Hirdetés
- Google Pixel topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
szabeska #11587 üzenetére
Sajnos nem vált be.
Pedig egy darabig jónak tűnt.
Szívesen nyomok egy FR-t, de van értelme ebből a szempontból? Vagy ha az előző trükk nem segített akkor b**hatom?(Idegesítő, mert egyetlen 1 helyen van ez a gond. Az ágyban, ahol yt-zni, böngészni szoktam elalvás előtt. Akár van net, akár azt írja, hogy nincs, 3 pálcika fixen van. S23U szintén 3 pálcika, stabil net uyanott, ugyanazon a wifin)
(Tudom, az ágyban mást kell csinálni.... Azzal nincs is gond
)
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Van arra valamilyen mód hogy a kamera használata közben is világítson a vaku, ne csak villanjon a kép készültekor?
-
DeFence
tag
válasz
vyce21 #11628 üzenetére
Valahogy régen ki*asz*tt menő volt hogy volt benne gépelési animáció is és egész jól tanulta a szavakat is. Na de már most egy gboard és Swiftkey is elég jól tanul és a szavak adatbázisa is sokkal tágasabb, így már nem feltétlenül élvez előnyt szerintem a Touchpal.
Azért elővettem, kipróbáltam, de már más világ van. Úgy gondolom. De ugye a megszokás nagy úr és nálad ez a kedvenc.
-
-
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a spigen kamera védő melyik toknál fér el?
Se tokom, se kamera védőm még a teló is pár nap múlva étkezik meg.
Tudtok ajánlani néhány korrekt tokot?Előre is köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
Pistike1985 #11634 üzenetére
Én a gépen ehhez Serviio-t használtam, mert a Windows-os megosztás nem mindenhol működött. [link] Jelenleg pedig egy Asus routerbe dugott meghajtón vannak az alkalmankénti offline filmek.
-
tylerddd
veterán
válasz
Pistike1985 #11632 üzenetére
Pl. VLC alkalmas erre.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogy tudom megoldani hogy egy a laptopon megosztott mappát lássam a telefonon. Konkrétan videó lejátszása lenne a cél telefonon a laptopon lévő mappából. Bármilyen megoldás érdekel. Előre is köszönöm a segítséget!
-
mgTerminator
veterán
Watch 5, Google Play szolgáltatások random szívja az akkut 1x igen 1x nem, néztem telón az akku statban írta első helyen rányomtam, utána hogy disable, aztán azóta nem tudok csatlakozni az órára és az órán nem tudom hogyan tudnám újra engedélyezni azt a szart mert az apps listában nincs benne!
Az appok folyamatosan dobálják hogy engedélyezzem, de mikor megnyitom, akkor bejön a services adatlapja de nincs enable lehetőség!
Valaki segítsen, nem szeretném resetelni az órát... -
tylerddd
veterán
Nem akarom elkiabálni, de baromi jó lett az akkuidő nálam A14-en, amit hétfőn tettem fel. Közel dobozból kivett állapotúnak érzem. Ami pl. abszolút jobb lett, az a készenléti időm, sokkal lassabban merül. Tegnap pl. este nézem, 75%...ez előtte olyankor már közel 50% volt csak.
Természetesen mindez a saját felhasználói szokásaim mellett. Tehát ugyanolyan szokások mellett, nagyságrendekkel jobb az akkuidőm.
-
gippazoid
senior tag
válasz
arcitec #11627 üzenetére
Akkor nem olvastam figyelmesen. Én 1-2 éve használom, sokszor naponta. Csal parkolásra. Ennyi idő alatt volt vele ennyiféle gondom. A parkolóőr mondta, hogy nem egyedi az eset (szerencsére éppen jött mikor nem tudtam parkolást indítani és szóltam neki, hogy ne büntessen már meg amíg elmegyek az automatáig egy cetliért). Ezt igazolja az is, hogy felkészült volt, azt mondta, mindig javasolja az autósoknak ilyen esetben, hogy használják az SMS parkolást, az mindig megy. Ezt én is ismerem, csak az SMS parkolás nem újul meg ha úgy alakul, hogy a maximális időnél többet kell parkolni, másrészt meg nem akarok a mobilszámlámra parkolási díjat keverni, praktikusabb a Simpla bankkártyás fizetés - ha működik. Meg korábban még feltöltős SIM-em volt.
-
-
arcitec
addikt
válasz
gippazoid #11621 üzenetére
Probléma minden rendszerben lehet, de nem olvastad el figyelmesen amit írtam, hogy bizony parkolásra is használom és még soha nem volt gondom vele. Az is igaz nem napi, heti szinten, jóval ritkábban, de volt időszak amikor heti többször is kb 1 éve? És semmi gondom nem volt vele. Lásd az android-on is van jó pár app amit nem faragtak meg eléggé a 14-re.
-
klaya86
senior tag
Én legalább 5 éve, kb a mate 10 prom óta nem hordok magamnál pénztárcát, semmilyen iratot, nulla kp. Az autóban ott a jogsi, ha esetleg kellene valamiért, fizetni meg mindenhol telefonnal szoktam.
-
gretzky77
veterán
Én kb megjelenés óta használom a simple appot és az OTP bank alkalmazást is napi szinten, parkolás, pálya matrica és fizetés!!Évek alatt talán ha egyszer futottam bele abba, hogy nem tudtam fizetni, igazából az is csak annyi volt, hogy tokent valamiért nem töltött le, de utána nem volt gond! Nem istenítem az OTP -t de nekem az appjaival soha nem volt gondom!
-
gippazoid
senior tag
válasz
arcitec #11613 üzenetére
Akkor lehet nem próbálsz meg parkolni Simple-lel... Szolgáltatás nem elérhető, nem tudod elindítani, nem tudod leállítani, nem állítják be a nemfizetős időszakot rendesen, kb. csak ezek a problémáim voltak eddig vele. Utóbbi esetben kicsit meg kellett rugdosni az ügyfélszolgálatot hogy adják vissza a pénzt mert ők a helyi parkolási társaságra fogták a dolgot. Tegyek ott panaszt... Peeeeersze, kisbogaram!
Én meg megkérdeztem hogy ugyan mi közöm nekem ahhoz, hogy ki kivel milyen szerződésben áll és azt hogyan teljesíti? Nem is érdekel. Onnantól kezdve, hogy én kényelmi díjat az OTP-nek fizettem, én az OTP-vel kötöttem fogyasztói szerződést, úgy hogy bizony ők az illetékesek, senki más - az én irányomba. A helyi parkolási társasággal meg úgy meccsezik le, ahogy akarják, nem tud érdekelni. Erre nem tudtak mit lépni. Visszaadták a pénzt. -
winbox
senior tag
válasz
golyós #11617 üzenetére
Google
Az OTP is azért húzta ilyen sokáig a GPay támogatást, hogy addig is a "jó" kis Simple appját kelljen használni a fizetéshez, amikor szinte már minden többi banknál ment a GPay. Bárcsak elmondhatnám, hogy jó volt a Simple, de nem egy telefonnal, nem egy accounttal volt mindig valami nyűgje
Legjobb mikor a Token lejárt és fizetésnél még pluszban be is jelentkezhettél. Nekem viszont jobb így a Wallettel, az appok úgyis token alapúak a GPay viszont kriptogram, meg azért kicsit komolyabb Google kiszolgáló park van mögötte mint bármelyik itthoni banki app mögött.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Időnként használom az Eszközkarbantartót. Memória tisztítást szoktam időnként csinálni. Azt vettem észre mióta A14 van azóta csökkent a GB szabad hely. Előző verzión átlagban 7-7.8 GB volt most pedig 6-7 GB között van. Mi lehet a csökkenés oka? Memória tisztítás után időnként újra indítom a telót . -
zitrone88
aktív tag
válasz
arcitec #11607 üzenetére
Hát nálam például azért is jobb a telefon, mert már a hülye lidlis kuponok, meg supershop, meg anyámkínja is telefonon van, könnyebb a zsebemből előrántani, mint az irattartóm, amiből ki kell bugászni, mert egymás mellett van több bankkártyám, brifkóm nincs, mert nincs hova tennem, a kuponok miatt úgyis feloldom a telefont, fizetésig úgy is hagyom, ráadásul az s23u már piszok gyors, közelébe legyintem kb a terminálnak, aztán kalap.
-
arcitec
addikt
válasz
Lajmund #11612 üzenetére
Mondjuk ezt az OTP lesajnálás nem tom honnan jön (mint BANK az más kérdés), de nekem még sem a simple alkalmazással, sem az órával, pedig az csak szeptembertől van,
és sem az appal még nem volt gondom, a kettős azonosítás is appal megy, és eddig már évek óta, hibátlan. Szóval azért nem értem ezeket a kijelentéseket.
Már bocsi de ezek a saját tapasztalataim. -
Lajmund
őstag
válasz
arcitec #11610 üzenetére
Én azt írtam nálam hibátlan mindig a fizetés órával nem úgy mint ahogy fentebb többen írták. Otp amúgy meg egy hulladék de ez más téma. Cibbel soha semmi bajom nem volt 17 év alatt semmilyen téren. Otp-nek még egy telefonos appot se sikerült csak hosszu évek után összehozni gondolok itt pl a szépkártyára. Már jó de sokáig nem jött össze nekik..Pedig van pénz szarásig csak ott is dilettáns bábok vannak mint ahogy ebben az országban megszokott.
-
Technoman
őstag
válasz
arcitec #11607 üzenetére
Talán mert már a WC-re is telóval és nem bankkártyával megyünk. Inkább legyen nálam a telóm, mint a kitömött brifkóm.
+ A telómon mindig látom az egyenlegemet, a kártyán max. a chipet és a feliratot tudom nézegetni, de attól nem leszek okosabb.
Ja és sokak (pld. üzletekben dolgozók) nem tarthatnak maguknál készpénzt vagy más fizetőeszközt. Azokra is gondolj.Ennél már csak az órával való fizetés a mobilabb.
-
arcitec
addikt
válasz
Lajmund #11609 üzenetére
pl a Garmin órába van setupolva a bankkártya, menüpontot meg kell nyitni + pin és lehet is fizetni. Mára már az OTP is sok féle órát elfogad.
#11611Technoman:
Hát ja kinek ami bejön, mondjuk nincs brifkóm, mert a személyi lapos, a 20 ezres laposna meg azért van pár "lapos" irat amit célszerű tartani, nem akkor keresgetni amikor épp kell. Speciel akkor már óra... Szerintem... Mondjuk nálam a telefon inkább egy pda és telefon, de nem ülök rajta, engem nem tett a rabjává.
-
Lajmund
őstag
-
arcitec
addikt
Mondjuk nem értem mitől jobb egy palacsintasütő a pénztárakban, mint egy kicsike bankkártya. Persze kinek mi, de a magam részéről soha nem gondoltam arra, hogy nekem kényelmesebb lenne, max az óra.... Na meg a simple, amit megnyitok mindig, parkoláskor, QR kódos fizetés stb .. U.I: Mert, egy személyit azért hordani kell és akkor már ott a "kis kártyácska"...
-
golyós
addikt
Mióta kijött a 14 nem tudok fizetni a telefonnal csak ha belépek a Simple-be. Eddig nem kellett megnyitni, elég volt bekapcsolni az NFC és odatartani, ez most csak akkor megy ha megnyitom a Simple-t.
Nálatok jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest