- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Localmatador
tag
válasz Intelligencs #7550 üzenetére
Szia!
Én nagyon hasonló cipőben jártam. iPhone 14 a céges telefonom, és a mellette párhuzamosan használt saját Huawei Mate 20-at cseréltem le. Jó fél véig sima S23 volt, de most az Emag Black Friday akcióban 339k volt az S23+ és vettem egyet. Nekem ez az ideális méret (szinte millire azonos a régi Huawei-emmel )mégha nehezebb is kettő telóval mászkálni. Szinte lemeríthetetlen a Plus, a kijelzője fantasztikus, és ami meglepett a kistesó után, az ujjlenyomtolvasója nekem sokkal megbízhatóbban olvas be. Valószínűleg 1-2 db smart tag-et is fogok vásárolni, amit csak a Plus model kezel teljes értékűen. Az akkutöltés is gyorsabb, ha szükség van rá, én ritkán ugyan, de kihasználom és értékelem. Egy Baseus 45W PD töltőm volt eddig is, a szintén Baseus fogyasztásmérős kábel szerint a sima S23-at max. 22-23 W-tal töltötte, a Plust 33-35- tel Szóval a reklámozott 45W csak kamu, ahogy pár Youtube video ki is derítette. De ezzel együtt tudok élni :-)
Áttérve a leendő Exynos S24 -ekre: én azért nem veszek soha többet, mert nem érdekel a játék, a teljesítmény visszaesés sem, na de az eddigi Exy procis telók nálam térerőben és hálózatkezelésben kritikán aluliak voltak. S6 és S7 után megfogadtam, soha többé Samsung, és csakis azért, mert rengetegszer nem voltam elérhető, sorra jöttek a hívásértesítő sms-ek stb. Mindezt nem autóban 130-mal közlekedve, hanem normál térerős helyen, asztalnál ülve is produkálta. Tettem egy próbát az S20FE Snapis változattal, de szinte ugyanaezt tapasztaltam. Aztán az S23-mal megelégedve dőltem hátra, sosem produkálta a régi szériás hibákat. A banán gate engem nem érdekel, ilyen elégedett régen voltam telefonnal.
-
PedroPascal
őstag
Ne gondolkodj. S23 jó döntés, jelenleg hiány a 256-os. Állítsd be értesítést az oldalon ha azt akarod. Most viszik mint a cukrot.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Két hete az emagon 340000 Ft volt a plusz ára ,annál olcsóbban nem láttam mostanában hivatalos garanciában. Egy pillanatra akkor majdnem elcsábultam ,de maradtam az S23 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB ÚJ 2028.01.08. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest