- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #212 üzenetére
Nekem szerencsére a gyári fóliákkal nem volt bajom, mindegyik rajta maradt a mobilon rendesen
Azzal egyetértek, hogy ennyi év után felesleges ezen kiakadni, mert semmi értelme nincs, látszik, hogy a gyártókat nem érdeklik ezek a kritikák.
Engem is teljesen jól kiszolgáltak a gyári fóliák. A töltő azért sem zavar, mert regóta Samsungos vagyok, így van már eleve 15, 25 és 45W-os töltőm is. Szerintem az jó megoldás, hogy első vásárlóként kapsz mellé egy töltőt, mert akkor tuti lesz egy Samsung kompatibilis otthon. Sokszor bele lehet szaladni, hogy a korábbi Huawei és Xiaomi töltőkkel ezer év alatt tölt fel a mobil a más szabvány miatt. -
tms+
aktív tag
válasz
chapwees #205 üzenetére
Mondjuk a képernyővédővel nem értek egyet, nekem teljesen jó volt az, amit a gyártó felrakott még az S10+,S21+-ra. Annyira ez sem filléres tétel, a Samsungé 14 ezer Ft at e-Store-ban az S24-hez. A telefon nyilván jelentősen többe kerül, de pont a prémium ár magyarázhatná, hogy itt kapsz a teló mellé egy kezdő pakkot.
Annyira nem pattogok ezen, sem a töltőn, mert ez van, hiába bosszankodom rajta, nem fogja visszarakni a csomagba a Samsung.
Ugyanakkor az nem volt rossz megközelítés, hogy új vásárló kapott előrendeléskor töltőt a teló mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest