Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgery
senior tag
válasz
Avicularia #786 üzenetére
Nincs ilyen opció.
-
surgery
senior tag
válasz
Avicularia #783 üzenetére
Itt ilyen nincs nemhogy ingyenes.
-
Markizmark
addikt
válasz
Avicularia #650 üzenetére
Internet Speed meter nevű app playen.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Biztos, hogy nem csak Xiaomi-n létezik.
Pl. Huawei-n tuti, hogy van ilyen opció, mert bár semmit nem nézett rajta, de még a Huawei fénykorában (~7 éve) édesanyámnak Huawei telefonjai voltak és mindegyiken be volt kapcsolva.
Külsős app tuti van rá, bár szinte biztos, hogy fizetős lesz. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Külsős alkalmazás nem lenne jó?
-
janeszgol
félisten
válasz
Avicularia #601 üzenetére
Gyarilag nincs. Oszinte leszek ezt csak Xiaomin lattam eddig.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Avicularia #613 üzenetére
Jajj elnézésedet kérem. Nem gondoltam, hogy ez a Te kérdezel, mi válaszolunk fórum.
Mertem feltételezni, hogy esetleg egymásnak információval szolgálhatunk.
Akkor itt fejezzük is be, majd utána nézek magam. -
Gardaai
senior tag
válasz
Avicularia #610 üzenetére
Ahogy írtam:
"Tényleg érdekel mit lehet azon nézni, hátha tanulok valamit."
Nehogy már még le legyek cseszve..Nem tudom ki lehet-e tenni, ezért nem is írtam, hogy nem.
Rengeteget másolok én is NAS-ra, Synology Photos és egyebek, sőt még FTP-n is szoktam szerverről fel-le tölteni.
Viszont ezekre mind van natív értesítés kijelzés, általában sebességgel együtt (esetemben). Ezért nem értem ennek a fontosságát, de persze lehet, hogy van, de most nem tudtam meg újat.U.I. ha már személyeskedünk: dobj be egy nyugtatót, jobb lesz.. ha már egy ártatlan kérdésre is felmegy a pumpa.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Avicularia #601 üzenetére
Amúgy azon mit lehet nézni? Sose érettem más telefongyártóknál sem, azt meg főleg, hogy ez hiány pár embernek Samsungnál. Nekem még a térerő, néma mód, ébresztő és még pár dolog amivel amúgy se tudok mit kezdeni vagy sose változik (néma mód) ikon el van tüntetve.
Tényleg érdekel mit lehet azon nézni, hátha tanulok valamit. -
milkabrams
őstag
válasz
Avicularia #364 üzenetére
Miféle negatívumok merültek fel a tough armorral kapcsolatban? Épp azt várom, tableten is az van nagyon szeretem.
-
Ixion77
addikt
válasz
Avicularia #349 üzenetére
"S8-as Tabom már van megjelenése óta és ott sem éri el a 45W-os töltési sebességet"
Pedig megfelelő töltővel és kábellel el tudja. Nekem az S7+ eléri. Viszont azt észrevettem, hogy ha a "Protect battery" be van kapcsolva, akkor csak 10W-al tölt. De ha kikapcsolom ezt az opciót, és elkezd 45W-al tölteni, majd töltés közben bekapcsolom, akkor elfelejti visszavenni a sebességet 10W-ra
-
qltsar
veterán
válasz
Avicularia #345 üzenetére
Ugye nem szoftverrel merted?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Avicularia #349 üzenetére
Szerintem a Note blama után már annyira fosnak, hogy mind akksi kapacitásban, mind töltési sebességben rendre lemaradnak. Nekem elég ez a sebesség, mert napi 1-szer töltöm, de ez nem jelenti azt, hogy nem mehetne feljebb
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Avicularia #345 üzenetére
Előző 2 szériánál se érte el szinte a 45W-ot, vagy legalább is nem volt annyival gyorsabb a 25-nél, mint elvárható. Gyanús, hogy itt sincs másképp, még 1 negatív pont a samunak
-
worxland
addikt
válasz
Avicularia #316 üzenetére
Biztos, hogy nem. Honnan veszed ezt a marhaságot?
-
válasz
Avicularia #297 üzenetére
Nem fog folyamatosan 45W-on tolteni.
-
válasz
Avicularia #297 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a vezérlés attól függően is szabályoz, hogy hány %-o állsz éppen... Tehát 90-ről 100-ra, nem fogja 30-40W-al nyomni...
Legalábbis én más mobiloknál ezt láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest