- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
perszabi #18844 üzenetére
(nem neked, csak a témához
)
Ha van, ha nincs szervíz mód, érdemes az adatokat lementeni, mert - régebben legalábbis - a Samsung csak úgy engedte lezárni a szervizelést, hogy nyomtak egy sw frissítést is rajta ami törölt mindent.
Tudom, hogy nem mindig csinálták meg, meg nekem is volt hogy nem nyúltak a szoftverhez, de elvileg kell, vagy legalábbis kellett.
Jobb a biztonság -
-
klaya86
senior tag
válasz
perszabi #18277 üzenetére
Laptopot pont, hogy ki akarom kerülni. Minél kényelmesebb megoldást kerestem, minél kevesebb eszközzel. Korábban laptop, HDMI kombó ment. De az S23u one UI 6.0ig tudta natívan streamelni a filmeket. Nagyon király volt. Aztán a 6.1... Most vagy az lesz, hogy telóról pendrivera film és mehet a tv-be,de ez elég macerás. Illetve rendeltem most HDMI kábelt a telefonhoz, így nem kell majd másolgatni. Elvileg 4k 60hz kábel lesz, talán jó lesz a minőség is. De hát ha továbbra is menne a natív screen sharing a telefonon, az lenne a faxa. Nem is értem a Samsungot. Más telefonnál ilyet még nem is láttam. Mind csak alap képernyő tükrözést tudott. Erre a Samsung elbassza ezt a nagyon frankó funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bittorrent topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Filmvilág
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged