- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #212 üzenetére
Nekem szerencsére a gyári fóliákkal nem volt bajom, mindegyik rajta maradt a mobilon rendesen
Azzal egyetértek, hogy ennyi év után felesleges ezen kiakadni, mert semmi értelme nincs, látszik, hogy a gyártókat nem érdeklik ezek a kritikák.
Engem is teljesen jól kiszolgáltak a gyári fóliák. A töltő azért sem zavar, mert regóta Samsungos vagyok, így van már eleve 15, 25 és 45W-os töltőm is. Szerintem az jó megoldás, hogy első vásárlóként kapsz mellé egy töltőt, mert akkor tuti lesz egy Samsung kompatibilis otthon. Sokszor bele lehet szaladni, hogy a korábbi Huawei és Xiaomi töltőkkel ezer év alatt tölt fel a mobil a más szabvány miatt. -
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #205 üzenetére
Mondjuk a képernyővédővel nem értek egyet, nekem teljesen jó volt az, amit a gyártó felrakott még az S10+,S21+-ra. Annyira ez sem filléres tétel, a Samsungé 14 ezer Ft at e-Store-ban az S24-hez. A telefon nyilván jelentősen többe kerül, de pont a prémium ár magyarázhatná, hogy itt kapsz a teló mellé egy kezdő pakkot.
Annyira nem pattogok ezen, sem a töltőn, mert ez van, hiába bosszankodom rajta, nem fogja visszarakni a csomagba a Samsung.
Ugyanakkor az nem volt rossz megközelítés, hogy új vásárló kapott előrendeléskor töltőt a teló mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Stellar Blade
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest