Hirdetés
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #212 üzenetére
Nekem szerencsére a gyári fóliákkal nem volt bajom, mindegyik rajta maradt a mobilon rendesen
Azzal egyetértek, hogy ennyi év után felesleges ezen kiakadni, mert semmi értelme nincs, látszik, hogy a gyártókat nem érdeklik ezek a kritikák.
Engem is teljesen jól kiszolgáltak a gyári fóliák. A töltő azért sem zavar, mert regóta Samsungos vagyok, így van már eleve 15, 25 és 45W-os töltőm is. Szerintem az jó megoldás, hogy első vásárlóként kapsz mellé egy töltőt, mert akkor tuti lesz egy Samsung kompatibilis otthon. Sokszor bele lehet szaladni, hogy a korábbi Huawei és Xiaomi töltőkkel ezer év alatt tölt fel a mobil a más szabvány miatt. -
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #205 üzenetére
Mondjuk a képernyővédővel nem értek egyet, nekem teljesen jó volt az, amit a gyártó felrakott még az S10+,S21+-ra. Annyira ez sem filléres tétel, a Samsungé 14 ezer Ft at e-Store-ban az S24-hez. A telefon nyilván jelentősen többe kerül, de pont a prémium ár magyarázhatná, hogy itt kapsz a teló mellé egy kezdő pakkot.
Annyira nem pattogok ezen, sem a töltőn, mert ez van, hiába bosszankodom rajta, nem fogja visszarakni a csomagba a Samsung.
Ugyanakkor az nem volt rossz megközelítés, hogy új vásárló kapott előrendeléskor töltőt a teló mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest