- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
hdekakas #47165 üzenetére
Sziasztok
Két lehetőséged van. Vagy felteszel egy másik tárcsázó programot amiben egyben vannak ezek, vagy, ha vagy olyan elvetemült, mint pl. én, hogy ragaszkodsz a gyári tárcsázóhoz, akkor felteszel egy 4.0.4-es ICS, pl az LPW, vagy az újabb LPY NEE-s gyári ROM-ot, és azokban már visszakerült egybe ez a két dolog,@The Butcher
Abban a routerben esetleg nincs egy MAC cím szűrés beállítva? Ha igen akkor soha nem fog csatlakozni, amíg a MAC cím alapján be nem engeded. -
zack
nagyúr
válasz
hdekakas #45167 üzenetére
Nem tudod kitalálni? Ez ismét meglep. illetve már nem is.
Gondolom a 4.2 az újabb mint a 4.1, ezt gondolom te is látod. Egy betűvel sem akarok többet hozzászólni a témához.mod:
De vazze. Gondolkozzáá máá egy kicsit. Arra való az agyad nem?
Ha nem találod itt a keresővel, és nem lelsz rá a google-ben akkor senki se mondta hogy ne kérdezz. De a pofátlanság teteje (már ne is haragudj), hogy a google keresőbe is lusta vagy beírni a romod firmware számát. Ráadásul ott még képeken illusztrálva is van, mit hogy kell, és mi kell hozzá.
-
zack
nagyúr
válasz
hdekakas #45164 üzenetére
Google...Az első link
Pont az ilyen dolgokról beszéltem pár órája. Lusták vagytok, és várjátok a sült galambot, hogy majd jön egy hülye aki meg is rágja helyettetek.
Azt hiszem read only leszek én is...
Legalább is ami a kérdéseket illeti. -
kungzi
veterán
válasz
hdekakas #44554 üzenetére
frissítsd ics-re
gyári GB van rajta? ota-n frissítsd és megmarad minden beállításod
beállítások/a telefon névjegye/szoftverfrissítés/frissítés
vagy itt van a legfrissebb GB-hez
ne nézd a nevét, ez a legfrissebb GB-re tuti, az adobe oldaláról van
-
kungzi
veterán
-
rauley
tag
válasz
hdekakas #41764 üzenetére
Most direkt kipróbáltam webes felületről a freemail.t,küldtem magamnak egy mailt,megnyitotta a szövegdobozokat is (gyári böngészó,LPX).Meg is jött a mail.
Mondjuk kicsit húzkodni kell a képet,hogy rendesen látszódjon a szöveg,amit írok bele éppen,szóval nem valami kényelmes ez így. -
rauley
tag
válasz
hdekakas #41753 üzenetére
Freemail beállítás:
POP3 fiók,ott a bejövő szerver: freemail.hu (POP3 nem kell elé!)
Port: 110
A kimenő szerver (smtp) pedig a szolgáltatódtól függ! Például ha Digi-s vagy,akkor smtp.hdsnet.hu,és kell azonosítás is,regizni kell a Diginél egy mail címet,ami kell a kimenő levelekhez.És kapsz egy valaki@hdsnet.hu mail címet,ezt kell beírni a kimenő szerver azonosításához.
De ez persze csak egy példa,nézz utána a net szolgáltatódnál az smtp beállításoknak,port számnak,meg hogy kell-e azonosítás.Ezt a "nem sikerült csatlakozni a szerverhez" témát gondolom az smtp beállításoknál dobja,pont a fentiek miatt.Kellenek az smtp beállítások.
-
rauley
tag
válasz
hdekakas #41031 üzenetére
Én filmeket mondjuk laptopról nézek,ha esetleg utazok valahová,és nem kocsival / nem én vezetek,akkor lehet,hogy tennék 2-3 filmet a telóra,unalmas utakra.
De azért egy komplett videótékát szerintem felesleges a telón hordani,így persze hogy könnyen betelik. Elég gyorsan fel lehet rá másolni egy filmet,úgyhogy bőven elég ha pár film van rajta,ha nem kell már,akkor gyalu,és rakok fel másik filmeket.
De akinek van mobilnete (nekem nincs),annak akár az online film nézés is megfelelő és helytakarékos megoldás.Régebben jópárszor néztem wifivel online filmeket.
Viszont mindig tartok pár romot a kártyán,hogy ha beüt a gebasz,akkor legyen mit feltenni. -
rauley
tag
válasz
hdekakas #41027 üzenetére
Hát egyrészt a 32GB az többnyire nem éri el a valóságban is a 32GB-ot,csak egy kerekített érték,Az én 32GB-os kártyám pl. 29,23GB.
Az a 40Mb felhasznált területet meg a FAT tábla,és egyéb olyan adat foglalja le,ami arra kell,hogy a teló lássa a kártyát egyáltalán.
Nekem amúgy 18GB-nál több adatot még sehogy sem sikerült rátennem,pedig sok szirszar van rajta.Úgyhogy elég lesz,nem fog hamar betelni,nyugi. -
Peti N95
aktív tag
válasz
hdekakas #40678 üzenetére
Én ezt a cuccot a gyári Samsung Power Pack-omhoz tudom hasonlítani! Először én is azt hittem, hogy majd erről fogja nekem tölteni az S2-őt, mikor lemerül, beleteszem, és feltölti! Hát a merült telefont kb 30%ig képes felnyomni, majd szépen villog pirosan, hogy éhes! Namár most ha egy fullra töltött telefon került bele, azt reggel 6-tól, kb délig, (ha hallgattam rádiót, és/vagy mp3-mat) vagy délután 4ig, ha csak jó sokat neteztem rajta! Lehet ez a te külső akksid is sokkal jobban bírná, ha csak tartania kellene a 100%-ot, mintha töltenie kellene! Jó, gondolom ez sok esetben nem kivitelezhető, meg nem is ezért vetted, de szerintem érdemes lenne így is kipróbálni...
-
nfsu17
veterán
válasz
hdekakas #40630 üzenetére
Arra emlékszem tisztán, hogy valóban kellett neki 2-3 töltés, míg a rendszer elkezdte normális módon használni az akkut. Annyira nem vagyok fizikus, lehet, hogy a rendszernek kellett a 2-3 töltés és nem is az akksinak. Lényeg a lényeg a 3. feltöltés után jelentősen jobb lett a fogyasztás...hogy ez most akksi, vagy a rendszer megtanulta kezelni, passz. Valószínű a 2. inkább.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
hdekakas #40252 üzenetére
Nekem ilyen van: g-shark
Elvileg akár 3 töltést is tudna, gyakorlatban 2 + kicsi. Két USB kimenet is van, az egyik aszem 500mA/1A, a másik 2A. Ez utóbbin jóval hamarabb tölt, igaz ezt csak végszükségben érdemes használni. (Egyébként gondolom az iPhone kompatibilitás miatt van rajta.) Maga a kütyü jópár óra alatt töltődik fel, igaz töltőt azt nem adnak hozzá...
-
nfsu17
veterán
válasz
hdekakas #39384 üzenetére
Mikor megvettem a telót, betettem a sim-et, elindítottam, még be sem állítottam semmit, már szívta is le a pénzt.
Beállítások/Adathasználat (4.0.3).
Itt mutatja az adatforgalmat:
Nekem 229 KB-ot szívott le alig 1 perc alatt, ennyi kellett, hogy kikapcsoljam a mobilnetet (nem akarom tudni ez mennyibe fájt, mert nincs előfizetésem, tehát a legdrágább díjjal számolhatott). Azóta hozzá sem nyúlt, pedig nem mondtam le semmit, csak offoltam.Ap Mobile
Google-szolgáltatások
AccuWeather (2 ilyen is van)
Yahoo!
Android op. rendszerFentről lefele csökken az adatmennyiség, amit most nem részletezek, ezek összesen 229KB-ot szívtak le.
-
Rotate
veterán
válasz
hdekakas #39368 üzenetére
nincs mobilnet előfizetésed, az adatkapcsolat pedig gyakorlatilag a mobilnet...
ezt rakd fel, nyisd meg, és az off világitson, és legyen bekapcsolva a keep mms enabled... így nem lesz adatkapcsolat, de az mms menni fog
a widgetet nem muszáj kirakni, csak ha kapcsolgatni akarod
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest