- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz sztivo #12426 üzenetére
Nálam minden OK vele.
#12391) qltsar : gondolkozok ezen a rutinon...
Magyarul, bármikor amikor ujjlenyomattal oldom fel a telefont (nekem a száraz bőr miatt amúgy ez nem túl nagy sikerrel működik ), akkor mindig bekapcsol az NFC és egészen addig bekapcsolva marad míg el nem slattyogok a Lidl-be kifliert?
Szóval, arra akarok kilyukadni, hogy általában arccal oldjam fel (ahogy teszem ezt), és ha fizetnek, akkor még ujjlenyomattal?![ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz sztivo #12228 üzenetére
Ez a terero erdekes. Nekem otthon iPhonennal rosszabb volt a terero picivel, mint S23+/S24U modellekkel, viszont iPhonennal legalabb volt mindenhol terero, S24 a szobamban ablak mellett ugyanez, mint a te kepeden, furdoben (lakas legbelsobb szobaja) 0 halozat, S23+/S24U-val "3csik" 4G+, furdoben "2csik" 4G+.
Az animaciot nem ertem teljesen, iPhoneomat mellerakom OP7T-m melle mar akkor is repedezik a retinam, ha vissza vissza kell neznem az iPhonera, pedig az OP7T egy regebbi AMOLED panel, 90Hz, de gondolom szemtipus / erzekenyseg / tolerancia kerdese ez.
[ Szerkesztve ]
-
Mangosztán
tag
válasz sztivo #12221 üzenetére
Amikor megvettem az S23U-t első setupnál ha jól emlékszem olyan 5-6%-t merült, volt 1 frissítés majd restart után elkezdtem nem annyi alkalmazást telepíteni mint a kollega, mondjuk ~5%-t és közben esett az akksi 2-3%-t. Mondom frankó de várjuk ki a végét.
Utána 6.0-ra felfrissítettem és kevés használat mellett elkezdtem figyelni a merülést. 2-3 napot simán elvolt. Persze amikor hzasnáltam a kijelzőt az is tudott merülni, de az 23-s szériánál ahogy látom jóra sikerült a Stand by fogyasztás. Most a sima van és azzal is hasonló a tapasztalatom, de ez már 6.1-l érkezett. Az hogy mennyire bírja az akksi sok mindentől függ: akksi degradáció, progik, térerő,stb..
Az hogy nálad mi volt a "hiba" , az jó kérdés. A térerő nálam nem gond. -
qltsar
veterán
válasz sztivo #12221 üzenetére
Bar szamomraerthetetlen, hogy S23 kijelzoje utan, hogy lehet egy 60Hz-es kijelzot hasznalni, de azert azt tegyuk, hozza, hogy iPhone, es az akksi kijelzes az ket kulon univerzum.
Mielott felreertes lenne, ezzel nem az iPhone uzemidejet kommentalom.
Samsung is csal, a lejjebbi tartomanyokban, de az iPhone rohejesen "keveset merul" a felso tartomanyban, ezert az ilyen par szazalekos merulesi osszehasonlitasok igy nem ernek semmit, csak visszafejtve,teljes lemerules utan szabad kovetkeztetni az orankenti atlagos merulest a fake akkumulator toltes kijelzes vegett.
[ Szerkesztve ]
-
-
kelly416
veterán
válasz sztivo #11735 üzenetére
Olyan vidéki kis város széli irodában folgozom, ahol alig van térerő. Engem elérnek, néha rosszul hallanak és kimegyek, de a legtöbb esetben semmi probléma. Én is max. 1 pálcikánál szoktam telefonálni, bár nekem kiírja mellette a 4G-t. Ilyenkor mindig elérnek.
-
jkarika85
csendes tag
válasz sztivo #11725 üzenetére
Milyen lehet az exynos?
Legtöbbször 2- 3/4, van amikor 4/4 (jelenleg is) a térerő 4G-4G+, szintén telekom. Jelerősség 87-97 között van. A készülék sima s24.
Azt észre vettem, hogy az előző telefonomon (s22) kevesebb volt a térerő ugyanitt.De azt hozzáteszem,hogy se az s22vel, se most az s24el nincsenek hálózati gondjaim, sose volt olyan,hogy ne értek volna el, vagy hogy szakadozott volna a hang. Még kis környező falvakban is tudtam/tudok normálisan beszélni,ahol a Vodafone-al, és a yettelel már alig lehetett.
-
Rigormortiis
veterán
válasz sztivo #11655 üzenetére
Mivel említetted, hogy szereted a kompakt telefonokat, ilyen szempontból is jó az s23. Nagyon kezes telefon, és a méretéhez képest igen szép üzemidővel is bír, hála a remek 8gen2 (for Samsung)nak. Ha belefér, akkor hosszabb távon egész biztosan jobban jössz ki a 23-al!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
qltsar
veterán
válasz sztivo #11653 üzenetére
Ha csak ez szamit, S24nel egyertelmuen jobb valasztas, de eleg nagy esellyel S23-mat is lepipalja uzemidoben, + mar lehet mas lenne, mert nagyon jol sikerult az SD8Gen2 ilyen szempontbol.
Viszont javaslom talald ki gyorsan, samsung.com-on akcios most, 156k alapbol, ha lekuponozod meg olcsobb.
S23 260k.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával