer mondom, pont az a gondom, hogy nem kapcsol ki a wifi. Eddig amikor kikapcsoltam, akkor kikapcsolt a wifi, és akkor kapcsolódott újra, amikor bekapcsolt a kijelző (kikapcsolt wifivel eleve nem is forgalmazhat semmi). Ez most nem működik úgy, mint eddig, és nem értem...
-
-
adalbert1
veterán
Köszi szépen.
Mondjuk a hír topicját olvasva kicsit elbizonytalanodtam, páran (köztük te is) nem túl elégedettek az amoled kijelzővel, tényleg ennyire rossz? Nekem még csak IPS-es készülékeim voltak (tv, telefon, monitor, tablet) - na meg előtte még régen TN-, azokkal én speciel elégedett voltam (igaz, a fekete nem annyira fekete, de ezzel együtt tudtam élni mindegyiknél).
-
Bbutton
csendes tag
Totál megértelek...nekem 2 napig volt iPad mini 3-am...szörnyű volt.. A Tab S 10.5 mellé, ami nagy, 16:10, és krva jó gép, kellett nekem is tartalom fogyasztásra egy jobb, 4:3-as , kisebb gép..
Nincs alternatívája a Tab S2-nek..( én sem tapasztaltam a jelenséget, amit bemutattál.)
Alig 4 hónaposan vettem tegnap az SM T 715 LTE-et..90 ezer ft volt, Samsung garival! Hiába az amoled, az amoled!
Nem is tudom, milyen tanácsot lehetne adni...talán azt, hogy pl. a Média Marktban, vagy Samu Sestor-ban próbálj ki egy kiállítási darabot...ha ott nem tapasztalod, kár szervízzel bohóckodni. Állj el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest