- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
[DE2JAY] #1004 üzenetére
na felment a k13d kernel... kíváncsi vagyok mi változik (szerintem semmi)
OFF in OFF:
én magamra értettem az utánaolvasós részt... nem sok kedvem/affinitásom van hozzá...
teljesen jól működik... kár piszkálni szerintem
legfeljebb ha a Cyanogen 2.3 annyira jó lesz akkor cserélniha annyira melegszik akkor gariztassátok!
-
tariattila
veterán
válasz
[DE2JAY] #999 üzenetére
ezt mondom én is! 9.9.5 teljesen jó... nincs mit szépíteni rajta
passz... ha nem fut semmi akkor nem szabad merüljön!
én nem rakom reppelő üzemmódba és reggelig 1-4%-ot merül (igaz csak EDGE hálózat van)a wifi gondja szerintem azóta is fennáll ...próbáltam több ROM-ot is
-
Everman
addikt
válasz
[DE2JAY] #531 üzenetére
"Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire független teszt..."
Anandtech-es teszt, ami nem mondható túlzottan Apple barátnak, no meg a teszt nem is az Apple-ről szólt, hanem a Windows Phone-os készülékekről: [link]
"Gingerrel meg főleg értelmét veszti majd..."
Ha jól emlékszem a Froyo-nál sem az üzemidő növekedése volt a kommentek többségében
"A főnök nem játszik, de te látom ezt is jobban tudod.."
Akkor konkrétan szar az aksi a gépében, goto szerviz.
"Én az SGS-t használó jómunkásemberekkel szerettem volna kibeszélni a szifon 4-et nem pedig, hogy vérszemet kapott almaimádók írjanak ide már már a valótlansággal határos csoda dolgokat..."
Ja, hogy te csak szerettél volna egy kis "sz@rt" dobálni olyanokkal, akik igazat adnak neked minden komolyabb ismeret nélkül és bezavar, ha valaki rávilágít, hogy mennyire nincs igazad? Sorry, ezt nem mondtátok, mikor még privát üzenetet is küldtetek, hogy jöjjek ide.
-
-
-
telya
aktív tag
válasz
[DE2JAY] #383 üzenetére
nincsenek widgetek, home screen mint olyan ott nem is letezik. teljesen statikus ikonokkent jeleniti meg az alkalmazasokat, ennyit tud a rendszer. ilyenbol nem nehez gyorsat csinalni 1 GHz-es procival meg jo kis gpu-val. meg rendes multitaskingot sem tud. en nem is igazan neveznem okostelefonnak. alapbol legalabbis nem, egyedul cydia-val lehet valami hasznalhatot kihozni belole.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
[DE2JAY] #126 üzenetére
Hogy "on" is legyek...
Ezen a héten 16-ot túlóráztam, fasza gyerek vagyok?
Hétköznap 8 túlóra, ma meg reggel 5 és 13 között megint 8.
Nem vagyok fáradt, á dehogy.... De este meccs és még pizzát is kell enni, mert megjött a fizutariattila meg talkon zaklat, ide meg nem meri dugni a ronda arcát
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
[DE2JAY] #117 üzenetére
De csak mert jó kedvem van:
Ezt tedd fel: ZeroGingerbread BETA 2
Utána ezt: Gingerbread-GT-I9000-stock-kernel+hacks.tar
CWM-ből tedd fel: Fix DialerMajd pedig ezt: Galaxy Tuner
Amiben aztán ezeket állítsd be, és elfelejtheted a RAM problémát:
FA= 13
VA= 18
SS= 26
HA= 30
CP= 40
EA= 50
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest