- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
-
-
r4z
nagyúr
válasz
nggabi #33317 üzenetére
Én mindenbe belekötök, te viszont egyszer beleköthetnél másba is a hátécsén kívül. Mondjuk betonba
Viccen (LOL dehogy, ez komoly volt) kívül: szarrá van húzva benne a mély, a középső és magas frekvenciatartományokban egy kalap kaki. Ha az ember nem csak és kizárólag dubstepet hallgat, akkor kukába való.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
nggabi #33250 üzenetére
(#33249) kali: mindenki azt kapja, amit megérdemel
-
válasz
nggabi #33246 üzenetére
szerintem nincs/nem lenne miért szétszedni!
én most harcolok a t-vel, pedig van digi is az ajtó előtt!
a szolgáltatás minőségét nézve nekem jobb a t, az árakat is sikerült a digi szintjére levinni, már csak azt kell elérnem, hogy a sumákban adott 24 hónapjukat 12 hónapra faragjam - kivizsgálás folyamatban! -
sagit
veterán
válasz
nggabi #33098 üzenetére
nekem sikerült összehozni, csak azért
szerk: csináltam egy videót sgs-ről.. ha fentvan belinkelem és ha megfelel leírom hogyan kell összerakni a témát
nem nagy szám egyébként, csak a sorrend a fontos.. mert ha szar sorrendbe csinálod összefossa magát a telefon... egész délután eltököltem vele
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ForRedGlory
félisten
válasz
nggabi #32439 üzenetére
pár szifonos fejre nem teszel sapkát..? talán nem jelentik...
(#32440) philoxenia: Koncentrálj a solutionra
-
philoxenia
MODERÁTOR
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest