Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Megjelent a Galaxy Note 2, és igen korrekt áron nyitott a Part Nero-ban...149k.
Igaz ez bolti garis, de akkor is... 2 hónap és bolti garival 120-130k lesz.(#43179) knyitogato
Szerintem ha ott veszed a fóliát felrakják...Bár ez az 500ft...Lehet valami új dolog.
Sz@rrágó banda, ha tényleg így van.(#43168) Arcanis
Én értem, hogy ezek wipe nélküliek, de én akkor sem bízom a "no wipe" megoldásban. Lehet nem az első update, hanem a harmadik vagy a nyolcadik fogja megkavarni a rendszert, ezért én nem teszek fel semmit wipe nélkül. A "no wipe"-os romokat se.
Azért mert nálad minden oké, még nem biztos hogy a rommal is minden oké. Nálam a proci menedzsment kavarodott meg és magasabb Mhz-en járt alapból mint 200Mhz úgy, hogy hozzá sem nyúltam ahhoz a részéhez, és gyári kernelt használtam. Az ez előtti 6 build jó volt ebből a szempontból, szóval valami biztos nem volt okés vele.
Az auto fényerő infót azt előre is megköszönöm, bár nem tudom minek egy ilyen funkciót túlbonyolítani 1000 féle beállítással, és miért nem lehet átvenni ami gyári romokban is van.
Pipa be, és müxik jól. Kb ennyi lenne.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest