Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
Makszimusz #38200 üzenetére
Mappát így tudsz létrehozni:
Bal gomb->szerkesztés,és ott látnod kell hogy mappa,
utána azt húzd ki az oldalra amelyikre akarod.
Az ikonokat pedig lehet mozgatni,
tartsd rajta az ujjad,és meglátod.
A háttérképet meg próbáld meg beállítani a Picspeed wallpaper-al,
hátha úgy jó lesz. -
C.Brigante
veterán
válasz
Makszimusz #38170 üzenetére
csak a buta ember nem változtatja meg a véleményét! ismered ezt a mondást? nem ugye?
peace
-
Weeman1
veterán
válasz
Makszimusz #38158 üzenetére
Kipróbáltam,nekem tökéletesen megy a letöltés.
-
rauley
tag
válasz
Makszimusz #38164 üzenetére
Nekem most gyári LPU van fennt,rootolva az LPU CF-roottal.
Jól megpakoltam az agyát,van fennt vagy 5-6 féle launcher,meg több mint 100 progi.
Még viszonylag friss felrakás a rendszer,nem is tűnt fel eddig semmi,ami megfeküdné a gyomrát szegénynek,egyedül ez a nyamvadt FB kliens szarakszik.Egy jó ideig CM romokat,vagy azok főzeteit is használtam,készenlétben iszonyat jó akku időt teljesítenek,de ha be van kapcsolva a kijelző,akkor merül nagyon.
Kicsit elegem lett már a sok romolásból,így most tékozló bárányként,farkat behúzva visszakullogtam a gyári romokhoz,hátha ez jól teljesít akku időben használat közben is.
Gondolkodtam Wanam romján is,de olvasva az itteni történéseket,azt hiszem kihagyom egyelőre. Nem csak a Rotate-vel történtek miatt (ami lehet egészen más okból is),hanem mert ez az FC mentes újraindulgatás dolog sem túl szimpatikus. -
C.Brigante
veterán
válasz
Makszimusz #38167 üzenetére
nah, csak, h értse más is miről zagyválsz:
Szerinted a GG-t csak így lehet megkarcolni, idézlek: "biztos van még olyan gyémánt fúrófej és vidia esztergakés betét is amivel vígan meg lehet karcolni a kijelzőt. "
Ez volt a nagy hozzáértésű megjegyzésed, amire írtam neked, h elég hozzá a "gyémánt aszfalt is" amit megnézhettél videó formájában is, íme ez az: [link]Erre persze már nem írtál semmit, csak megint úgy gondoltad belémállsz!
End of story! -
C.Brigante
veterán
válasz
Makszimusz #38160 üzenetére
ne offoljuk szét a topikot, főleg ne úgy, h "idegesítő okoskodásnak" nevezed azt, amiben marhán nem volt igazad és egy videó alá is támasztotta azt!
most tényleg a reg.időpontoddal jössz??? menj mááá
egyébként a zöldfülűség nem a regisztráció idejét akarta sugalni, hanem a hozzáértését! Látom te is ott vagy a szeren!!! -
C.Brigante
veterán
válasz
Makszimusz #37899 üzenetére
én tegnap adtam el a telefont. 10 hónapot használtam, mondhattam, h a kijelző karcmentes mert 1 napot sem volt fólia nélkül. Milyen jó hatást keltett volna ha a hírdetésben ez áll: " apróbb karcok vannak a kijelzőn, de ne foglalkozzá vele" én má' mennék is a következő hírdetésre!
"gyémánt fúrófej és vidia esztergakés"?? hhaaz komoly, tényleg azt gondolod, h ezekkel tudod megkarcolni csak??? Főnök, vond vissza!!!homályos pontatlan? sztem nem az, de te akkor biztos nem tapasztalatból írtad ezt!
de itt megnézheted a "gyémánt aszfaltot": [link]
-
C.Brigante
veterán
válasz
Makszimusz #37882 üzenetére
nem mondod, h a GG nem karcolódik?? Téged palira vettek...
Volt egy HD2-öm, csaj használta, fülbevalójával belerakott 2 olyan karcot ha megláttad volna sírva fakadsz!A lényeg, h nem mindegy a behatás milyen szögben éri a felületet, tud szerencsétlen is lenni!
(#37886) edgelaszlo: má nincs meg nekem a telcsi, de NEE LPT tegyél fel!!
-
D@ni88
addikt
válasz
Makszimusz #37879 üzenetére
Talán hogy ne karcolódjon?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Makszimusz #36742 üzenetére
Fasterfix sokat javít a helyzeten.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Makszimusz #36715 üzenetére
a KI4 az XXKI4 röviditése, tehát a modemed jó
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #36674 üzenetére
Az aláírásomban szereplő teljesen jó. Modemből meg XXLQ6 a tuti nálam
-
migabi24
nagyúr
válasz
Makszimusz #36675 üzenetére
hát ezt furcsálom, mert GB-re a KI4 a legjobb modem gps szempontbol is, teszteltem
-
válasz
Makszimusz #12196 üzenetére
Leszedi, csak az új bootloaderrel nem kompatibilis. ICS-re már elég egy xda-ról letölthető szoftver és az nullázza a számlálót, törli a háromszöget.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Makszimusz #12196 üzenetére
Leszedi az, de megfelelő bootloader kell hozzá. Egyébként ICS-en már JIG se kell, van program ami megoldja.
-
Rotate
veterán
válasz
Makszimusz #12191 üzenetére
old bootloader kell hozzá
-
válasz
Makszimusz #12191 üzenetére
Tegyél fel régi bootloadert, mert minden bizonnyal az lehet a baj. Keresőben találsz old bootloaderes linket.
zso73: A fileok egyesítve vannak nem törölve. Nincs érezhető sebességbeli különbség.
-
Rotate
veterán
válasz
Makszimusz #10721 üzenetére
rühellem ezt az avatart, de ez jóformán az egyetlen amit rajtam kívül szinte más nem is használ
csaj képet már csak nem rakok be
akkora barmoság ez a 800 napos reg meg hasonló, hogy saját avatarod legyen... mintha ez akkora nagy dolog lenne...
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #10598 üzenetére
olyan témát kell letölteni JKAY-ből, amiben alapból körös a kijelzés. Nevükben benne van, hogy %circle
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #10592 üzenetére
1: mobilodinnal frissítve és ott wipe-olve minden Ok
2: simán cserélhető
3: hibátlanul megy
4: ez tényleg így van, de engem nem idegesít
7: GO Launcher megy hibátlanul
8: nem használtam soha GO Lock-ot
10: egyetértek, tényleg jobb volt, de külsős apk-val megoldhatóEzelőtt XWLA4 volt fent, kb. ugyanaddig bírta akksival az is, plusz ahhoz volt JKAY is, ami még nincs ICS-re (megvan a CWM backup, bármikor visszamehet - próbából tettem is már vissza és hibátlanul visszamegy, azaz ha valaki downgradeben gondolkozik, ez is járható)
-
Rotate
veterán
válasz
Makszimusz #10601 üzenetére
bár egy betűt nem segítettem, azért szívesen, örülök, hogy sikerült
-
GuruZone
őstag
válasz
Makszimusz #10598 üzenetére
követem a példád...
-
trobi28
addikt
válasz
Makszimusz #10592 üzenetére
Remélem hogy a Samsung hamarosan javitja ezeket a hibákat,addigra az appok is kompatibilisek lesznek és mindenki bódog lesz
Remélem sietnek vele különben Rotate kolléga olyant tesz amit tílt a "vallása": ODIN-hoz nyúl
-
C.Brigante
veterán
válasz
Makszimusz #10583 üzenetére
azért nem olyan egyszerű ám téglásítani!
-
trobi28
addikt
válasz
Makszimusz #10584 üzenetére
Egyik hibával sem találkoztam,én mindig erre térek vissza kis kíváncsiskodás után mert nekem ez nagyon bejött pedig nyúzom rendesen elhiheted
De az a lényeg hogy a KK5 menjen fel hogy legyen full repart és utána azt teszel rá ami neked szimpatikus,nekem ez a Német jött be -
fecs
senior tag
válasz
Makszimusz #10574 üzenetére
Tényleg jó a KK5, nyomassad!
-
trobi28
addikt
válasz
Makszimusz #10574 üzenetére
Bizonyosan mert a KL1-nek volt egy olyan jó sajátossága hogy nem lehetett telefonálni vele ugyanis mihelyt hívtál valakit eldobta a térerőt
Nem is értem miért van fent az a rom -
trobi28
addikt
válasz
Makszimusz #10572 üzenetére
u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit
CODE_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3.tar.md5
MODEM_I9100XXKI4_REV_02_CL1065910.tar.md5Ezek kellenek
Most céges gépen vagyok így ezen nincs Odin de ha jól emlékszem akkor ebben a sorrendben is vannak ahogy neked beraktam: Pit,PDA,CSC,Modem (Phone-hoz) -
fecs
senior tag
válasz
Makszimusz #10563 üzenetére
Tnx
pergabb: Én belefutottam egy noname class10-be, ami tök jó sebességgel ír/olvas adatot. Hardveraprón találni hirdetést, ahol ezeket az adatokat meg is adja az eladó. Sajnos az én eladóm már nem hirdet.
Williamgrant: XEH a magyar product kód.
-
pergabb
senior tag
válasz
Makszimusz #10556 üzenetére
toltál rá valami tesztet? vagy olvastad valahol, hogy ilyen adatsebességgel működik?
-
GuruZone
őstag
válasz
Makszimusz #10472 üzenetére
szevasz
kérdezed, hogy más is járt-e hasonló cipőben 2.3.4 > 4.0.3 ügyben!
hát én!!!!
nevetséges módon futott a 4.0.3, 2 nap után én is cisnáéltam gyári adatok visszaállítását, azóta megszűntek az emlitett alapproblémák, viszont a teló FÉL NAP ALATT lemerül!
ez vicc.
segítenél benne, hogy tudom downgrade-elni??
root kell hozzá gondolom, + recovery?
köszi papa
-
eladogeppc
veterán
válasz
Makszimusz #10472 üzenetére
Akkor nem csak én vettem észre, hogy ha sokáig nincs bekapcsolva a Wifi, majd bekapcsolom, akkor tököl egy csomót !
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged