Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz
arcitec #11627 üzenetére
Akkor nem olvastam figyelmesen. Én 1-2 éve használom, sokszor naponta. Csal parkolásra. Ennyi idő alatt volt vele ennyiféle gondom. A parkolóőr mondta, hogy nem egyedi az eset (szerencsére éppen jött mikor nem tudtam parkolást indítani és szóltam neki, hogy ne büntessen már meg amíg elmegyek az automatáig egy cetliért). Ezt igazolja az is, hogy felkészült volt, azt mondta, mindig javasolja az autósoknak ilyen esetben, hogy használják az SMS parkolást, az mindig megy. Ezt én is ismerem, csak az SMS parkolás nem újul meg ha úgy alakul, hogy a maximális időnél többet kell parkolni, másrészt meg nem akarok a mobilszámlámra parkolási díjat keverni, praktikusabb a Simpla bankkártyás fizetés - ha működik. Meg korábban még feltöltős SIM-em volt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest