- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Jadro
veterán
-
törölt tag
válasz
muveszur #5490 üzenetére
En benne vagyok!
Ma voltam vinyot venni a belvarosban es a boltbol kifele jovet talalkoztam 2db angol turistaval. Helyreigazitottam oket es negdicsertek, hogy milyen jol beszelek angolul
Azt mondtak en voltam a legjobban angolul beszele akivel eddig a varosban talalkoztak es kerdeztek hogy hol tanultam.
Na de most,
beszerelem ezt a fost! -
Everman
addikt
válasz
muveszur #5120 üzenetére
"Nyílván nem...te jösz itt azzal, hogy ne rootoljunk..."
Jajjjjjj.... Legalább elolvastad volna, hogy mihez szóltál hozzá
Én pont azt mondtam, hogy kell a rootolás.. Gyakorlatilag egy oldalon állunk a véleményünkkel
"hadd legyek itt olyan emberekkel, akiktől nem kapok hányingert..."
Az ostobaságod fáj... Semmi olyat nem írtam, amire ez lenne a válasz, főleg nem neked...
Többet feltételeztem rólad az írásaid alapján, sajnálom, hogy csalódnom kellett... -
Everman
addikt
válasz
muveszur #5111 üzenetére
"Akkor mit lépsz az adb-re, amivel a boot alatt bizonyos időszakban a rendszer betöltésig tudsz push műveletet végezni?"
Ennyire gány az Android védelme???
De most komolyan, láttál már embert, aki ennyit szarakodna egy téma telepítésével, csak, hogy ne kelljen rootolnia és CWM-et telepítenie? Életszerűnek tartod a dolgot?
-
xnace
őstag
válasz
muveszur #5104 üzenetére
Köszönöm
Everman: Ha én meg urológus lennék, akkor megmondaném, hogy hova dugd a ROMmanager progidat, meg a kernel flashert.
#5107: Má' megint mit keres itt a root? Efs mentésen kívül ROM frissítéshez nem sok szükség van rá. De azt nem minden alkalommal mentünk, hanem egyszer. -
r4z
nagyúr
válasz
muveszur #5039 üzenetére
Nanáhogy, mivel a rendszer azt használja
Everman: "és még ezek is olyan appok, amik iOS-en már 3GS-en is hibátlanul futottak. Mégis, mitől kéne seggreülnöm?"
Álljunk meg egy pillanatra. Hány pixel felbontású is a 3GS kijelzője?
Sokkal több mindent kell kirajzolnia a gépnek 480x800-as felbontásnál (az első SGS-en is futnak a Tegrás játékok, a nyers erő megvan). De akár mondhatnám a qHD felbontást is (Moto Atrix (Tegra2) és HTC Sensation (MSM8260)), ami 10 pixelsorral marad az az i4-től és ugyanúgy tökéletesen futnak rajta az alkalmazások.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- SzoftverPremium.hu
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest