- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz w.miki #14211 üzenetére
Oldalról rácsiptetem arra a kamerára amelyikkel használni szeretném. A középső főkamerára vagy az alsó zoom kamerára. A legnagyobb nagyitást a zoom kamerával lehet elérni, de igazából nem lesz részletesebb mint a főkamerával készült képek. Ráadásul a zoomkameránál (10x-es nagyításnál vált át a fényképező a zoom kamerára) már annyira mozog a kép még megtámasztott kézzel is, hogy nehéz nem bemozdult éles képet csinálni.
Csak arra kell ügyelni, hogy a lencse közepére kerüljön a kamera, mert a makrólencse kb kétszer akkora mint a telefonkamera gyűrűje. -
kcsa
veterán
válasz w.miki #14145 üzenetére
Azt tudom, láttalak már pár topikban
De kérdeztem is a szervizest, hogy hogy megy ez, a lényege a válaszának az volt, hogy ha normális az ügyfél és nem lóg ki a lóláb hogy simlis, akkor általában nem szórakoznak. De ez egy üzlet, annak egy szervizese volt, nem hivatalos beszélgetés keretében
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
qltsar
veterán
-
-
S@c@
őstag
válasz w.miki #13499 üzenetére
Szia! Az allapot meg izgalmas is lenne, de az accubattery csak egy jo visszonyitasi alap, mivel toltesekbol kalkulal az algoritmus. Az uj frissitesben elvileg elsz battery health, mint az applenel. Ha ott 80% alatti akkor mivel nem cserelheto az aksi kenytelenek garanciaban cserelni kijelzovel egyutt.
-
-
kelly416
veterán
-
-
-
gulyasa
őstag
Szerintem figyelmesen el kellett volna olvasnod az oldalon, valójában mit is biztosít ez a szolgáltatás.
De egy a lényeg, ők nem adnak semmiféle eSIM-et.
Ha jól értelmezem a leírtakat, eleve a saját mobilszolgáltatódtól kell szerezni eSIM-et és ahhoz kapcsolódik a Firsty szolgáltatása.
Valahogy nekem ez nem kóser...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
törölt tag
Engem is kegyetlen módon zavarnak az "újítások", amiket inkább elbaltázásoknak hívok. Ennyi erővel vehettem volna iPhone-t is. Azt is utálom, meg ezt is. Nem tudom megszeretni az S23-mat, pedig alapvetően működik és bitang jó az üzemideje. Mégis visszasírom a Note 9-et. És tudom, hogy minden funkció megtalálható ebben is ami korábban volt, de teljesen máshogy. Most újra megtalálni mindet, nagyon idegesítő. Főleg mikor "élesben" kellene.
A fotói az S23-nak borzalmasan rosszak, komolyan, még nappal is. Szerintem direkt csinálja a Samsung, hogy elrontja a fotó módot, így majd 3 hónap múlva büszkén tudja verni a mellét egy frissítésben, hogy "javítottuk a fotózás minőségét". Ha meg egyből jó lett volna, akkor ugye nincs mit reszelgetni rajta. -
őstag
A GCam úgy működik, hogy valamelyik gyári app-nak mutatja magát a rendszer számára, hogy elérhesse azokat a kamera funkciókat, amelyeket a gyártó amúgy nem tesz elérhetővé. A Samsungnál ilyen gyári appok pl az "aweme", "scan3d" fedőnevüek. Ha esetleg valamelyik gyári app már fent van a telefonon, akkor kell a listából másikat választani.
Funkcionalitásban amúgy mindegyik ugyanaz. -
w.miki
veterán
Vagy úgy érti tegyen fel a falra, ne az asztalon legyen a papír?
Hát nemtudom... én úgy látom, akkor csak máshol van a banán...
Messzebbről ugyanez... :x[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
David3
őstag
-
autotaxmo
őstag
Hat nem tudom, de ez a banan sztori jobban tul van tolva mint barmi mas az utobbi idoben. En elismerem, hogy volt egy idoszak amikor ment a rinya a reszemrol, de le is lettem oltva/szolva erte tobbszorosen is, elfogadtam es nem is folytattam. Most elnezeset kerek ha en is latom a masik oldalt es latom, hogy azok akik akkor kertek hogy fejezzem be mert kva unalmas azok most ugyanazt csinaljak dettoba Mindenki felfogta hogy van banan, letezik, oke, azt is mindenki elmondta hogy a Samsungnak nincs ra megoldasa, illetve nem ismerte el hivatalosan. Aztan az ezredik komment is arrol szol hogy mi is ez a bananos sztori es jon utana egy par ember es elkezdi elolrol az egesz sztorit
De bocsanat ha csak en latom igy ezt az egeszet es csak nekem unalmas megallas nelkul ezt gorgetni.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... cseréljék ki a kamera modult egy jóra ... " - ilyet egyelőre fehér ember nem látott. A Samsung eddig el sem ismerte a hibát, így én nem látok rá sok esélyt, hogy a csere után javulna a helyzet. Nincs más lehetőség, mint várni (reméljük, nem az S24-re ... )
#2904 A.K.
"... mitől macerásabb?"
Gondolom a szükséges tárgytávolság miatt. -
fehér_ember
addikt
Használj hozzá optika zoomot (3x esetleg 2x) úgy OK.
Ki kell tapasztalni mihez mit használj .
Én munkahelyen sokat fotózok monitorokat/kijelzőket (nem, nem sima pc-két hanem sokféle termelőberendezését). Ott viszont inkább a főkamera a zoom helyett; még úgy is, hogy ezeket a fotókat nem tartom meg; kitörlöm miután utólag lejegyzetelem róluk amiket kell.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
-
arn77
aktív tag
4.1.2. A Kedvezményre jogosító Egyedi ReGalaxy Kuponkód felhasználásának időszaka: a jelen Promóció keretén belül biztosított Kedvezményre jogosító Kupont a Résztvevő 2023. február 1. napján 19 óra 00 perctől, 2023. április 15. napján 23 óra 59 percig vagy visszavonásig érvényesítheti (a továbbiakban: „ Kupon Felhasználásának Időszaka”)
S10 megy felújításra.
Szerintem csak akkor érdemes, ha minimális összegért jutsz hozzá egy leharcolt telefonhoz. Így lehet rajta keresni.
-
klaya86
senior tag
Nekem az s23 plus és a xiaomi 13 a két jelölt. A sima s23 túl kicsi. Jelenleg S21fe - m van, méretben számomra ez a tökéletes. A xiaomi is kb ugyanez. Az s23+ viszont csak 2 mm magasabb, mint az S21fe, tehát ez is oké lenne. De az ár jelenleg egyiknél sem oké. Nekem a Xiaomi mellett a design + a gyorsabb töltés szól+ ugye a töltő . A Samsungnál a szoftver jobban bejön. Bár nem dobtam hátast eddig. Oké, hogy jön pl az fe-re havonta a frissítés, de szépen csökkent is az akku idő vagy 20%-ot. De ahogy látom, az s23 széria is érintett ebben. Úgyhogy a szoftveres update így nekem annyira nem frankó. A kamerák annyira nem érdekelnek, mind a két telefon az én igényeinek megfelelne. De ez a homályosodás gáz. Ha mellé csapom, hogy 5 kiló, akkor meg főleg. Úgyhogy még várok 2-3 hónapot valószínűleg. Ha a xiaomi ára mondjuk 350 alá beesne, valószínűleg az nyerne nálam.
-
erikserif
csendes tag
Van a samsungnak egy smart tutor nevezetu alkalmazasa. Azon keresztul latta a kepernyom az ugyfelszolgalatos.
Lehet a hetvegen leadom szevizbe. Elvileg kameramodult fognak cserelni, csak elotte szereznem kell egy telefont mert nagyjabol 1 hetet mondtak a javitasra.
[ Szerkesztve ]
-
erikserif
csendes tag
Nagyreszt vietnamiak, de nem kizarolag csak azoknal jelentkezett a problema. Enyem is vietnami.
Nekem telefonon keresztul belepett a telefonomba az ugyintezo es vele egyutt atmazsolaztuk ezeket a torold a gyorsitotarat es tarsait. A hibat is reprodukaltam hivas kozben. Ezutan kovetkezett az emailezes...[ Szerkesztve ]