Hirdetés
Aktív témák
-
-
válasz
Weeman1 #38384 üzenetére
Dehogy nyírta ki. :-)
Figyi már, semmilyen Battery Calibration nem megy az új WIUI-n nekem (legalábbis ami marketről van töltve fagy, FC, vagy kiírja hogy nem ment neki). Tippem szerint egyszerűen nem ott van a file mint ahol keresi (lásd arcfelismeréshez a password.key.
)
Recoveryben lőttem egy battery cache cleart, az elég? Vagy Root Explorerrel töröljem még a rendszermappában található battery fájlt is?Neked nem merül mamar a WIUI-d?
Üdv: WG
-
-
válasz
Rotate #38249 üzenetére
Szerintem egyszerűen RAM hiba. Garba vele.
Egy régi linux szerverünk egyszer pont ugyanezt csinálta. Néztük a loadot, és úgy fogyott el a szabad memória mintha valami felzabálná. Mondjuk abban kivágtuk a két memóriát, újat bele és minden oks lett. Itt ezt nehezen csinálod meg.A tévedés jogát fenntartom, nálam okosabbak okosságát elismerem! :-)
-
-
válasz
Weeman1 #38209 üzenetére
A mappás ötletért köszi.
A háttér beállítás nem okés, mert a marketről letöltött PicSpeed Wallper HD sajnos csak a saját képeit mutatja, nem találok olyat hogy a saját képemet szerkesszem benne. A menükbe se épül be.Amúgy találtam egy bugot a romban.
Arcfelismerést beállítok a képernyőzárnál. Biztonsági PIN-t megadok, majd mentés. Utána viszont a PIN többé nem működik!
Teszteltem többféle pinnel, bármit írok be hibásnak veszi.
Root Explorerrel mindig töröltem utána a Data/System/password.key fájlt, így be tudtam lépni bármilyen pinnel :-) Többször eljátszottam vele, de bármilyen pint adok meg (4-5-6 karakterest) mindig elfogadja kétszer amikor megadom, majd többé nem eszi meg. -
válasz
C.Brigante #38197 üzenetére
A világon az észt osztották el a legjobban, mindenki meg van róla győződve hogy neki egy kicsit több jutott belőle mint a többieknek. :-)
-
-
válasz
Weeman1 #38182 üzenetére
Mirrorról nekem is sikerült végül, Thx! :-)
Tegnap óta nyüstölöm, de vannak dolgok amiket nem értek:
- A Tools mappához hasonlókat én is létre tudok hozni? Ha igen hol? :-)
- Az ikonokat nem tudom bárhova mozgatni, pl a kezdő képernyőn. Alsó négyre nem tudom rácibálni, akkor sem ha onnan a régiket elmozgatom.
- Háttérkép beállításnál nincs strech mód, így vagy nagyítja a képet, vagy széthúzza. Mindegyik ronda az én pofámmalKöszi!
-
válasz
rauley #38169 üzenetére
Az a baj, hogy nekem a gyári FC-zett, fagyott és laggolt. Nem tudom, azon is gondolkodtam hogy az S2-k gyártás közben fejlődhettek alkatrészeikben (pl más IC), és ezért van ez a "nálam fagy, a cimbinél minden frankó " dolog.
Elég korán vettem S2-t (hülye voltam, rohadt drága volt :-), és pl. az üzlettársam új S2-jén hasít az ICS minden "gyári" változata.Ha minden jól megy, néhány hét múlva megjön a Xiaomi M2-m, és azt hiszem a Galaxy S4-S5-ig nem fognak érinteni a Samsung romokkal való küzelmek. :-)
Ezt pedig bevágom a fiókba és jó lesz tartaléknak egy régi 2.3-as GB-vel -
válasz
C.Brigante #38168 üzenetére
Miért írtam volna bármit a kinyilatkoztatásod után mivel leírtam hogy kivel értek egyet - lásd előttem hozzászólók.
Lazíts. :-)
-
válasz
C.Brigante #38166 üzenetére
Annak nevezem mert amit te saját igazadnak vélsz, lehet másnak hülyeség. :-) Pont ezt érzed most Te is velem kapcsolatban, nem? :-)
Lazíts, senki nem kritizálta a hozzáértésed, Te vagy a legokosabb a környéken, amit írsz az szent és sérthetetlen!
Most már ott vagyok a szeren? Elnézésedet kérem magam és a többiek nevében is ha valamit másképp gondook mint ahogy szerinted jó.Megnyugodtál?
-
-
válasz
rauley #38159 üzenetére
Nekem 2 hete a böngésző rohad le időnként, az Elemental fagy ki spontán, a hátteret pakolja ki lassan stb. Olyan mint egy öreg Win XP, ahogy telik az idő, egyre gázabb
Lehet hogy a következő rom cserénél végleg megdöklik és majd kántálhatom én is: " biztos azért mert nem stock / gyári rom van rajta"
-
válasz
C.Brigante #38157 üzenetére
Tény hogy elég bunkó módon válaszolt, de azért a te válaszaid stílusa sem nélkülözi az idegesítő okoskodást.
Nézd vissza nyugodtan az én múltbeli hozzászólásaim is, a regisztrációm idejét, stb, hátha erre is lealacsonyító lenne válaszolnod. -
-
-
-
válasz
C.Brigante #37885 üzenetére
Nem vettek palira, de biztos van még olyan gyémánt fúrófej és vidia esztergakés betét is amivel vígan meg lehet karcolni a kijelzőt.
Nem volt HD2-m, nincs fülbevalóm sem. A csajomnak van, de ő se karcolta még meg soha sem az S2-t sem pedig az S1-et.
Tapasztalati úton azt mondom hogy teljesen felesleges a védőfólia. Szerintem. Másnak lehet más a véleménye, az tapogasson homályos pontatlan kijelzőt és legyen büszke rá hogy 1-2-3 év múlva mikor "szarér-hugyér" eladja a telefonját, vagy bevágja a fiókba majd milyen frankón nem lesz rajta a reflektorfénynél megtekinthető mikroszkópikus karc.
Miközben legendásan tré az SGS2 kijelzőjének "káváját" adó műanyag keret. Már a kisebb ütésekre is hajszálrepedések lesznek rajta.ToMmY_hun szépen megfogalmazta a lényeget.
-
-
-
-
-
-
válasz
migabi24 #36676 üzenetére
Szia!
Nem tettél vesszőt, így kétféleképpen értelmezhető:
1. "mert GB-re a KI4 a legjobb, modem gps szempontbol is"
2. "mert GB-re a KI4 a legjobb modem, gps szempontbol is, "
Tehát tegyek rá egy KI4 modemet (egyáltalán meg lehet csinálni?) vagy tegyek rá egy fullos KI4 csomagot?
Mitől jobb a KI4 mint az XXKI4 alapú, újabb XWLA4?
Üdv: Z.
-
-
-
Sziasztok!
Kb. fél évvel ezelőtt sikerült felbarkácsolnom az akkori utolsó
2.3.6
I9100XXKI4
XWLA4gingerbread verziót. Az ICS a készüléken fagyott, tele volt kisebb nagyobb bugokkal, amik szintén fagyiba mentek át.
Most viszont annyi gondom lenne, hogy ennek a verziónak a GPS kezelése eléggé problémásnak tűnik. Mondhatni látszólag rosszabb a GPS vétel, és működés mint az eredeti gyári 2.3-as verzióval.
A kérdéseim a következőek:1. Lehet-e más modemet feltölteni a készülékre, mint ami a kernellel együtt van csomagolva. (pl. a régi modem-et az új rommal?) Egyáltalán a modem tartalmazza a kommunikációs eszközök "kernelét/driverét" Androidéknál?
2. Van-e már olyan official (vagy kicsit módosított) ICS verzió, amely mindenkinél stabilan, megbízhatóan működik, teljes funkcionalitással? Ha van ilyen? Mi a build száma? Annak faja a GPS-e?
Előre is köszönök minden használható ötletet.
Üdv: WG.
-
-
-
-
Sziasztok!
Vettem egy Samsung JIG-et, kikapcsolt állapotban beletoltam a Galaxy S2 popójába, szépen automatikusan megy download módba, viszont a sárga háromszög nem tűnik el, és a főzött rom counter sem nullázódik. Van valami billentyű kombináció?
-
válasz
doongoo #10615 üzenetére
XWLA4 óta boldog vagyok. :-) Egész napos meló után most a telefonom 77% akkunál tart! Vertem a földhöz a hátsóm örömömben. Eddig egy napot még csak keseregve bírt ki, most meg 77%??? Már csak attól rettegek hogy az akku visszajelző szar, bár a downgrade után csináltam battery calibrationt.
Graula hogy nálad oks az ICS, lehet én voltam a béna de feladtam. Ráadásul ha ez az akku teljesítmény megmarad, lehet még el is élvezek tőle. :-)Gizmo94: be se kell kapcsolni. :-)
Gaberking: 1061-es hozzászólásom.
Rotate: Tényleg nem, akkor biztos a csúnya zöld pofa miatt emlékeztem :-)
-
Sziasztok!
Először is köszönet Trobi28-nak
, ő segített a legtöbbet, de azért thx Rotate és fecs uraknak is.
Szóval:Hogyan downgradeljünk ICS-ről Gingerbreadre?
1. XWKK5 alap verzóra flasheljünk, 3 + 1 fájlos verzióval. Tehát PIT betöltésével
link: KK5+Odin+PIT2. Frissítsük XWLA4 verzióra (némi német szemét lesz benne, de jó)
link: LA4+Odin+RootHogy az ODIN-ba melyik fájlokat kell beolvasni, azt az 1. számú hozzászólásban megtaláljátok.
Frissen tesztelve, MŰXIK! Ezzel már kihúzom míg normális ICS nem jön szamszungéktól. :-)
-
-
válasz
trobi28 #10593 üzenetére
Ezennel tisztelettel jelentem az Uraknak, hogy az ICS to Gingerbread downgrade sikeresen megtörtént. :-)
Ugyan arra nem jöttem még rá, hogy a Jkayben hogy lehet beállítani hogy az akksi százalék számain kívül olyan pöpec grafikus kör is legyen, de talán egyszer odáig is eljutok. :-)Kösz mindenkinek!
-
-
válasz
trobi28 #10591 üzenetére
Engem ami zavart az ICS-ben
1. Ha már nyamvadt gyári frissítésről van szó, KIES-en keresztül, akkor az azért elég gáz, hogy csak factory reset után hajlandó egyáltalán pl. telefonálási funkciót nyújtani.
2. Egy nyamvadt háttérképet nem tudtam cserélni, csak ha a 2D gyorsítás funkció be volt kapcsolva.
3. A Wifi kapcsoló minden 3. alkalommal belefagyott és várhattam míg magától rájön, vagy ha sürgős volt nyomhattam restartot.
4. Rohadtul idegesített hogy a power gomb nyomására előjövő gyorsmenüben minden funkcióra rákérdez! Ez mekkora baromság.
5. Ha Wifire kapcsolódás után kikapcsoltam az Adathálózatot (power gombos menüben) akkor miután a wifi hatósugarából kimentem ugyanúgy visszakapcsolta a HSDPA-t. Tehát kissé érdekesen adta a mobilnet kontrollálhatóságát.
6. Rendszeresen jött elő olyan, hogy a programok indulása után X másodpercig csak fekete képernyő volt. Ugyanez véletlenszerűen funkció váltások környékén is előfordult.
7. GO launcherről le kellett mondanom, mert Foce Closeolt rajta.
8. GO Lockerről le kellett mondanom, mert néha dupla screen lock volt (tehát a Sense unlockját és a Go-ét is ki kellett lockolni. Idegesítés magasfoka)
9. A böngésző full bugos, idegesítő fagyásokkal.
10. A régi tárcsázó és névjegyek sokkal átláthatóbbak voltak.
11. Az ICS-ben a google megköveteli a szoftverektől hogy az adatkommunikáció külön szálon (activityn) fusson. Emiatt pár céges üzleti szoftverünk élből nem ment, csak belenyúlás, átírás után.Nem kicsit van tele a tököm az ICS-sel. Ha most végzek a XWLA4 töltésével és felpakolásával, egyhamar nem állok át rá az ezer százalék. Rohadjon meg a samsung, hogy ilyen bugos szart küldözget KIES-sel. Nagyjából...
Update: Pozitívumként, egyetlen dolog van ami említésre méltó: nálam az akku használat lényegesen lecsökkent. Kb. 20-30%-al tovább bírta mint az előző 2.3.4-es GB-vel. Ez tényleg tetszett, de nem ér annyit mint amennyi bosszúság van a többi buggal.
-
válasz
trobi28 #10585 üzenetére
Ful reparttal felment, és végre töltöm az XWLA4-et is. Már a cf-root és a stock Jkay lennt van. :-) Lehet hogy nem "ma" lesz vége, de addig nem fexem le míg kész nincs. :-)
Nagy nagy
mindenkinek aki hozzászólt és segített ma este boldogulnom.
Ha lesz erőm, miután végeztem írok egy rövid howto-t és felteszem valahova a fájlokat, hogy ne kelljen 2 órát várni a hotfilera.
-
-
Nyögök a downgrade-el. :-) De még nem lett tégla a teló, tehát alapvetően baromi okos és ügyes vagyok. :-)
-
válasz
eladogeppc #10577 üzenetére
Nem így van. Most pakoltam fel, és bebootolt. Szépen megy. Most teszem rá trobi istrukciói alapján a XWLA4-et.
-
-
válasz
trobi28 #10567 üzenetére
Amit találtam: I9100XWKK5_I9100OXXKJ3.rar
Ami fáj, hogy kicsit sok benne a fájl :-)APBOOT_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
CODE_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
EFS_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3.tar.md5
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3_HOME.tar.md5
KERNEL_I9100XWKK5_CL754841_REV02_eng_mid_noship.tar.md5
KERNEL_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9100XXKI4_REV_02_CL1065910.tar.md5
u1_02_20110310_emmc_EXT4.pitKell ez nekem? :-)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Tény hogy nem olvastam végig az utolsó 500-800 hozzászólást. :-)
Kiesből frissítettem a 2.3.4-es gyári firmwaret, azóta ICS-em van. Borzalmasan utálom már. Nem elég hogy frissítés után minden fagyott, és emiatt végül egy full resetet kellett nyomnom, és újra felpakolni mindent (nem vagyok rootolva), még azóta is vannak vele problémáim. Egy csomó régi szoftver fagy rajta. Időnként spontán fekete háttér van. A Wifi néha bekapcsoláskor (mármint wifi funkció bekapcsolásakor) lefagy, és ha gyorsan kell a net, egyszerűbb restartolni míg kivárni hogy kilője a hibás taszkot.
Laggol időnként, pedig már a jó öreg GO Launcherről is lemondtam, hátha amiatt bugol, de nem. Full reset után megint szar. Alig van rajta valami telepítve és így is bugos. Hátteret csak külső szoftverből tudok váltani, pedig már a 2D gyorsítást bekapcsoltam ahogy más fórumokon írták. Most ott tartok hogy downgradelem 2.3.6-ra...
Vagy esetleg van más aki hasonlóan járt? Tudtok ajánlani egy olyan 4.0.x verziós FW-t ami jó??? Vagy hagyjam a francba és tegyek fel egy TURKBEY V37-et? (itt elég jókat írtatok róla)Köszi a tanácsokat előre is!
WG
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tárhely szolgáltató választás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest