Hirdetés
Aktív témák
-
beckdo_
csendes tag
Chrome állandó fagyása ellen van valakinek valami ötlete? Illetve van még egy hiba, amivel nem bírok megküzdeni. Néha a "shell has been granted superuser permission" hibaüzenet érkezik, szinte folyamatosan. Tudtok segíteni?
-
beckdo_
csendes tag
válasz
adodaniel #42656 üzenetére
Én ezt használom: AnySoftKey
-
beckdo_
csendes tag
Én gyári LPX-en vagyok. Cf-root-tal és speedmoddal ok a dolog. Én nem méricskélek semmit, úgyis érzem, hogy jó, vagy nem egy-egy kombó. Próbáltam (többször is) siyah 4.1.5-t is, az teljesen behülyítette a telót. Az okát nem tudtam kideríteni, lehet, hogy egyedi... Siyah támogatta a BLN-t, nekem nem működött, azt hiszem a speedmodban nincs. speedmodról
-
beckdo_
csendes tag
Segítség kéne! Előző hozzászólásokban írtam, hogy behülyült a telóm kernel csere után. A helyzet az, hogy állandóan az a hibaüzenet jön, hogy az apex launcher leállt és innen nincs tovább. Csak az üres hátteret látom. Előre is köszi a segítséget!
-
beckdo_
csendes tag
lpx romon vagyok, cf-root kernellel. ki szerettem volna próbálni a sokat dícsért, új siyah kernelt. már többször próbálkoztam a felrakásával, de mindig meghülyül tőle a telóm (elszállt a vissza gomb, legutóbb pedig az apex launcher állt le mindig, ill se kép, se hang). gondolom én csinálok vmit rosszul, csak nem tudok rájönni, hogy mit. wipe cache / dalvik-kal kezdek, utána odinból új kernel pda-ba. van valami ötletetek?
-
beckdo_
csendes tag
Korábban írtam, hogy siyah kernel felrakása után állandóan újra indult a telóm. Ez a probléma egy download módba való be- és kilépés után megszűnt. Most viszont nem működik a vissza "gomb". Mitől lehet ez?
-
beckdo_
csendes tag
bocs... legalábbis én azt hiszem, hogy ez a bootloop. Magyarul: a gond az, hogy állandóan újra indul.
-
beckdo_
csendes tag
Sziasztok! LPX rom és cf-root kernel volt a telómon. Felraktam (wipe cache/dalvik után) az új siyah kernelt, azóta bootloop. Mit ronthattam el?
-
beckdo_
csendes tag
Sziasztok! Feltettem az LPX romot, a CSC elmászott. xda-n olvastam, hogy hogyan lehet visszaállítani, csak azt nem tudom, hogy érdemes-e, van-e jelentősége.
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tárhely szolgáltató választás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest