- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
válasz st3v3np3t3r #3498 üzenetére
Rendben
(bár gyors keresés után kb. egy árban vannak Magyarországon vásárolva)
The Truth Is Out There --->
-
-
Shyciii
veterán
Sziasztok. Régebben volt egy link (kb fél éve néztem utoljára), ami a hivatalos Samsung oldalán volt elérhető, és tartalmazta készülékenként a hivatalos alkatrészárakat. Megvan valakinek ez a link?
-
Corsa02
őstag
válasz Exelsior24 #3495 üzenetére
Én is innen vettem, eredeti, bontatlan érkezett, hibátlanul működik 45W-on is az S23+-al.
The Truth Is Out There --->
-
Exelsior24
aktív tag
Én is ilyen töltőt vettem a telefonhoz, de én innét rendeltem annó, itt volt a legolcsóbb:
[Samsung EP-T4510 Hálózati USB-C töltő (45W)]
Akkor 10.270 Ft volt, de most se sokkal drágább náluk, és most is itt a legolcsóbb szerintem, megbízható webáruház, és Budapesti boltjuk is van ahol személyesen is át tudod akár venni.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Hallosz #3493 üzenetére
" ... egyetlen darab Samu cucc nélkül . . . hát, lássuk be, nem könnyű na."
Áruld már el kérlek, hogy miben segít a telefonnal kapcsolatos kérdések, esetleges problémák kitárgyalásában az, ha pl. lenne egy Samsung hűtőm?
Amit idéztél tőlem, azt egy kuponos hozzászólásra írtam, és csak arról szól, hogy aki nem a Samsung-os "ökoszisztémából" jön, annak egy picit nehezebb kuponozni (meg ezt az egész kuponos szerencsétlenkedést megérteni). -
Palesz191
aktív tag
Én ezt találtam:
Samsung hálózati adapter kábellel, 45W PD USB-C, Fekete -
xrvman
őstag
Az emagos és a ses store-s termékek ugyanazok? Cikkszám szerint keresve, emagon jóval olcsóbbak. Szabad ott megvenni?
-
qltsar
veterán
Kiprobaltam a Westemdben 5 telefont, 4 S23 - sima es +) valamint egy elso generacios S22-t.
Mindegyik banan .
-
Ernesst
aktív tag
válasz autotaxmo #3471 üzenetére
Galaxy Store-ban a Good Guardians appon belül a Thermal Guardian modult próbáld ki.
-
Peathee
senior tag
Én kerülöm a Smart switch programot, mert kb felesleges nálam. Semmi extra beállítást nem használok (rutinok, egyedi témák, mit tudom én) A google és microsoft accountba miután bejelentkeztem letölti a telefonkönyvet és emaileket. Ezen kívül én a képeket másoltam át USB kábellel egy laptop közbeiktatásával. Minden más tiszta friss install.
Illetve amikor a Huawei P30-ról költöztem be a S22+ba akkor a Smart switch haza is vágta az Android Auto beállításokat, ott sok reset és újra telepítés kellett, hogy jó legyen. Ez ismert hiba.
-
autotaxmo
őstag
Google play storeban van olyan alkalmazas ami rogziti a telefon homersekletet, azaz vissza tudod nezni, hogy voltak-e kiugrasok?
-
jack982
aktív tag
S23 banán edition
-
w.miki
veterán
Vagy úgy érti tegyen fel a falra, ne az asztalon legyen a papír?
Hát nemtudom... én úgy látom, akkor csak máshol van a banán...
Messzebbről ugyanez... :x[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Ez mit jelent? Megoldást talált a Samsung a Galaxy S23 telefonok kamerájának hibájára
"Addig azt javasolják, hogy ha 30 centiméteres vagy annál kisebb tárgyat fotózunk, érdemes egyet hátralépni. Mások szerint az is segít elkerülni a homályosodást, ha a telefont nem vízszintesen, hanem függőlegesen tartjuk fotózás közben."
Mi az hogy függőlegesen tartsuk a telefont? Eleve úgy fotózunk dokumentumot, nem?(Mondjuk nekem ebből a kattintásvadász cikkből inkább az jön le, hogy a Samsung NEM ismerte el a problémát. Gondolom a Reddit nem hivatalos Samsung csatorna)
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
xrvman
őstag
Sziasztok, immár boldog tulajdonosa vagyok egy S23+ mobilnak, S8-ról váltottam.
Épp kezdem belakni és érdeklődnék mennyire jó a beállítások átvitele egyik Samsungról a másik Samsungra? Érdemes használni, vagy inkább kezdjem szépen előröl? -
TODI1111
veterán
válasz zola899 #3457 üzenetére
Hova szeretnéd beállítani? A zárképernyőn ha az órára koppintasz lesz másodpercmutató is.
Kezdőképernyőnél ha az értesítősávot lehúzod ott is megoldható. Ehez a [Good Lock] alkalmazás [QuickStar] modulja szükséges.
Egyébként ezzel az alkalmazással a testreszabás lehetősége kitárul.
-
zola899
tag
Valahogy a másodperc mutatót be lehetne állítani?
Sehol sem találtam rá lehetőséget, hogy mutassa...Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
qltsar
veterán
Nem gondolnám, de nem vagyok ebben szakértő, csak az árra reflektálva válaszoltam, hogy miért ilyen olcsó. Esetleg nézz küröl itt hardverapron.
-
red13
tag
Aquanál és a Konzolvilágnál 274ezer a teló. Mennyire megbízhatóak ezek az oldalak, és vajon miért ennyire olcsó a mediamarkt, emag, alza társaihoz képest?
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem ez a lényeg: "Nem vagyunk biztosak benne, hogy a probléma természetéből adódóan teljesen megoldható-e a probléma. Pontosan ez az a forgatókönyv, ahol egy kettős rekesznyílású objektív kényelmes lehetett volna. A kettős rekesznyílású (F1.5-F2.4) funkciót a Galaxy S9-cel vezették be, és a Galaxy S10-ben is jelen volt, de a Galaxy S20 óta eltávolították."
Ez bizony egy tervezési, ill. hw hiba, amit - ahogy gulyasa ki is emelte - enyhíteni talán lehet, de megszüntetni nem. Itt bizony a kameramodult kellene cserélni, de ezt nem fogják bevállalni. -
gulyasa
őstag
A második bekezdés utolsó mondata:
"Egy jövőbeli frissítés enyhítheti a problémát."
Ez kicsit messze van attól, hogy "megszünteti" a problémát...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
cirx
senior tag
-
qltsar
veterán
Csatlakozom egy S23+ banana editionnel :(.
Volt akinek ezt tenylegesen javitottak?
Olvastam itt is beszeltetek rola joparan. Redditen kulonbozo teoriak terjengenek, kicsit tul is olvastam magam.
Erdemes varni, hogy ezt javitjak szoftveresen, vagy eleg nagy esellyel ez hardwares hiba?
-
Atish19
őstag
Upsz. A szín felett átsiklottam. Szép darab
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Palesz191
aktív tag
Sziasztok!
Eddig is a Simple #VeddEgyszerűen appot használtam érintéses fizetésre, legutóbb nem működött majd teljesen újra raktam újra regisztráltam a kártyát (Visa) aztán egy két napig működött Most pedig megint nem..
Hibajelenseg: bárhogy próbálom mindig ujjlenyomatot vagy pin kódot kér hiába adom meg nem működik mindig újra kéri abban a pillanatban.Valakinek ötlet még mit csináljak?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz migabi24 #3435 üzenetére
"De legalább elismerték ... " - nekem rémlik korábbról hasonló kommunikáció (most nincs időm visszakeresni, de itt a topic-ban link-elte valaki).
Az a gond, hogy ez megint a nesze semmi, fogd meg jól. Az én megérzésem az, hogy ez bizony hw. probléma, és most azon megy az agyalás, hogy szoftveresen (majd az AI ugye ezt is megoldja, mert az mindenre (is) tudja a választ/megoldást) hogyan lehetne ezt a bakit elsimítani.Az ilyen esetekre is megoldást jelentene szerintem ha nem 1/2-1 éves termékciklusok lennének. Persze ez nem jó a gyártónak, így maguktól sose adnák azt fel, így talán érdemes lenne rájuk kényszeríteni azt (már, ha nem csak a szavak szintjén akarunk zöldek lenni).
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz EngineerBoy #3414 üzenetére
Ez függ attól,hogy aláírják-e digitálisan.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
arn77
aktív tag
Elismerte a Samsung az S23 és S23+ kamerák úgynevezett banán elmosódásának problémáját.
A cikk szerint a Samsung hozzáteszi, hogy ezt a problémát egy jövőbeli szoftverfrissítésben tervezi orvosolni. -
Sisco2
tag
válasz autotaxmo #3422 üzenetére
Az összes telefon melegszik valamennyire mikor beleástam magam hasonlítgattam Iphone 14PM -al meg más telokkal hasonló hőmérsékletek vannak 1-2 fok ide oda ugyanolyan terhelésnél egymás mellett mérve, de a (külső) 40C nem az a tartomány ahol károsodna a mobil szerintem. Mikor már károsítaná visszaveszi a software az órajelét hogy megvédje, mikor már nagyon melegszik akkor tovább megy és lekapcsolgat dolgokat van erre megírt védelem benne. De az jogos és nem értem miért ijesztgetik a mezei usert ilyen popup üzenetekkel, hogy ez meg az károsodhat
Sztem no para, nem árt ezeknek a normál használat.
Egyébként az hogy kívülről melegebb egy telefon egy másikhoz képest, az jelentheti azt is hogy sokkal jobb hőátadó anyagokkal van megtervezve a telefon hűtése és nem feltétlenül melegebb a CPU. Ezért érdemes diag programokkal nézegetni a Ctemp -et is, úgy kap teljes képet az ember.
[ Szerkesztve ]
-
modd3r
őstag
Manuális klímát én sem használom az autómban, mert lehetetlen pontosan beállítani és hamar megfázik az ember. Nálam az S23 játék közben még egy óra nyüstölés után is csak langyos, és ez nagyszerű dolog. Sajnos azonban az autóban, amikor meg van osztva rajta a net, rohadt hamar felmelegszik.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Luigi962 #3411 üzenetére
Kössz az infót! Mondjuk onnantól kezdve, hogy egy darab Samsung cuccom sincs, eleve kissé handikeppes a dolog, de hát ez legyen az én gondom (majd ha végre rászánom magam a vásárlásra).
#3414 EngineerBoy
"Én előző hónapban 268-ért hoztam el a 256-os s23-at kuponokkal."
Úgy, hogy most 440 a listaár? Nem semmi!#3422 autotaxmo
Papíron, elvileg 35°C-ig nem kéne panaszkodnia ... -
autotaxmo
őstag
En utalom a klimat autoban nyomatni, max akkor hasznalom amikor mar kanikula van itthon (35-38 fokok) de akkor is picit lehuzom az ablakot hogy keveredjen a ketto levego. Na most 28 fokos ido van, autoban hasznalva navigacioval a telefont, hatterben fut a spotify, neha telefonalok pluszba, napsutes nem eri direktbe a keszuleket es ugy siman felkuszik a telo 39-41 fokokra es persze jon az uzenet, hogy ez karosithatja a keszulek akksijat ez hosszu tavon nem biztos hogy jo amikor a keszulek 40 fokos tartomanyban uzemel es még nincsenek is 35 fokos melegek es nem a szabadban napsutesben hasznalom...
-
Sisco2
tag
válasz autotaxmo #3398 üzenetére
Mit értesz azon hogy "szenved"?
Ha genshin megy rajta egy orát (ez felér egy extreme stressz tesztel) CPU/GPU hőmérséklet 70 fok akkor visszaveszi a teljesitményt szépen lassan 60-70% -ra ahogy megy fel a core temp. De ettől még elketyeg szépen utána is és még az a teljesítmény is kb egy S21-S22 szintjén van. Tény hogy olyankor a telefon kivülről 45 fokos
(Azért a Samsung a GOS -ban eléggé biztonsági játékot játszik pl. a Xiaomi -hoz képest (Xiaomi 13, 13 pro) ahol a SD8 Gen 2 -t eléggé szabadjára engedik és melegszik is rendesen mert csak sokára ejti le a teljesítményt. Kiváncsi lennék hány fokos ilyenkor a CPU a Xiaomi-ban )
Hosszutávon a lapkára és akksira is tekintettel a Samsung féle a biztonságosabb vonal.[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Megjött az új S23 telefon, amihez kapásból vettem egy magsafe-s tokot és töltőt.
Autós tartót tudnátok ehhez ajánlani (magsafe), ami szellőzőrácsra fogatható? Sajnos a bőség zavara megint bejátszik, akkora a kínálat, hogy nem tudom mennyiért és mit érdemes megvenni. Gagyi lesz-e az emag-os 6000 Ft-os, vagy ugyanazt fogja tudni, mint a máshol árul 15.000-es...
(Tartó és töltő funkció is kellene egyben). A lényeg, hogy stabilan tartsa a készüléket.
Köszi előre is a választ.
-
Kami11
őstag
válasz st3v3np3t3r #3413 üzenetére
A samsung.com-on nézd, ott alkalmazd a kuponokat is.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
visa93
friss újonc
Van ötletetek, hogy miért nem frissül az s23 plus-om?
biztonsági javítás szintje: 2023 március 1. és azt írja ki h a szoftvere naprakész
modellkód: SM-S916BZKGEUX -
artid
aktív tag
-
Mike81
senior tag
válasz eladogeppc #3402 üzenetére
Én meg 2 kuponnal.és egy készülékbeszámítással 354-be állt meg a 256-os 23 Plus 3 év garival. De ha nem.lett volna kuponom akkor én is valami megbízható gsm boltból vagy Amazonról vettem volna.
-
Luigi962
őstag
válasz <Adamsky> #3397 üzenetére
Akkor a 256 GB-ost ami 440 volt adták a 128-as árában 410-ért
volt live chaten kapott kuponom -10%
volt készülékbeszámításra 50 ezer
volt ajánlói/MAR/ kuponom-10%
kaptam a telefonos üfsz-en régi, használhatatlan Samsung mobilra még -15%-ot
volt ReGalaxy programra 100 ezerért szervízem és
volt előregisztrációra kapott 20 ezres tartozék kuponom. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz ForRedGlory #3409 üzenetére
Háát, besz@ ... egy valag pénzt keresnek ezekkel a telefonokkal, de zsenánt nekik garanciajegyet küldeni. Félve kérdezem, hogy egy számla nem játszi könnyedséggel hamisítható?
-
PedroPascal
őstag
válasz autotaxmo #3398 üzenetére
Volt galaxy s20 telefonod? Azon lehetett tojást sütni télen is. Mégis működött nyáron is.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
gulyasa
őstag
válasz eladogeppc #3402 üzenetére
Idézek a partnerogsm oldaláról:
"A Budapesten kívüli szállításokat a Futárszolgálat végzi, melyről a szállítás napján SMS-ben értesítik vásárlóinkat.
A szállítás díja 2900Ft plusz a termék vagy termékek árának 1%-a.
A futároknál csak készpénzben tud fizetni.
Köszönjük."Vidékiként házhoz rendeléssel már nem érné meg annyira, ha máris 347200 HUF készpénzt kellene kiperkálni a futárnak.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
eladogeppc
veterán
Samsung S23+ 313.000 Ft PartneroGSM
Az, hogy kényszer törlés alatt áll, azért is lehet, mert 2009 óta más néven futhat.
Az akkori bejegyzett címe ez volt: "1149 Budapest, Várna utca 14. 3. em. 5."
Ennyiért meg ajándék.
Yettel-nél:
Yettel Prime Plus+ tarifacsomagban,
Készülék listaár: 552 990 Ft
Hűségidő kedvezmény: -153 000 Ft
Online kedvezmény: -10 000 Ft
Kedvezményes készülék ár: ---------> 389 990 Ft
ALZA: 399.000 FtNekem megéri azt a laza 240eFt különbözetet a Yettel-hez képest, illetve 86eFt különbözetet ha ALZA vásárlás lenne.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-