Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Nem veszi a töltést a telefonom.
Gőzöm sincs hogy ez szoftveres vagy hardveres probléma.Gondolom inkább hardveres.
Tud valaki ajánlani egy helyet ahol korrektül állnak hozzá a dolgokhoz és kicserélik az usb aljzatot? -
hevizms
addikt
Köszönöm a válaszokat.
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Letöltöttem a slimsaber romot,a slimkernelt és a slim addons min gapps-ot.
Szeretném megkérdezni hogy ha most Philz recovery van fenn,akkor is kell a slim kernelt telepiteni vagy elég csak a romot?
Bevallom engem ezek a kernel dolgok mindig megzavarnak.
Más telóknál megszoktam hogy van egy cwm(twrp) a telón és akkor 1 db zip azt telepitem a cwm(vagy twrp)-ből,azt kész.Bocs ha nagy baromságot kérdeztem,de tényleg nem értem ennél a telónál miért van ez a sok külön kernel
-
hevizms
addikt
válasz
Just_Reboot #42421 üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
Just_Reboot #42414 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos én nem találtam a kijelző beállitásoknál ilyesmit,bár sok időm nem is volt rá.
Biztos hogy ott lehet állitani? -
hevizms
addikt
Srácok.Felraktam a Neatrom 6.4-et.
Nem tudom kikapcsolni a telót mert a kikapcs gombot nyomva hangbeállitási ablak jön be(némitani lehet).Hol lehet ezt átállitani hogy rendes kikapcsoló gomb legyen az,aminek eleve annak kellene lenni? -
hevizms
addikt
válasz
#79335424 #41013 üzenetére
Köszönöm.
Az igazat megvallva másik s2-n már végigjártam ezt az utat,szóval nem lesz gond,csak gondoltam esetleg megy a hivatalos frissités is.Nem értettem hogy akkor minek ajánlja fel ha aztán meg mégsem csinálja végig.Sajat dolgok nincsenek rajt,mert tegnap vette a gazdája szóval olyan mentés nem kell.Akkor efs mappa mentése,aztan feldobom a philz kernelt aztán jöhet a 3 fájlos JB.Bár ez utóbbi linkje az összefoglalóban nem jó,de talán találok hozzá. -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
GB rendszer frissitése ICS-re telefonon keresztül miért nem sikerül?
Kiirja hogy igen létezik ujabb rendszer,le is tölti a szerverről,ellezdi a telepitést,egyszer ujraindul majd kiirja hogy nem sikerült,próbálkozzam pc-n Kiessel.
Ez mitől van hogy nem tudja saját magát frissiteni?
Recovery még a gyári,a rom is official. -
hevizms
addikt
válasz
Just_Reboot #39278 üzenetére
Sajnos úgy meg hibaüzenettel nem sikerül.
-
hevizms
addikt
Ha Odinnal felrakom ezt:
3+1 fájlos gyári, Magyar független (XEH) rom : I9100XWLP7_I9100XXLPS_XEH 4.0.3 ICS,
akkor a tárhelyet is letörli a telón vagy nem?
Fényképek miatt lenne fontos! -
hevizms
addikt
Üdv.
Egy kis segitség kellene.
Nem tölt be a teló,csak a Samsung Galaxy s2 GT-I9100 feliratig jut el.
Philz kernel és neatrom lite van a telón.
A hnagerő fel-power-home gomb nyomvatartásakor feljön a Samsung Galaxy S2 GT-I9100,de aztán semmi!
Sötét képernyő,ami érzékel ha nyomkodom(rezeg).Mit lehet tenni?
Köszönöm előre is. -
hevizms
addikt
Találtam egy időutazót
[link]Az aksit 2014.08.-ban cseréltettem benne gariban, tehát az egészen új benne.
-
hevizms
addikt
válasz
Weeman1 #34716 üzenetére
Ajaj.Ez nem jó hír számomra,mert pont erre készültem,de akkor inkább nem próbálkozom ilyennel.Pedig már megvan hozzá a cucc,csak a bátorság hiányzott,meg ezekután mégjobban.
Ugyanis a drága kislányomnak sikerült pókhálósra varázsolnia az üveget.Ettől függetlenül tökéletesen üzemel a telo,ugyhogy marad ilyen. -
hevizms
addikt
Van érdemi különbség a Neatrom Lite és a Neatrom SuperLite közt?
-
hevizms
addikt
Urak!
Adva van 2 db ugyanolyan S2 telo a családban.
Mindkettőre felapplikáltam a NeatROM_Lite_v5.3.1. romot.
Az egyik tök jó lett,gyors meg minden,míg a másik lassú maradt.Döcög.
Valamit biztosan nem jól csinálok vagy valamit kifelejtettem?
Ezt csináltam:
PhilZ-cwm6 v5.06.1 zip-ből telepitve.
Recoveryben elinditottam.
Vipe data factory reset
Nos itt 2 lehetőséget ajánl a cwm,én azt választottam hogy új romot szeretnék felrakni,gondoltam akkor mindent megcsinál helyettem a cwm.
Szóval nem csináltam meg ezeket mindet.4, csináljunk egy egy full wipe-ot:
"wipe data and factory reset"
"wipe cache partition”
"wipe Dalvik cache” (az advanced menüben találjuk)Ez lehet a baj?
Mit kell ahhoz csinálni hogy tutira úgy induljon a rom,mintha egy zsir új szűz telefonra raknánk fel?
Mik azok a lépések amik biztosan legyalulnak mindent?Lehet még baj az is hogy "csak" 400 MB szabad hely van a 12GB-ból?
Köszönöm a segitséget előre is.
-
hevizms
addikt
Urak!
Egy rom cserénél a 12GB tárhelyet nem bántja a telepités ugye?
Magyarul nem kell róla lementeni semmit előtte mert nem törlődik.
Ezt jól gondolom?Bocs ha nagyon láma a kérdés. -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #34286 üzenetére
Köszönöm.
A speedshop jó,rendeltem már tőlük.Korrektek.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #34284 üzenetére
Új akkut milyet ês hol érdemes venni/rendelni?
Vastagabb akku nem jöhet szóba,ezt kerek perec kijelentette az én kislányomKeresőt használva annyi féle fajta van,hogy én ugyan el nem igazodom,melyik az amit érdemes venni.
-
hevizms
addikt
válasz
Weeman1 #34252 üzenetére
Használom a keresőt képzeld elég sokszor.
Viszont ha van aki már letöltötte és használta is a romot és ajánlja is itt,akkor az biztosan használható és jó rom.
Ellenben a keresők által kidobott oldalakról nem minden esetben az jön le amit éppen szeretne az ember.
Ráadásul sok kereeső által dobott oldal nagyon lassú,vagy regisztrációt kér vagy mindenféle külön letöltő programokat töltet le az emberrel vagy fizetős.
Gondoltam ezt megúszom ha már valaki letöltötte és megosztja velem a linket,ahonnan érdemes letölteni vagy netalán esetleg visszatöltötte mondjuk a dropboxra vagy valahova ahonnan sebességkorlátozás nélkül tölthetek.Csak ezért bátorkodtam egy linket kérni(amit meg is kaptam az illetőtől priviben amit hálásan köszönök
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest