- Apple Watch
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #212 üzenetére
Nekem szerencsére a gyári fóliákkal nem volt bajom, mindegyik rajta maradt a mobilon rendesen
Azzal egyetértek, hogy ennyi év után felesleges ezen kiakadni, mert semmi értelme nincs, látszik, hogy a gyártókat nem érdeklik ezek a kritikák.
Engem is teljesen jól kiszolgáltak a gyári fóliák. A töltő azért sem zavar, mert regóta Samsungos vagyok, így van már eleve 15, 25 és 45W-os töltőm is. Szerintem az jó megoldás, hogy első vásárlóként kapsz mellé egy töltőt, mert akkor tuti lesz egy Samsung kompatibilis otthon. Sokszor bele lehet szaladni, hogy a korábbi Huawei és Xiaomi töltőkkel ezer év alatt tölt fel a mobil a más szabvány miatt. -
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #205 üzenetére
Mondjuk a képernyővédővel nem értek egyet, nekem teljesen jó volt az, amit a gyártó felrakott még az S10+,S21+-ra. Annyira ez sem filléres tétel, a Samsungé 14 ezer Ft at e-Store-ban az S24-hez. A telefon nyilván jelentősen többe kerül, de pont a prémium ár magyarázhatná, hogy itt kapsz a teló mellé egy kezdő pakkot.
Annyira nem pattogok ezen, sem a töltőn, mert ez van, hiába bosszankodom rajta, nem fogja visszarakni a csomagba a Samsung.
Ugyanakkor az nem volt rossz megközelítés, hogy új vásárló kapott előrendeléskor töltőt a teló mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged