Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
válasz
Just_Reboot #43045 üzenetére
Köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Az új Snapshotot a gyári kernellel használjátok?
-
F.B.I.
veterán
válasz
galaxys80 #42722 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a telefonnal, csak az irgalmatlan merülés. Új aksim van, Neatrom is csak egy 25-28 órát bír ki, ha wifi off és csak telefonálgatok, napi 30-80 percet. Mondjuk offline módban, csak filmezéssel, meg megvan 5-5,5 óra filmezéses képernyő használat, ha ezt tudná online is, akkor mondjuk világbajnok romkészítő lenne, aki megalkotta.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Aki felrakta az új Snapshotot, az a gyári kernellel használja vagy valami mással. Esetleg aksi idő megfigyelés, hogy alakult, mennyi képernyőt lehet vele hozni? Vissza rakom a CM-t, mert a Neatrom eddig bírta, annyira leadja magát, hogy csak aksi kivétel segít.
-
F.B.I.
veterán
Aki használja az új Snapshotot, egy aksi használat beszámolót majd dobjon fel később.
-
F.B.I.
veterán
válasz
heidrich #42350 üzenetére
Én is szenvedtem most, hogy új aksit is vettem a CM-el, végül felraktam a NeatRom 6.4-t, ami eddig korrektül teljesít, bár wifi használattal beleharap az aksiba de offline, 50% fényerővel, most néztem rajta 5 óra 10 perc filmet, szerintem ez elég jó.
Már csak azért is ajánlott egy próbára, mert nem kell xarakodni gapssal, kernellel, minden benne van. -
F.B.I.
veterán
A neatrom logó telepítés után már vagy 10 perce tölt-fekete-tölt-fekete képernyő. Mennyi idő alatt indul el?
-
F.B.I.
veterán
Egy hülye kérdés: a Neatromban benne van az Apollo kernel is, tehát nem kell külön kernelt telepíteni? Előtte érdemes csinálni egy kernel gyalulást? Gapps ehhez is kell?
-
F.B.I.
veterán
Nem tudom mi van ezzel a CM rommal (snapshot), az új aksit is megzabálja, 20 óra alatt, úgy hogy végig 2G van és 1,5 óra kijelző, továbbá beszélek vagy 15 percet, fényerő automatán...
-
F.B.I.
veterán
Nemrég vettem ezt az aksit, hát mit ne mondjak, sokkal jobban teljesít, mint gondoltam.
Gyári, a Samsungtól jön, csak a csomagolás sérülés miatt ilyen olcsó. Aki gondolkodik rajta.... -
F.B.I.
veterán
Valaki vásárolt már tőlük, ilyen aksit?
-
F.B.I.
veterán
A telefonon kiadási csatorna figyelése van beállítva frissítéshez, itt most felajánlott snapshot-t is de jelenleg nightly megy. Felmegy rá a snapshot is minden hiba nélkül és használhatom tovább újbóli beállítások eszközölése nélkül, vagy mindig csak nightly-t tegyek fel?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Just_Reboot #41370 üzenetére
Belenézek, ha megakadok, kérdezek.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Just_Reboot #41368 üzenetére
Köszönöm! A konfiguratorban mit érdemes állítgatni?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Just_Reboot #41361 üzenetére
Ezek közül melyiket érdemes letölteni és feltenni CM11 nightly mellé?
Csak simán cwm-ből telepítsem? Kell előtte valamelyit wipeolni?
-
F.B.I.
veterán
Akinek van fent cm11 nightly, az milyen kombót használ, aminél nem fagy csontra a zenétől a telefon (apollo, rockplayer)?
-
F.B.I.
veterán
Egy kis segítség kellene, mert tanácstalan vagyok: feltettem a cm11 nightly-t (06.25-i) és gappsot (01.05-i), a telefonban fél éves 1650-es gyári aksi van, intéztem ma egy 5 perces telefont és a készülék, 33 perc képernyővel, 6 óra 6 percnél tart és már 60%-ra merült.
Ilyen ez a rom? Esetleg cseréljem le egy régebbire? Mivel tudnám megnézni, hogy mi szívja az aksit? -
F.B.I.
veterán
válasz
Just_Reboot #41008 üzenetére
Köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdvözletem!
Most kaptam meg öcsémtől az ő gyári független készülékét, ami nagyon pattent állapotban van, ő is csak arra panaszkodott, hogy néha meglassult a készülék (4.1.2.).
Kérdezném érdemes újabb rendszert rárakni (mondjuk ez a touchwiz nekem nem jön be) ha igen mit ajálottok, ami rendben van üzemidőben is és normális kernel van hozzá?
Akinek van rá ideje, esetleg privátban is, egyszer szeretném végrehajtani, sajnos nincs időm kísérletezgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest