- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
csabám
addikt
-
ForRedGlory
félisten
De lehet lesz, megszavaztatja, de a sügérek fognak csak újra szavazni, akik utálják az androidot/androidosokat... nagyon dilettáns elgondolás, hogy ios felhasználókkal szavaztat :ASD
Aszondja, akinek nincs iphonja, vegyen egyet bacca meg
Jön ki belőle az alpári... 2000 streames előtt..
-
ForRedGlory
félisten
Amúgy tényleg, most adtam el... mellesleg 8k-ért lehet venni, vagyis lehetett... ez amúgy az én kombóm volt ott egy az egyben
xnace: jaja, az a jó. É az E6600-at, ami ugye alapból 2,4GHZ, mindenféle trükk nélkül húztam 3,3-ra, csak a memória nem tudta követni, és lusta voltam jobb memóriát beletenni.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
rankesz
veterán
Ez tényleg így van, anno mikor még az NFS Hot Pursuit 2 volt az aktuális rókaből, buli előtt aktívan trinkelve néztem ahogy uncsitesóm játszik, és ki voltam akadva hogy hogy lehet egy játék ennyire smooth (akkoriban 6600gt SLI-m volt) a buli neve Főiskolás csúcskísérlt volt, hát én csúcsot döntöttem akkor, egyénit...
A diszkótól kb 4 kilóméterre ébredtem öntudatomra véresen, kiszakadt piercingel, állítólag kiraktak a kidobók, én meg bosszúból berúgtam a 300x300as üvegajtót aztán uzsgyi... hát szerintem elkaptak, mert másnap mindenem fájt kb...
Aktív témák
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest