- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz StarKiller89 #14164 üzenetére
Wifi hálozaton mekkora a legnagyobb sebesség ,amit ezzel a telefonnal lehet mérni?
-
-
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok ajánlani olyan tokot ,ami hasonló a Pitaka tokhoz és vezeték nélkül lehet tölteni a telefont vele?
-
Gedeon31
addikt
Pitaka is egy szemét cég lett úgy látom. Két hete Budapesten van a tokom. Teljesen egyértelmű ezt már nem fogom megkapni, de megkapom akkor visszaküldhetem Törölni nem fogják a megrendelést vissza tudjam kapni a pénzem.
-
Gedeon31
addikt
Ja elfelejtettem a recovery módhoz be kell dugni egy pendrivot az usb portba.
-
Gedeon31
addikt
Valamit nem jól csinálok hogyan tudok teljes resetet csinálni a telefonon,hogy újra előröl lakjam be?
-
Gedeon31
addikt
válasz Intelligencs #7550 üzenetére
Két hete az emagon 340000 Ft volt a plusz ára ,annál olcsóbban nem láttam mostanában hivatalos garanciában. Egy pillanatra akkor majdnem elcsábultam ,de maradtam az S23 mellett.
-
Gedeon31
addikt
válasz Intelligencs #7546 üzenetére
Novemberben lehetett választani S23 mellé A54-et féláron. Szerintem annyira nem volt így sem kedvező az áruk ,talán csak akkor ,ha részletre történő vásárlás mellett döntött valaki. Lehet sok megmaradt nekik készleten és most kiszórják ki őket.
-
Gedeon31
addikt
válasz MikeWazowski #7545 üzenetére
Az utóbbi évek S szériás telefonjai közül talán erről olvastam a legjobbakat ,így kíváncsian várom a használatát Azt már korábban eldöntöttem a következő telefonom nem a plusz lesz, komfortosabb ez a méret nekem.
-
Gedeon31
addikt
válasz PedroPascal #7543 üzenetére
Egy S10+-t fog váltani,ami még mindig nagyon jó telefon. Bár már az aksija nagyon gyenge és a kijelzője is sárgább ,mint korábban ,de 4 év alatt soha nem hagyott cserben. Dupla annyi tárhelyen lesz viszont a RAM maradt annyi ,mint 4 éve volt.
Ezzel szeretnék többet videózni ,mint korábban,így a nagyobb tárhely biztosan hasznos lesz. -
Gedeon31
addikt
válasz PedroPascal #7541 üzenetére
Bízom benne Az első amit rendeltem csak 128 GB-os volt,de most a nagyobb tárhelyűt választottam . Korábban olvastam nemcsak a tárhely miatt kedvezőbb,hanem UFS4.0 miatt is. Árban nem igen volt most különbség . Hétfőn át is tudom venni.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz PedroPascal #7539 üzenetére
Tegnap be is húztam egy 256 GB-ost. Most az első törlesztő részletet a Telekom állja.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Rendeltem egy Pitaka tokot a telefonra. Egy hete Budapesten van a tok és nem küldik tovább. Két hete rendeltem meg az első S23-at ,amit elhagyott a Foxpost. Még a Foxpost raktárba sem értek be vele. Remélem a tokkal nem így járok.
-
Gedeon31
addikt
válasz nobodyy #7299 üzenetére
Nekem nyáron nem volt szerencsém azzal a bolttal. Semmi baja nem volt a terméknek amit visszaküldtem ,de szerintük egy lista lett belőle mire fizetniük kellett volna és nem is a teljes összeget kaptam vissza. Lehet ezután bármi olcsó ott, inkább megveszem máshol drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás