Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #3716 üzenetére
"Én sokallom a 3700Ft-ot ... " - szíved joga! Én csak gondoltam, hogy kiemelem a két tudtommal "top" lejátszót xrvman-nak, hátha. Egyébként a PowerAMP olcsóbb...
By the way, ugye te birtoklod az egyik hibátlan S23-ad (vagy pluszod?). Megtennéd, hogy feltöltesz valahová (nem ide, mert úgy tűnik a fórummotor belenyúl a fájlba és pl. törli az exif infót) egy-két olyan képet, amit qltsar is kért?
#3721 xrvman
Nincs mit! Nem tudtam, hogy mik az igények. Én anno azért is vettem meg, mert szeretek zenét hallgatni (volt egy közepesen komoly "MP3 lejátszóm" is). A másik ok, hogy régebben sokat cserélgettem a ROM-okat (volt amelyikben nem volt semmilyen lejátszó), így adódott, hogy 3rd party app-okból építkezve készítek egy gyűjteményt, amit viszek magammal minden ROM-ra vagy épp telefonra. Én nem szoktam a gyári megoldásokkal vesződni.
Ingyenesből esetleg próbáld ki az AIMP-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anime filmek és sorozatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Opel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest