- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #212 üzenetére
Nekem szerencsére a gyári fóliákkal nem volt bajom, mindegyik rajta maradt a mobilon rendesen
Azzal egyetértek, hogy ennyi év után felesleges ezen kiakadni, mert semmi értelme nincs, látszik, hogy a gyártókat nem érdeklik ezek a kritikák.
Engem is teljesen jól kiszolgáltak a gyári fóliák. A töltő azért sem zavar, mert regóta Samsungos vagyok, így van már eleve 15, 25 és 45W-os töltőm is. Szerintem az jó megoldás, hogy első vásárlóként kapsz mellé egy töltőt, mert akkor tuti lesz egy Samsung kompatibilis otthon. Sokszor bele lehet szaladni, hogy a korábbi Huawei és Xiaomi töltőkkel ezer év alatt tölt fel a mobil a más szabvány miatt. -
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #205 üzenetére
Mondjuk a képernyővédővel nem értek egyet, nekem teljesen jó volt az, amit a gyártó felrakott még az S10+,S21+-ra. Annyira ez sem filléres tétel, a Samsungé 14 ezer Ft at e-Store-ban az S24-hez. A telefon nyilván jelentősen többe kerül, de pont a prémium ár magyarázhatná, hogy itt kapsz a teló mellé egy kezdő pakkot.
Annyira nem pattogok ezen, sem a töltőn, mert ez van, hiába bosszankodom rajta, nem fogja visszarakni a csomagba a Samsung.
Ugyanakkor az nem volt rossz megközelítés, hogy új vásárló kapott előrendeléskor töltőt a teló mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged