- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabeska
addikt
válasz
petya2012 #6826 üzenetére
Az is kérdés, mennyi az árkülönbség a vásárlás helyén - már ha számít a pénz. Ha minimális (5% vagy ilyesmi), akkor inkább Ultra. Nagy telót pedig meg lehet szokni, S21 Ultra előtt én sem szerettem a tepsiket, most már természetes hogy az van a kezemben. Persze jöhetne egy Samu S23 Ultra Compact sima S23 méretben, szeretném
-
thomas92
aktív tag
válasz
petya2012 #6826 üzenetére
Ha nagynak találod, akkor simán lehet, hogy neked inkább a 23+ a megfelelőbb készülék, főleg, ha nincs különösebb igényed a 10X optikai zoomra és az S Penre.
Nekem is sokszor kényelmetlen a mindennapokban az Ultra, hogy ekkora nagy és még szögletes is a sarkoknál, de a kamera viszont kell nekem.
Gyorsaságban ugyanaz, beszélgetési hangminőségben is, a hangerőt nem tudom, de jelentős különbség biztosan nincs köztük.
-
thomas92
aktív tag
válasz
petya2012 #4060 üzenetére
Nagyon jól sikerült darab, nem igazán hallottam még panaszkodni senkit a készülékre. Az S Pent én sem használom sokat, de pl. képszerkesztéshez jól szokott jönni. Hangszórók teltek, az én ítéletem szerint hangosak is, de nem vagyok audiofil és nem szoktam annyira zenét hallgatni vagy filmezni füles nélkül. Az üzemidő Android vonalon szuper, gyakorlatilag iPhone szint. Teljesen elégedett vagyok a telefonnal.
-
domos
senior tag
válasz
petya2012 #4060 üzenetére
Üzemidő a "normál" androidos okostelefonok közül kb. a legjobb, majdnem iPhone 14PM szint. Hangszórók szerintem hangosak és szépen szólnak, de nem szoktam nagyon így zenélni/filmezni. S-Pen jó ha van, én is ritkán használom de ha nem lenne akkor lehet hiányozna. Azzel most nem igazán lehet mellényúlni, bár nekem a tavalyi S22U-val sem volt már gondom.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
petya2012 #3131 üzenetére
Szerintem mind a 2 jól sikerült.
Fotóban a 13 pro jobb, de videóban meg a 23 ultra, és zoom is nagyobb.
Aksiban a 23 ultra jobb(a legjobb kb csúcs android fronton, 14 pro max szint) de a 13 pro sem gyenge és gyorsabb a töltés is.
Dobozban sokkal több mindent találsz a 13 pro esetében, töltő/tok és a fólia sincs lesajnálva róla, de nincs s pen.
13 pro kerámia hátlapos, ami sokkal jobb mint a gorilla vicc üveg.
Kijelző papíron már jobb a 13 pro-ban, de élőben tuti meghurkázná az s23 ultra, az extra fényerő módban. Az biztos, hogy mind a 2 nagyon jó ebben is.
Teljesítmény ugyan az, mind a 2 brutál gyors, one ui szerintem kiforrottabb, de a miui 14 sem rossz már.
Saját vélemény, lehet más máshogy látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest