Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
Graphics #183 üzenetére
És van ez fordítva is, amikor nem tudnak segítséget kérni normálisan, pedig ott van egy kimásolandó kérdéssor... Aztán meg behisztiznek, hogy micsoda szar topic ez.. Jah, amilyen a kérdező... Olyan.
Kétoldalú a dolog.
Nem mindenki él itt és nem mindenki van itt 24/24-ben én se tudom hol lehet a varázslatos masolandó kérdések, de ha megmutatod azt nagyon szépen köszönöm.Sőt a keresőt sem tudom használni mert munka közben telefonról találtam megoldást fenti készülékre hogyan kell magyar nyelvi csomagot varázsolni, illetve kedvenc samu internet böngészőt hogyan lehet rábírni a fordításra... Nem értem S20FE bőngészője tökéletesen ferdít minden nyelvről hazaira és a nagy mesterséges butasággal tuningolt S24FE meg nem tudja hazai nyelvre. Most ezt vadászom hogyan lehet akár, hogy bármelyik böngészőben nézett vidónál automatikus felirat szinte minden fontos nyelven van angol, román, lengyel ..stb hazai nincs.. Esetleg valaki tudja a titkot az nyugodtan mondja.
-
-
-
válasz
Graphics #157 üzenetére
A vásárlásónak ebből csak akkor van kétes haszna, ha olcsóbb jelentősen, mert 1 év garancia megy a kukába... Viszont akkor is van itt érdekesség. Oké, használtként árulja a 0. percest, de akkor a vevő, aki aprón vásárolja, jó eséllyel garancia terén előnybe kerülhet, mert az eredeti vásárló, aki a SAMSUNG-tól vásárolta, vagy szolgáltatótól, 2 éves garanciát kapott rá, ha akarja sem tudna 1 éveset kiállítani. Vagy a 2 éveset adja oda, vagy semmilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest