Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Nekem is jók voltak a gyárilag rárakott fóliák. S5-ön 4 évet bírt ki, S21U-n most is ez van (múlt héten lett 3 éves). S9+-ra nem raktak gyárilag, de azt meg SEStoreban rakattam rá (saját márkásat), az is még mindig megvan (a második tulajdonosánál), pedig immár 5 éves (bár illene lecserélni).
A töltő már neccesebb. Asszem Xiaominál volt olyan, hogy lehetett opcionálisan választani előrendeléskor (vagy talán aztán is). Ha kellett, ott volt, gyakorlatilag ingyen, ha nem kellett, nem kérted.
Mellesleg vannak most is valóban prémium kiszerelések meg különleges kiadások a Samsungnál is, és abban van minden. Okosóra, tok, töltő, buds, minden. Csak az annyiba is kerül... -
chapwees
tag
Na mondjuk az S10-es fóliát én utáltam, folyton cserélni kellett, a Samsung store meg eléggé túlárazza ezeket, Nillkin Spigen minőségben is jobb. Nem azt mondom hogy istenkirály a samu hogy nem ad semmit, de nem újkeletű a dolog, még is úgy verdesik a kalviatúrát páran mint ha most vezették volna be. Sokkal jobb ez a 40 ezret elengedünk meg akár ténylegesen jobb tartozékot adunk az előrendelőknek szisztéma, az akció összegéből meg gyakorlatilag csúcs tok+fólia kombót lehet venni meg talán töltőre is kijut ha esetleg az utolsó 5 generációból egy sem maradt meg.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest