- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola899
tag
válasz
Benoe77 #3675 üzenetére
Kipróbáltam az új R18at...
Borzalmas, iszonyatosan instabil, remeg, kézből nem lehet vele egyszerűen fényképezni, széles még csak-csak, de telén 3xos zoomon úgy mozog a kép, mozdulatlanul ülve, mintha rohannék és ugrándoznék XD
Viszont a videós képesség meg fejlődött
Összességében kuka...Visszaraktam az R17et, V13as soft configgal továbbra is mesés
Nem kísérletezgetek többet. -
autotaxmo
őstag
válasz
ForRedGlory #3685 üzenetére
Csak nem ujpesti vagy? 😂😂
-
hepibáb
tag
Sziasztok! Érdemes felrakni a gcam appot, vagy jó a gyári is? Kell ahhoz vmi tudás, mókolás, ha felraknám?
Nem tudja vki a samsung a jövőben fogja tervezni a gyorsabb töltést, vagy marad ezen a 25-45 watton? -
qltsar
veterán
válasz
Amugy az EXIF ebbol is hianyzik
bar lehet csak ph veszi ki automatikusan a feltoltesnel.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Vótmán ...
-
csubííí
senior tag
válasz
mucsgyver70 #3690 üzenetére
Névjegyzék- fent baloldalt három vonal- első részén ki van jelölve? Nekem "összes névjegy" van kijelölve így bárhol legyen mindet látom.
-
mucsgyver70
aktív tag
A névjegyzékben nem jelennek meg a kontaktjaim, pedig a googlben szerepelnek. Ma vettem észre, eddig működött rendesen. Más is tapasztalta? Ötlet valakinek a megoldásra?
-
Sisco2
tag
válasz
EngineerBoy #3684 üzenetére
Jun 27 körül. Halogatják a megjelenését mert még vannak megoldatlan problámák "unresolved problems".
Camera fix update postponed -
Ricardo
titán
válasz
Ráadásul a kép közepén.
-
qltsar
veterán
válasz
Az enyémhez képest fényévekkel jobb... [link]
-
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Lehet tudni valamit hogy a júniusi frissítés mikor érkezik? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Corsa02 #3681 üzenetére
" ... feleségem S23-asán jobban látszik."
Egy ideje motoszkált már a fejemben a gondolat, hogy mintha készülék és készülék (vagy modell?) között is lenne különbség. Erre most te ráerősítettél. Szóval nem elég, hogy van ez a banán dolog, de még a szórás is elég nagy a tekintetben, hogy mennyire látszik.
Mindegy, ha minden igaz, már csak párat kell aludni, és a Samsung mérnökeitől csodát fogunk látni. Ámen! -
Corsa02
őstag
Nekem S23+ van, feleségemnek sima S23. Az enyém pl. sokkal jobban néz ki, de jelen van a banán, feleségem S23-asán jobban látszik. Mi a tipikus jövünk /megyünk fényképezünk, gyereket, meg amit éppen kell és ott nekem nem tűnt fel a banán, viszont az A4-es lapoknál látszik. Ha feleségemnek nem mutatom meg, gyanítom sose veszi észre
-
qltsar
veterán
válasz
Corsa02 #3679 üzenetére
Persze, nekem is gyanús, de még bizakodom azért
.
Ami nekem útbaesett, és volt lehetőségem azt megcsináltam, Westendben végigpróbáltam mind a 4 kiállított S23/23+-t, egy S22-t, és egy ismerős S23ját, valamint ugye a sajátomat.
Ha esetleg megfordulok másik SES-ben, majd kipróbálom a kamerákat, de 99.9%, hogy mindegyik hibás lesz.
-
qltsar
veterán
válasz
ADAM1337 #3677 üzenetére
"Olvastam hogy kamera update hamarosan jön, és hogy a széleknél van fókusz probléma ez mindenkit érint mert mióta fotozgatok vele én nem láttam hasonlót."
Ez nem egészen így van, keress vissza akár itt, akár Google-ben arra, hogy S23 - banana blur / banana gate.
6/6 készülékből amit saját kezemmel megpróbáltam jelen van a probléma. Eddig még nem láttam készüléket amin ne lett volna ez a hiba, ahogy ezt sok külföldi fórum is alátámasztja.
Állítólag van itt néhány fórumtárs akinél jól működik ez, de nem raktak fel EXIF infoval rendelkező képeket - pedig nagyon hálás lennék, mert lehetne verni az asztalt az SES storeban, hogy cseréljenek modult, amíg olyan nem lesz, mint egy normálisan működő készülék
- , amin látszik, hogy tényleg így lenne, és az internet is csak olyannal van tele, ahol ez jelen van, úgyhogy valószínűleg nálad is.
Próbálj fotózni egy A4-es lapot, amin csak szöveg van, fő kamerával, és meglátod könnyen.
A júniusi update-t Samsung visszatartja, már előző évi, és régebbi készülékekre is kipusholták a június update-et, S23/S23+-ra még nem jött ki, erre ígértek egy nagyobb kamera update-et, de mivel hardware-es hiba, nem valószínű, hogy ezt AI-al rendbe tudják hozni.
-
ADAM1337
nagyúr
Beléptem én is a klubba, cégesként kaptam egy 128gb-s variánst, jelenleg ez lett a fő telefonom. (fold 3-mat nyugdíjazott)
Olvastam hogy kamera update hamarosan jön, és hogy a széleknél van fókusz probléma ez mindenkit érint mert mióta fotozgatok vele én nem láttam hasonlót. -
Peathee
senior tag
-
Mike81
senior tag
-
gippazoid
senior tag
Ahogy nézem, az A54 kamerája ugyan az mint ami itt a banán effektet csinálja. Akkor az a teló is ilyen problémával küzd?
-
MrBazsi
senior tag
válasz
mucsgyver70 #3661 üzenetére
Ó én ezeken mind túlvagyok. Óra melóban nem játszik, zsebben hordva meg nem látom ha villlan, de be van kapcsolva azért,máskor hasznos.
Minőségi hang legyen ennyi.
TomPack: sima s22 volt az összehadonlítási alap, az ultráról tudtam h jó hangzása van, mielőtt berendeltem a sima s22-t.
Emlékszem először vissza akartam küldeni, szimplán azt hittem h rossz olyan halk volt az s10 után.😄 -
qltsar
veterán
Mivel hirtelen elfogyott ez a darab, mire eljutottam a rendelésig múlt héten kénytelen voltam berendelni egy Baseus 65W GaN5 Pro töltőt, és mellé egy extra Baseus CATKLF-ALG1 kábelt.
Tudja mindkettő kábellel (1x1m 100W/5A kábel jár a töltőhöz) a töltő a Samsung Super Fast Charging 2.0-t.
Teardown of Baseus 65W GaN5 Pro Fast Charger (CCGAN65S5) - Chargerlab -
qltsar
veterán
válasz
Benoe77 #3651 üzenetére
Két esetben, main kamera, alap 3:4, vagy telefotó, ami fel van skálázva 12 MP-re 10-ről.
Ettől függetlenül nincs EXIF info, így hiteltelen, a tiédben legalább ottvan, bár a gCam port miatt nincs ott, hogy mivel csináltad.
Gyári kameránál az EXIF infoban a PDA azonosító szerepel, mint "Program name" pl. nálam a legújabb verzióval: S916BXXS1AWD1, ezt elvileg csak kiszedni lehet, átírni nem.
Ilyeneket fotókra kértem példát az itteni fórumtársaktól, akik állítják, hogy nincs náluk banán effekt
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest