-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Azt GDPR már nem tiltja? Elvben csak a saját oldalad rögzíthetnéd, mert nem garantált, hogy közlöd a másik féllel a rögzítés tényét.
Vagy változott valami az utóbbi 1-2 évben ezzel kapcsolatban?
Elvben S9 körül ezért vették ki a dual hangrögzítést, és akkoriban talán Thaiföldi/Tajvani(?) romokkal kellett szórakozni, mert abban volt magyar nyelv, meg nem volt tiltás sem."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
-
őstag
Légyszives ne sértegesd a kinai dzsunkákat. Mert igaz, hogy kinaiak, igaz, hogy dzsunkák, de még azok is fejlesztgetnek, minden évben lépnek előre egy kicsit. És nem csinálják azt, hogy 4 évig ugyanazokat a kamerákat teszik bele a telefonjaikba, aztán a kameraképességekkel reklámozzák a 4 éves cuccot. A vevő meg nem érti, hogy miért nem látja azt a fene nagy minőséget. Mintha SD888 procit tennének a telefonba és marketingelnék, hogy csúcsteljesitmény.
-
gurabli
őstag
Szerintem egyszerűen csak ennyi lett az ára, kb. 255e +-. Ettől olcsóbb csak szürke importos lesz (nem gyártói garival), ami nálam no go ennyi pénzért. A 3 év gyártói gari bőven megéri. Meg több helyen pl. 249990 Ft áron van, hogy 10 Ft miatt ne legyen 3 év gari, csak kettő. De gondolj bele, mondjuk 230e sem éri meg, mert 20e-ért kapsz 1 év garit.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Jalsh0w
csendes tag
Szia, nem, még most is érvényes az ajánlat, itt a link:
https://www.o2.sk/extra-5g-zlava
Online shop-ból csak a 128as rendelhető, ha személyesen mész be, az O2 "boltok" többségében van 256os is- ez megnézhető online is.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Igen, tudom és azt is, hogy a telefonok 99%-a csak 1 cellás.
Magasabb feszültség általában nagyobb teljesítményt (watt) jelent, ami gyorsabb töltési sebességet eredményezhet. Például, ha a töltő 20V és 3A áramot biztosít, az összesen 60W teljesítményt jelent, ami lényegesen gyorsabb töltést tesz lehetővé, mint ha 9V és 2A (18W) teljesítményt alkalmaznánk.
A modern okostelefonok gyorstöltési rendszerei úgy működnek, hogy a töltő és a telefon közötti kommunikáció révén magasabb feszültséget (például 9V vagy 12V) alkalmaznak a gyorsabb töltés érdekében, miközben az akkumulátor tényleges töltési feszültsége általában 3,7V körül van.Üdv: Mcrazy
-
őstag
Csak próbálgatás volt, legtöbbjét töröltem, csak a mostaniak vannak meg.
A felső a gyári, alatta a gcam kép.
Itt a fa alján a sötét részen látszik, hogy a gcam sokkal többet mutat, viszont mosottabbak a levelek
[képgy1]
[képgcam1][ Szerkesztve ]
-
őstag
Én tegnap és ma egy picit próbálgattam mindkettőt (gcam/gyári fényképező), de nem vagyok elalélva a gcam-től. Nem mondanám jobbnak a gcam-ot, inkább csak másmilyen. Aztán ízlés dolga melyik képstílus kinek tetszik, kinek nem.
A gcam nem élesít annyira, ami jó, mert a kép összhatása nem lesz olyan mesterkélt. Viszont ez sem mindíg pozitív, pl. a képen levő apróbb betűk belenagyítva a gyárin élesebbek, ezáltal picit olvashatóbbak (kivéve a képnek az a része ahol elcsúszik a banánhéjon....)
Gcam hdr a sötét részeken jobb, több részlet látszik ott ahol a gyári fotón már csak feketeség van..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...