- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz w.miki #15510 üzenetére
Én nem váltok róla, ezt már eldöntöttem. Minimálisan nagyobb kijelző nagyobb fényerővel, több RAM, BT 5.4, újabb proci, meg minimálisan nagyobb akku. Az akksi különbség csak 100mAh, de valószínűleg azt meg is eszi a nagyobb fényerő.
Nálam szerencsére még elég jól bírja az S23 is.Ahogy most állnak a dolgok, lehet hogy az S27-ig is megmarad ez, ha csak nem dobnak valami nagyot jövőre.
-
Juhaszatti
addikt
válasz undercover #15469 üzenetére
"De az a durva, hogy elvileg az S24-et is vették az emberek... Pedig aztán kb semmit nem változott ez sem."
Egyszerű pedig a képlet. Nem azért vették sokan az S24-et, mert S23-ról váltottak, hanem azért mert mert S20-ról, S21-ről. Azokhoz képest azért volt változás.
-
Juhaszatti
addikt
válasz migabi24 #13169 üzenetére
Maga a Type-C csatlakozó egy szabvány. Bármelyik telefonba vagy laptopba beledughatod bármelyik gyártóét, kárt nem tudsz okozni vele.
A töltési sebességre léteznek különböző szabványok, ebből adódhat eltérés. De ez csak a töltési sebességet befolyásolja, legfeljebb annyi a különbség hogy az egyik telefont gyorsabban tölti mint a másikat, de kárt ezzel sem tudsz okozni. -
Juhaszatti
addikt
Törölhető, rossz topik
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz Tommy-1998 #12243 üzenetére
Próbáltad már kitisztítani a portot? Előfordulhat hogy felgyűlt benne egy kis szösz, én is jártam már így. Nem lehetett teljesen benyomni, így lötyögött benne a kábel, könnyen kicsúszott, nem töltött normálisan.
Kipucoltam a szöszt, azóta olyan stabil mint új korában. -
Juhaszatti
addikt
válasz Rigormortiis #11648 üzenetére
Én S7 Edgeről váltottam S10-re. Nagyon jó volt az S7, de az S10-nél éreztem egy komoly előrelépést. Viszont most az S23-nál ugyanezt az S10-hez képest már nem.
-
Juhaszatti
addikt
válasz alex devil #10921 üzenetére
Nem, nálam változatlan.
-
Juhaszatti
addikt
válasz alex devil #10772 üzenetére
A zárképernyő órát tudod állítani, és ugyanaz lesz az AOD is.
-
Juhaszatti
addikt
válasz kriszkoczi #10695 üzenetére
Ez azért nem általános szerintem. Legalábbis nálam sima S23-on nincs így.
-
Juhaszatti
addikt
válasz Wheelbarrow #10690 üzenetére
Az óra stílusát sem találtam meg, a zene adatai meg már nem olyan piciben látszanak mint eddig, hanem baromi nagyban, tök feleslegesen.
Remélem az AOD-ra is van valami GoodLock modul, ebbe még nem ástam bele magam. -
Juhaszatti
addikt
válasz PedroPascal #10544 üzenetére
Létezik belőle 512GB-os, csak nem a magyar piacon.
-
Juhaszatti
addikt
-
Juhaszatti
addikt
válasz alex devil #7168 üzenetére
A Mi 9 tizedmiliméterre pontosan ugyanolyan vastag mint az S23 Plus, és a kisebb kijelzője ellenére ugyanolyan magas is a nagyobb kávái miatt. Viszont a Mi 9 keskenyebb, és kb 20g-al könnyebb is, valószínűleg emiatt érződhet kompaktabbnak.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz PedroPascal #6819 üzenetére
Csak a rács elrendezését, darabszámát lehet alapból állítani ott, amit korábban screenshotoltál. Az ikonméret azzal sajnos nem változik.
Ez teljesen szubjektív, nekem drasztikus volt ez a váltás, most egy a kettő közötti méretet állítottam be. -
Juhaszatti
addikt
válasz PedroPascal #6816 üzenetére
A kezdőképernyőn lévő ikonok mérete, egyszerűen nagyobb lett.
Ilyen volt:
Ilyen lett:
De szerencsére könnyen orvosolható, annak akit zavar.
-
Juhaszatti
addikt
válasz MikeWazowski #6532 üzenetére
Már itt van OTA-n is, manuálisan rákeresve.
-
Juhaszatti
addikt
válasz <Adamsky> #2773 üzenetére
"Vegyük az én P10-em aminél nincs (volt, de megoldották) ilyen gond. Persze az is elég valószínű, hogy nem tud olyan csúcs fényerőt"
Sőt, a P10 alig több mint 500(!) nitet tudott maximum. Annál még egy S7 is többet tudott, manuális módban. Tehát anélkül, hogy az automata rácsavarta volna a plusz fényerőt (mert ez már annál is megvolt).
A P10-nél ez biztosan sokkal jobban olvasható, bármilyen körülmények között. -
Juhaszatti
addikt
-
Juhaszatti
addikt
Ha fel kell ébreszteni a kijelzőt a bekapcsológombbal, vagy duplakoppintással, és utána suhintani, akkor részemről egyértelműen lassabb és macerásabb mint csak megérinteni. De egyébként kár erről vitatkozni, megszokás kérdése, kinek mi a kényelmesebb, tök szubjektív. Szerencsére mindenki eldöntheti hogy használja a telefont.
-
Juhaszatti
addikt
válasz <Adamsky> #2113 üzenetére
Az a baj, hogy teljesen más a felhasználása egy asztali környezetnek, meg a telefonnak. Nálam speciel laptopon 5-6 programnál több általában nincs párhuzamosan futtatva, telefonon viszont néhány percen belül is simán ugrálok ennyi program között, hosszabb időintervallumon belül meg sokkal több között is, és jobb úgy ha ugyanonnan tudom folytatni ahol abbahagytam. Telefonon sokkal többet kellene "minimalizálni" mint asztalin, ugyanott lennék mint most.
De egyébként most is megtehető hogy használat után teljesen bezárom a programot, nem félreteszem. Most kísérletképpen a ritkán használt, de még a memóriában lévő appokat kilőttem a háttérből, és még így is 20db fut.
-
Juhaszatti
addikt
válasz MikeWazowski #1815 üzenetére
"Samsung has also solved the intermittent blurring issue by enhancing the OIS performance"
Ez itt érdekesen hangzik. -
Juhaszatti
addikt
Ha olyan hatalmas jelentőségű dolog lenne, mint amekkora port kavarnak körülötte, akkor nem most derült volna ki. 1 hónapja az emberek kezében van a telefon. Ha nem olvastam volna róla a neten, talán sosem tudok erről a problémáról, pedig az én kezemben is itt van lassan 1 hónapja.
Rendszeresen fotózom vele, de fogalmam sincs hogy érintett-e az enyém. Ha lesz kedvem, majd "letesztelem". -
Juhaszatti
addikt
válasz fehér_ember #995 üzenetére
"Tegnap kezdtem el csak az S23-assal ismerkedni.
Nektek is kotyog benne valami ha kézben fogva "kicsit gyorsabban" előre hátra mozgatjátok?"Az optikai képstabilizátor. Nem rendellenes, már az S10-nél is így volt. Ezek így működnek.
-
Juhaszatti
addikt
válasz Ununqatrium #752 üzenetére
Szintén S10-ről váltottam. Azzal sem volt problémám, csak kellett már az újdonság.
A kijelzős részre reagálva. Szerencsére abszolút nem látok visszalépést, pedig az S10-et a lehető legmagasabb felbontáson használtam. Viszont a 23 színkezelése jobbnak tűnik, ez főleg a fehér esetén egyértelmű, amit te is említettél.
Ami viszont nagyon nagy előrelépés a kijelzőben, az a fényerő. Nem csak marketing volt, tényleg sokkal sokkal jobban látszik szabadtéren mint az S10.[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
Látom hogy egy csomó helyen, nagyobb és nevesebb boltokban is árulnak "Eco csomagolásos", gyakorlatilag hamis 45W és 25W Samsung töltőket, a gyári dobozosnál jóval olcsóbban. Ezek mennyire biztonságosak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest