- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagit
veterán
Sense nem hat meg,adwre cserélném úgyis...
Ram miatt érdekelne elsősorban... Csak az a bajom az SGS-el.... Ha 768 mb-on elférnék kényelmesen lehet egy évig nem kéne még kétmagos legalább.... A nagyobb kijelző,led villanó és a fém is előnye...Mekkora supportja van ennek a telónak? ( nem hivatalosra gondolok)
-
nggabi
félisten
az előzményeket törli a ff ha kilépek
nem is mondtam, aki a köki terminálba jön kihagyhatatlan h lepillantson az első emeletről a hihetetlenül dizájnos húsdarálókés alakú szökőkútra
a legnagyobb ahogy 2 takarítónő folyamatosan körbe körbe megy felmosóronggyal mert nincs széle és kifolyik a víz belőle
[link] loál
-
csabám
addikt
Tudtam, hogy erre fogtok asszociálni
Beteg banda. . . Egyébként nem elképzelhetetlen, mivel hercegnő az illető. Nem?
Rendeltem tőle otg - t és azt várom egyébként.
Taréjos nagyon nincs képben a romokkal és kernelekkel. . . Jah, hogy ezt ő is olvashatja
Javasoltam, hogy olvassa az első hsz. - t át. -
-
twine
veterán
Egészségedre
levegőt sem merek venni ha van valaki a környezetemben....az előbb toltam be egy sült kolbászt a hentesnél azzal a jóféle omlós kenyérrel amelyiket "csak a hentesnél kapni" egy oldschool 2decis kis(üveges)kólával.....pfej de jó volt,,,csak ordenáré kolbász szagom marad egész napOrbit itt b@szhatja a ph-restore-t a pofámban
-
Luissimo
veterán
bameg, egy yetinek nemtetszhet az, amin nincs SZŐR :-)
Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest