- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
muveszur #4737 üzenetére
De mitől jobb KE7?
nem viccből kérdezem, mert ez az alap KE2 is jó. Bár hajt a vérem, ma felteszem úgyis, nem bírom ki... Rá is dugtam töltőreEz van fent jelenleg: quadrant, soccer livescores, cinetrailer, appbrain, gps test (
), facebook, tv24, screen filter (mert legalacsonyabb fenyeron is rohadt vilagos), widget locker, fancy widget, beautiful widget,
-
ForRedGlory
félisten
válasz
muveszur #4734 üzenetére
Most offoljak itt? Az kettős mérce
Amúgy ki csinálta a magyarosítást? Hemzseg a hibáktól. A fénykepek helyett fájlok, wtf? Valahol kilóg a szövegdobozból... Lehet átállítom angolra... Nem tudom feltegyem-e a ke7-et lol... Nincs kedvem frissíteni, mert ez alap rommal is tetű jó. Ilyen dilemmám nem volt sima SGS-nelAmúgy mivel kiestem kozel ket honapot az androidbol, total elfelejtettem mik a jo progik. Most vadaszom ossze. Meg jo hogy appbrain megjegyezte regen mik voltak fent a telefonomon.
-
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
muveszur #4468 üzenetére
Hogy milyen a telefon? Rohadt jó
Kb ugye 2 oraja nyomogatom, de az anyaghasznalat brutalis, na ez mar nem recsego muanyag, es ahogy nezem az illesztes is rohadt jo. A hatlapot nem tudtuk leszedni t-pontban, mert nekem nincs kormom, kisasszonynajk mukorme volt... Meg jo hogy voltak ott tobben nok, a 3. le tudta szedni. Mondtam is neki, nehogy visszategye, amig bele nem tolom a kartyat, jot rohogtunk
A kijelzo nagyon ut, a lapozas olyan smooth, hogy igazabol leirni sem lehet meg elo hatterkep mellet is. Bongeto nagy kiraly, legalabbis a beepitett. Opera mobile lassabb es flash sem megy vele. Erdekes. Mondjuk gyarin minden franko. -
r4z
nagyúr
válasz
muveszur #4472 üzenetére
Arra akartam kilyukadni, hogy hiányzott a Sense. A mindenki által egekbe magasztalt MIUI sem jött be. A GS1-en lévő TouchWiztől pedig rettegek, amióta 2 órát próbálgattam a kollégáét.
FRG: Nem a launcher a lényeg, én ADW EX-et használok. Az átírt rendszerappokban van a csavar.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
muveszur #4448 üzenetére
Megeszi szerintem. Elég jó a készülék
Na hazéig a vonaton látástól-mikulásig nyomom... Este új rom.. vissztérünk a régi kerékvágásbabuda002: lesz, majd hétvégén tesztelem mindkettőt egyszerre
Leszopom magam,,, index.hu bekapcsolt flash mellett olyan smooth mint egy álom
-
twine
veterán
válasz
muveszur #4387 üzenetére
Elárulod mennyi a szabad memóriád?
-Újraindulás után amíg nem indítottál el semmit?
-Majd pedig mennyi a szabad ha már pár "hétköznapi" dolgot(névjegyzék, tárcsázó, gmail kliens, etc.... ) elindítottál?
Kiváncsi vagyok arra a giga ramra, hogy "megeszi" e a rendszer, vagy marad brutál sok használni is?
Thx előre is -
ForRedGlory
félisten
válasz
muveszur #4353 üzenetére
Ne sírj, gyere meséld el, mi bántja a pici szíved?
Amúgy meg be kéne oda tenni, hogy mielőtt kérdeznek, keressenek már rá a sima SGS topicra, mert kb ott mindenre megkapja a választ mindenki...szerk: remélem vágod, hogy itt még senkinek nincs rajtad kívül SGSII telefonja. Menj a fajtádhoz
kali: mert egyik sem olvassa el a kézikönyvet...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest