Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
kissati66
üzenetére
Ááá, tényleg, ez két külön beállítás, nem is értem, hogy mi értelme van.
#2217 Garsza: átlagos felhasználás mellett nálam sincs bekapcsolva, simán kibírja a napot, éjjel meg úgyis töltőn alszik, de van pár olyan élethelyzet, amikor napokig nem vagyok konnektorközelben, a powerbank kapacitása meg véges, na akkor jól jön minden csepp megspórolt energia.
-
kaciokos
őstag
A "szebb" meg a "jobbak a szemnek" elég szubjektív, ha neked az S22 képei tetszenek jobban, akkor ezzel nem vagy egyedül, de valakinek meg az S25 képei jönnek be. Itt egy objektív teszt (S22 v S24), nagyjából az látszik, hgy az S22 élénkebb színeket használ, aztán ennyi.
Szerintem ezen ne parázz, nagy különbség nincs a kettő között, amíg szádra nem veszel olyan kifejezéseket, hogy "kromatikus aberráció", meg effélék.

-
kaciokos
őstag
Ez egy kicsit szubjektív, de az általad linkelt teszten az látszik, hogy az S9 környékén még ment a túlszaturálás, ezért élénkebbek a színek, én ezt nem nevezném jobbnak. Ráadásul az S25 képe részletgazdagabb, nézd meg pl. a fekete madártollat bal alul, vagy pl. a textúrák se jönnek ki az S9 képén, eléggé egybemossa.
szerk.: most látom, hogy ez nem is S25, hanem S24, de ez nem befolyásolja, amit mondtam
-
kaciokos
őstag
One UI 8 tapasztalat: nekem még mindig nem sikerült megszoknom, hogy ha a zárképernyőn meg akarom nézni az értesítések tartalmát, akkor fentről nyílik le az értesítési sáv, nem pedig az értesítések ikonjaiból a nagy óra alól, ahogy eddig. A legzavaróbb nekem az benne, hogy ha túlhúzom, akkor kinyílnak a gyorsbeáéllítások, és nem is látom az értesítéseket.
-
kaciokos
őstag
S22-nél a mobilhálózat nekem is problémás volt: két SIM-mel használtam, és néha az egyik minden látható OK nélkül leszakadt a hálózatról. A legnagyobb baj ezzel az volt, hogy csak telefon újraindítás vagy repülő mód be/ki után lépett vissza újra, ráadásul a térerő ikon beragadt az utolsó ismert állapotba, vagyis észre sem lehetett venni, hogy nincs hálózaton, amíg nem próbáltam felhívni róla valakit. A problémát már az elődje, a szintén Exynos-os S10e is produkálta. S25-öt 5 hónapja használom, azóta egyszer sem fordult elő ez a hiba.
-
kaciokos
őstag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Nekem az S22-nél nem is az Exynos chip teljesítményével, hanem a fogyasztásával volt problémám. Ezen a téren a Snapdragonok az utóbbi években rendre jobban teljesítettek.
-
kaciokos
őstag
válasz
mSchumi87
üzenetére
Én meglehetősen elégedett vagyok az S25-tel, ami persze nem azt jelenti, hogy nem találok benne hibát (relatív kis üzemidő, lassú töltés, kamerák lehetnének jobbak, Qi2 tekercs hiánya, csak, hogy a tök nyilvánvalóakat soroljam), de ezek egyike sem zavar annyira, hogy rááldozzak az S26 cserére mondjuk 100 rugót. S22-ről jöttem, és ott már az alacsony üzemidő annyira zavart, hogy áldás volt az S25, de most nincs ilyen problémám, a hasamra csapva 4 évre tervezek vele.
-
kaciokos
őstag
Nekem a céges telefonom volt A52s, privátban meg S22-ről jöttem S25-re. Szerintem az A és az S széria nagyon más liga, ég és föld, ez persze az árukon is látszik, én egyértelműen az utóbbira szavazok.
Ettől függetlenül vannak olyanok, akiknek az A széria tökéletesen lefedi az igényeit, és ezzel nincs is semmi baj. -
kaciokos
őstag
válasz
pfarkas182
üzenetére
NTFS-t tényleg nem látja, én is az exFAT-ot javaslom, de az meglepő, hogy az iPhone igen.
-
kaciokos
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Kábelt használok én is IKEÁsat is, meg régi Blitzwolf-ot, meg amit adtak az S25-höz.
Töltőfejből vagy az S22-höz kapott Samsungot, vagy egy Baseus kétkimeneteset.
Plusz az ágyam mellett van egy Nillkin wireless töltő. -
kaciokos
őstag
Egyszer olvastam egy fincsi sztorit telefon biztosításról: a csávó teljes biztosítást kötött, pláne, mert építkezésen dolgozott. Egyik nap meló után kiveszi a zsebéből a telefont, és rommá van törve a kijelző. No de sebaj, megírta a biztosítónak, aki azért nem fizetett, mert nem történt káresemény, vagyis még az is lehet, hogy magától tört be, és arra nem fizetnek, azt intézze gariban. Ha azt írta volna, hogy elejtette, akkor (feltehetőleg) fizettek volna. Vagy találnak más indokot.

-
kaciokos
őstag
-
kaciokos
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Mókás, hogy a linken még szó sincs erről az update-ről.

-
kaciokos
őstag
válasz
mSchumi87
üzenetére
Amúgy hátulról nézve a jobb felső sarokban, itt tárgyaltuk.
-
kaciokos
őstag
válasz
djbahool
üzenetére
Az csak a felbontást választja ki. A kamerát a telefon automatikusan választja ki a zoom függvényében, ezt nem tudod befolyásolni.
Ritka esetben előfordulhat, hogy 3x-os zoomnál mégsem a zoom kamerát használja, hanem a simát digitális zoom-mal, mert úgy gondolja, hogy úgy jobb lesz a képminőség.
-
kaciokos
őstag
A jobb felsp sarokban nektek sem jelenik meg a bluetooth ikon? S22-n már megszoktam, hogy csak akkor látszik, ha kapcsolódva van valami BT eszköz, de azt S25-ön már akkor sem jelenik meg.

-
kaciokos
őstag
Az értesítésekkel még küzdök, de lehet, hogy csak a OneUI 7 miatt. Egyrészt mekkkora állatság már, hogy csak maximum 3 értesítésikon látszódhat az óra mellett, remélem, ezt javítják, de ha van valakinek ötlete, hogyan lehet rajta segíteni, az ne tartsa magában.

Maguk az értesítések viszont elég nagyok, ezen nem lehet változtatni? Próbáltam kikapcsolni, hogy az alkalmazásikon látszódjon az értesítés előtt, hátha emiatt olyan nagyok, de semmi változást nem látok, ugyanúgy ott vannak az ikonok az értesítéseknél.
-
kaciokos
őstag
-
kaciokos
őstag
válasz
Keil Walker
üzenetére
Köszi a tippeket, így rendeltem meg én is, szóval nemsokára csatlakozom a közösséghez.
Egyedül az ügyfélszolgálat nem volt olyan jófej, tőlük nem kaptam kupont, meg én Erstés vagyok, de ott is játszik majd a 10% visszatérítés. -
kaciokos
őstag
Az ilyen összeméricskélésnek azért nincs értelme, mert totálisan különbözőek lehetnek a körülmények, pl. 1 SIM vagy 2, milyen típusú és térerősségű a mobil hálózat, milyen a WiFi jelerősség, milyen alkalmazások szinkronizálnak a háttérben, stb. Ezek mind jelentősen befolyásolják a készenléti fogyasztást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest