Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
válasz
trobi28 #10591 üzenetére
Engem ami zavart az ICS-ben
1. Ha már nyamvadt gyári frissítésről van szó, KIES-en keresztül, akkor az azért elég gáz, hogy csak factory reset után hajlandó egyáltalán pl. telefonálási funkciót nyújtani.
2. Egy nyamvadt háttérképet nem tudtam cserélni, csak ha a 2D gyorsítás funkció be volt kapcsolva.
3. A Wifi kapcsoló minden 3. alkalommal belefagyott és várhattam míg magától rájön, vagy ha sürgős volt nyomhattam restartot.
4. Rohadtul idegesített hogy a power gomb nyomására előjövő gyorsmenüben minden funkcióra rákérdez! Ez mekkora baromság.
5. Ha Wifire kapcsolódás után kikapcsoltam az Adathálózatot (power gombos menüben) akkor miután a wifi hatósugarából kimentem ugyanúgy visszakapcsolta a HSDPA-t. Tehát kissé érdekesen adta a mobilnet kontrollálhatóságát.
6. Rendszeresen jött elő olyan, hogy a programok indulása után X másodpercig csak fekete képernyő volt. Ugyanez véletlenszerűen funkció váltások környékén is előfordult.
7. GO launcherről le kellett mondanom, mert Foce Closeolt rajta.
8. GO Lockerről le kellett mondanom, mert néha dupla screen lock volt (tehát a Sense unlockját és a Go-ét is ki kellett lockolni. Idegesítés magasfoka)
9. A böngésző full bugos, idegesítő fagyásokkal.
10. A régi tárcsázó és névjegyek sokkal átláthatóbbak voltak.
11. Az ICS-ben a google megköveteli a szoftverektől hogy az adatkommunikáció külön szálon (activityn) fusson. Emiatt pár céges üzleti szoftverünk élből nem ment, csak belenyúlás, átírás után.Nem kicsit van tele a tököm az ICS-sel. Ha most végzek a XWLA4 töltésével és felpakolásával, egyhamar nem állok át rá az ezer százalék. Rohadjon meg a samsung, hogy ilyen bugos szart küldözget KIES-sel. Nagyjából...
Update: Pozitívumként, egyetlen dolog van ami említésre méltó: nálam az akku használat lényegesen lecsökkent. Kb. 20-30%-al tovább bírta mint az előző 2.3.4-es GB-vel. Ez tényleg tetszett, de nem ér annyit mint amennyi bosszúság van a többi buggal.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest