Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Megjelent a Galaxy Note 2, és igen korrekt áron nyitott a Part Nero-ban...149k.
Igaz ez bolti garis, de akkor is... 2 hónap és bolti garival 120-130k lesz.(#43179) knyitogato
Szerintem ha ott veszed a fóliát felrakják...Bár ez az 500ft...Lehet valami új dolog.
Sz@rrágó banda, ha tényleg így van.(#43168) Arcanis
Én értem, hogy ezek wipe nélküliek, de én akkor sem bízom a "no wipe" megoldásban. Lehet nem az első update, hanem a harmadik vagy a nyolcadik fogja megkavarni a rendszert, ezért én nem teszek fel semmit wipe nélkül. A "no wipe"-os romokat se.
Azért mert nálad minden oké, még nem biztos hogy a rommal is minden oké. Nálam a proci menedzsment kavarodott meg és magasabb Mhz-en járt alapból mint 200Mhz úgy, hogy hozzá sem nyúltam ahhoz a részéhez, és gyári kernelt használtam. Az ez előtti 6 build jó volt ebből a szempontból, szóval valami biztos nem volt okés vele.
Az auto fényerő infót azt előre is megköszönöm, bár nem tudom minek egy ilyen funkciót túlbonyolítani 1000 féle beállítással, és miért nem lehet átvenni ami gyári romokban is van.
Pipa be, és müxik jól. Kb ennyi lenne.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hővezető paszták
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Linux Mint
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest