- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
stevve #35021 üzenetére
jaaah, akkor elnézést. ha családi viszálykodás volt akkor nem szóltam
egyébként ha hagyod őket lerendezik egymás közt
aztán másnapra kibékülnek...
szóval lebuktál dagipanda?
höhhh... tudod akinek nem inge... hordjon pólót...
frg: te ezt azért nem érted mert nem vidéken laksz. (ez nem bántás egyik fél részére sem) ott más az életvitel, belefér a kocsma bármikor...
tudod, olyan mint amikor mi elmegyünk mekdonáldszba
-
nggabi
félisten
válasz
stevve #35018 üzenetére
ez a személyeskedés
ebben a topikban nincs ilyen... ha bárkinek is ilyen jellegű gondja lenne már rég a modkerben lenne... de nincs, mert tudja jól mindenki h poén...
azt még megértem h nem b...thatjuk az almásokat, de hogy már egymást se?
igaz dagi?
egyetértesz te is nem?
-
nggabi
félisten
válasz
stevve #35014 üzenetére
én nem tudom h mi volt a kifogásolt hszekben (böff halászlé jááj) de sztem nem kéne ennyire komolyan venned... egymást oltjuk az elejétől fogva, sőt még a sárkánymoderátort (
) is, ő is poénra vette és látta h nem komoly... a kutyát meg vigyed... kell a ráknak
de azt a nép nevében mondom (mint látod feljebb) h rohadt unalmas, szánalmas h még karácsonykor is minket kell b...tni...
-
nggabi
félisten
válasz
stevve #35004 üzenetére
Szia stevve!
Eddig 35k hsz alatt sose szólt ránk senki. A sörcsapos videónál meg már voltak százszor erősebbek is szal nem is értem...
Amíg nem zavarunk itt senkit, nem szidunk senkit, csak egymással oszt meg "témán kívül" a bagázs dolgokat abban mi a rossz?
de semmi gond, el lehet innen is üldözni mindenkit... utána meg kihal a ph...
szerk.: nem hiszem h a mi off topikunk a legfőbb problémátok nektek moderátoroknak, de úgy látszik mégis...
-
korpicschess
veterán
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest