- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
adalbert1 #244 üzenetére
Szerintem az ég világon semmi gond nincs a kijelzővel. Kínai okostelefon IPS kijelzője után váltottam samsung A5-re, nem érzem a kijelzőt visszalépésnek. Lehet a régebbi amoledeknek rosszabb(más) képe volt, de a Tab s2 szerintem gyönyörű kijelzővel együtt nézve is. Kicsit túlárazott, bár akciókban jó árat ki lehet fogni egyébként nem a legalsó kategória ez a samsung palettáján. Szerintem megbízható termék, jó vétel.
Mediamarktban / samsung store-okban lehet nyomkodni, tesztelni, ott el fogod tudni dönteni, hogy tetszik-e. -
asdf_
veterán
válasz
adalbert1 #244 üzenetére
Fogsz egy ismerost, akinek valami mostani samsung telefonja van oled kijelzovel. Bemesz valami sotetebb helyisegbe, alacsonyra veszed a fenyerot, meg egy kicsit elkezded razni a telefont. Meg elnezel rola, majd visszanezel ra, hogy meglegyen periferias latasbol is. Ez alapjan eldontod, hogy teged zavar-e a villodzasa, vagy pedig sem. A Darkerral en egyutt tudok elni vele, anelkul este egy sotet szobaban foldhoz vagnam.
-
asdf_
veterán
válasz
adalbert1 #239 üzenetére
https://mobilarena.hu/hir/2017_elejen_erkezhet_a_galaxy_tab_s3.html
710, 810 tavalyi wifis 715, 815 tavalyi lte-s
713, 813 ezevi wifis, 719,819 ezevi lte-s modell (Tab S2 VE neven is futnak, mas proci, mas gpu van bennuk)Gari 1 ev jar ra, regisztracio eseten lesz belole +1 ev ingyenesen, ezen feluli idore pedig vasarolhato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest