- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
sajtee #42190 üzenetére
Majd jön az afrofrizurás, aztán jó pár hétig nem kell azon rágódni hogy mit írj ide a nagy unalmadban...
-
rankesz
veterán
-
tariattila
veterán
válasz
sajtee #41788 üzenetére
És, És... miazhogy És? ..... gyengevagy na....
kali! akkor vegyél egy xears-t és reménykedj, hogy nem futsz bele...
nekem 3-ból 1-nek volt ez a hibája.... amit cserélt a német figura...(tehát rendben van a cég szerintem... nem tudom manapság mi a hír mert elég sokat kellett cseréljen és lehet már megunta
)
-
nggabi
félisten
válasz
sajtee #41699 üzenetére
azért mert kínai. félig
gondoltam adok egy esélyt neki, úgy vettem meg h én se tudtam kipróbálni előtte és akiket ismerek még senki se látott ilyet élőben. de nem csalódtam sőt...
pl dézit próbáltam, azt nem szívesen vennék. majd egyszer megnézem razi széthekkelt dézijét az biztos jobb, de gyárilag nem volt egy nagy kaland. főleg egy árban az sgs-el...
változnak az idők
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #41652 üzenetére
most nem a CM9-et használom hanem egy másik portot de ugyan úgy kell felrakni
abban 3 bug van ami észrevehető: nem megy a face sync (erre megoldás a friendcaster)
a külső sd-t nem csatlakoztatja pc-hez ( erre megoldás marketről a multi mount és 2 nap múlva javítva lesz)
és folyamat max térerőt jelezmást nem vettem észre, napközben ezek fel sem tűnnek az embernek
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #41644 üzenetére
nemszándékom bent tartani de olyan mocsok hideg van kint hogy inkább kibírom márciusig a rosszaságát minthogy baja legyen
egyébként már full szobatiszta.. olyan 1-1,5 hét alatt rászoktattam, nem volt nehéz ügy
ül+fekszik, játékot visszahoz, jön ha hívomcsak amikor "bekattan" mert izgatott ( kaja miatt jellemzően, vagy játék miatt) akkor nem hallgat rám csak ha felemelem a hangom
de akkor tudja hol a helye
-
korpicschess
veterán
válasz
sajtee #41630 üzenetére
Totál külön, mivel a nagy cicám anyja (aki most lesz 5 vagy 6 éves, de szerintem 6) befutott a kocsi alá tolatáskor.
Akkor voltak pár hetesek a cicáim. Nagyszülőkhöz elvittük a kicsiket, hát macera volt... Aztán a szomszéd kutya megfogta a lánytesót, mert elkóboroltak.
A nagy (azóta megnőtt..) macskám meg él- és virul, a kicsi meg azért lett, mert a nagyra rájött valami nyavaja, és a kicsi megette a kajáját, mikor elment. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sajtee #41335 üzenetére
Lol..
Na f@szom.. Jó volt a mai nap is..
Sógort megkértem, h ebéd után hozzon már vissza munkahelyre... Erre ment hazafelé, nem belecsúsztak a céges verdába hátulról?
Szerencsére nem lett senkinek semmi baja, autón sem lett komolyabb gond, szerencsére, de akkor is...
2 sávos út 1 sávos, látni sem lehet túl sok mindent... Dehát fel voltunk készülve a havazásra is..
Kicsit bűntudatom is van, h ha nem hoz el, akkor nincs semmi gáz...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest